Gość: Ola IP: 109.243.71.* 25.07.10, 00:03 Witam, Który z portali o Sosnowcu Waszym zdaniem ma najlepszą szatę graficzną?? Sosnowiec.info.pl, esosnowiec.pl, www.faktysosnowiec.pl czy może jakiś inny. Piszę pracę dyplomową i potrzebuję takich danych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: są marne Re: Portale w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 10:57 Własnie wszedłem tu żeby się "poskarżyć" na sosnowiec.info.pl. Czy oni tam stosują jakąś ceznurę? Nie można dodać komentów krytykujaych (dość zresztą delikatnie) Winiarskiego czy innych częstych gości tamtego serwisu. Napisałem im tam że Winiarski czy Górski to dla mnie to sami i czas by był na porządne przewietrzenie Sosnowca z tych słabyych polityków i koment nie został dodany. Nie pierwszy raz zresztą. A co do szaty graficznej to wszędzie jest na średnim poziomie jednak o wiele gorzej że treści tam mało i jakieś to wszystko takie politycznymi koneksjami podszyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufoludek Re: Portale w Sosnowcu IP: *.devs.futuro.pl 03.08.10, 14:35 mnie się podoba ten dobry portal Odpowiedz Link Zgłoś