Gość: agnieszka IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 10:58 Jak w temacie , proszę o opinie na temat tej uczelni. Chodzi mi o administracje , tak się złożyło że muszę podnieść swe kwalifikacje....a z nauką dawno miałam do czynienia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Złość Re: WS Humanitas - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.10, 12:21 Prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajacy temat Re: WS Humanitas - opinie IP: *.wlms-broadband.com 16.07.10, 12:47 Administracja jest OK, ceny dość konkurencyjne w stosunku do konkurencji, poziom wysoki, wykładowcy w porządku. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: WS Humanitas - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 13:01 Dziękuję za info ,może jeszcze podpowiedź przedział wiekowy , czy tylko sama młodzież? Jestem raczej w średnim wieku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zt odp IP: *.wlms-broadband.com 16.07.10, 13:59 Na administracji studiują osoby w różnym wieku, dominują 30-40 latkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert dobra IP: *.chello.pl 18.07.10, 20:03 jak na szkołę prywatną - bardzo dobra! Poziom wysoki, bardzo OK wykładowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savoy Re: WS Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.16, 13:56 Ja również poszukuję opinii o admisnitracji na uczelniach w regionie. Widzę, że temat założony dość dawno ale może ktoś mi podpowie. Zastanawiam się nad WSH w Sosnowcu, WSB w Dąbrowie i UŚ, ale zaoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humanitas dobra ja Re: WS Humanitas - opinie IP: 148.81.198.* 19.10.16, 13:27 Z tych trzech wybierz UŚ - jeżeli zależy Ci na prestiżowym papieże i HUMANITAS - który niczym nie odstaje pod kątem poziomu nauczania (prestiżu może też nie, mają wydziały zagraniczne). O WSB słyszałem wiele różnych opinii z przewagą tych negatywnych, także sam wolę nie polecać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zara Re: WS Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.16, 15:22 Ja mogę podzielić się opinią na temat podyplomówki w WSH. Jestem po studiach z administracji publicznej. Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia i przede wszystkim dużo merytorycznej i praktycznej wiedzy rzeczywiście przydatnej w mojej pracy zawodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartoszj Re: WS Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.17, 15:29 A czy miałaś może styczność z którymś z kierunków dofinansowanych? Podobno mieszkańcy zameldowani na terenie woj ślaskiegho moga skorzystac z takiej oferty z projektu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: WS Humanitas - opinie IP: 148.81.198.* 15.11.16, 14:13 Humnaitas jest dobrą uczelnią, posiada szeroką ofertę studiów podyplomowych z których żal nie skorzystać :P Szczególnie z tych dofinansowanych. Mieszkam w Chrzanowie, więc kawałek od uczelni, pomimo to WSH zbudował we mnie jakąś taką lojalność :P Kto tutaj studiuje pewnie wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WS Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.17, 16:47 Pewnie, że wie ;) Pozdrawiamy Chrzanów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa mama Re: WS Humanitas - opinie IP: 148.81.198.* 16.11.16, 14:51 Jestem na 4 semestrze zarządzania, z powodu ciąży miałam IOS. Każdy z wykładowców poszedł mi na rękę, tzn. byłam tylko na pierwszych zajęciach po podpis na karcie IOS oraz ustalenie form zaliczenia. Egzaminy zdawałam albo indywidualnie w sesji lub z moją całą grupom. Nie było łatwo, materiał musiałam przerobić sama, oczywiście miałam notatki kolegów z grupy, ale notatki notatkami... Pomimo to poza jedną poprawką okazało się, że wszystko zaliczyłam w pierwszym terminie - nie dlatego, że w Humanitas nie trzeba się uczyć (wręcz przeciwnie), ale dlatego, że wykładowcy mają indywidualne odejście do studenta. Z większością z nich byłam w stałym kontakcie mailowym, co bardzo mi pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: WS Humanitas - opinie IP: 148.81.198.* 17.11.16, 11:34 Polecam tą uczelnię. Z tych samych przyczyn zapisałam się na studia, dzięki bogu szef zapłaci mi za naukę :D Mniejsza o to... Nauki jest w brud, ale każdy sobie radzi, wykładowcy są naprawdę ludzcy, pomocni, nie ma problemu z dodatkowymi konsultacjami w razie potrzeby. Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WS Humanitas - opinie IP: 148.81.198.* 17.11.16, 11:51 ja aktualnie wybrałem podyplomówkę - zaraz po studiach z zarządzania, psychologia zarządzania. Polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WS Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.16, 12:12 Czy ktoś może mi coś powiedzieć o psychologii transportu? Czytałam, że kierunek ten jest otwarty przy współpracy grupy Cargo. Na zajęciach rzeczywiście jest możliwość skorzystania z symulatorów dachowania, płyty poślizgowej, itd.? Bardzo zależy mi na opinii osób które już studiują ten kierunek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: WS Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.16, 14:43 Uczelnia szuka studentów za Bugiem Gość: polecam IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.16, 14:41 Polecam, zacząłem od października i jak na razie widzę same plusy. Super dojazd, jest gdzie zjeść, jest gdzie posiedzieć w przerwach. Wykładowcy ok, pracownicy też, każdy uśmiechnięty, jakby mieli za to płacone (kto wie), na uczelni sporo się dzieje, co rusz jakieś wydarzenia, konferencje, dzisiaj mikołajki... Sesja tuż tuż, trzymcie ksiuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta_Baron Re: WS Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.17, 15:25 Jeśli jeszcze się nie zdecydowałaś to może moja opinia w czymś pomoże. Sama skończyłam na wsh studia dzienne, potem jedną podyplomówkę z zarządzania. W jednym i drugim przypadku nie rozczarowałam się. Polecam zwłaszcza jeśli zależy ci na zajęciach praktycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: WS Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.17, 20:40 Czy ktoś studiuje w Humanitas w trybie 3,5 letnim? Zastanawiam się nad psychologią. Widziałam listę wykładowców (poprosiłam o nią dziekanat) - jestem pozytywnie zaskoczona, jednak te 3,5 roku, niby kosztem wakacji, etc.. no nie wiem... Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: WS Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.17, 14:59 Ja uważam że nie ma się czego obawiać. Ten tryb jest intensywniejszy ale do przeżycia. Lepiej pomyśl ile korzyści z tego będziesz miała i zaoszczędzonego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violett Re: WS Humanitas - opinie IP: *.range86-191.btcentralplus.com 08.01.18, 00:28 Szczerze studiuje w systemie 3,5 I niestety pomimo wysokiej sredniej jestem rozczarowana. Program ze studiów dziennych wpakowany na system zaoczny w dodatku semester skrocony wiec czasu masz mniej. Nikt nas o tym nie powiadomil. Polowa ludzi odeszla a Polowa z polowy zaczela chorowac psychicznie I fizycznie. A wykladowcy? Brak im wyrozumialosci, niestety czasami traktuja nas okropnie. Szefostwo ma to w powazaniu. A kazdy jak juz tyle kasy zainwestowal to studia chce skonczyc. Wyciagnijcie sami wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: WS Humanitas - opinie IP: 148.81.198.* 24.07.17, 12:50 Szczerze polecam tą uczelnię, jestem na 5 semestrze i nigdy nie miałem niczym/nikim problemów. W dziekanacie wszystko super, wykładowcy kompetentni, chociaż wiadomo, że jedni są bardziej inni mniej sympatyczni. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: WS Humanitas - opinie IP: *.via.etth.pl 24.08.17, 23:58 TRAGEDIA w każdym calu. Nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: WS Humanitas - opinie IP: 148.81.198.* 02.11.17, 10:18 Co Ty gadasz człowieku?! o_O Świetna uczelnia! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś