Dodaj do ulubionych

Fryzjer Sebastian

IP: *.xdsl.centertel.pl 16.08.10, 11:36
Hej wszystkim,
Ostatnio dowiedziałam się, że mój fryzjer, do którego cały czas chodziłam, a
mianowicie Sebastian z salonu Paradis na 3-go Maja, już tam nie pracuje :(.

Czy ktoś wie może gdzie go można teraz znaleźć?

Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zainteresowana Re: Fryzjer Sebastian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 15:19
      Mam ten sam problem. Wiem tylko, że pracuje w salonie gdzieś na
      ulicy Kilińskiego. Miałam nr. do Pana Sebastiana, ale niestety go
      zgubiłam:(.
      • Gość: do obciecia Re: Fryzjer Sebastian IP: *.chello.pl 18.08.10, 19:14
        czy to taki blondynek przy wejściu po prawej stronie bylo stanowisko
        kosmetyczki?
        • Gość: Ania Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.10, 21:24
          Dokładnie tak, zaraz koło wejścia...
    • Gość: kazio Re: Fryzjer Sebastian IP: *.telpol.net.pl 18.08.10, 21:56
      a jest on taki popisany na rękach tzn.ma tatuaże to takiego typa
      widziałem w salonie na kilinskiego gdzie byl salon meblowy
      k.polmozbytu
    • Gość: Magda Re: Fryzjer Sebastian IP: *.chello.pl 23.08.10, 18:06
      Też bardzo prosiłabym o informację gdzie można go spotkać pochodzę po salonach
      na kilińskiego jak znajdę to wam napiszę chyba że będziecie wiedzieć coś
      wcześniej to dajcie znać Pozdrawiam
      • Gość: Madzia Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.10, 10:56
        Hejka,

Ja również szukam Sebastiana :D. Wróciłam dopiero z urlopu, niedługo praca i trzeba się obciąć a nie mam gdzie :(.
        • Gość: x Re: Fryzjer Sebastian IP: *.chello.pl 11.09.10, 10:59
          to zapuść sobie włosy to będziesz wiedziała
      • Gość: Ania Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.10, 21:13
        Czy ktos wie, o jaki salon na kilinskiego chodzi?
        • Gość: majka Re: Fryzjer Sebastian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.10, 08:50
          Nie jestem pewna czy o ten zakład chodzi, ale ostatnio byłam na kilińskiego w salonie INCANTO na Kilińskiego 8, nr tel 32 724 12 64 na wizytówce pisze że otwarte w godz. 10-20 a w sob. 9-14. Obcinał mnie tam jakiś młody chłopak, zrobił to rewelacyjnie, ale niestety nie wiem jak miał na imię.
          • Gość: Ania Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 06.11.10, 09:52
            Dziękuję, sprawdzę :)
          • Gość: Anna Radko Re: Fryzjer Sebastian IP: *.131.246.94.ip4.artcom.pl 07.01.11, 20:33
            Nazywa się Sebastian Trociński
            • Gość: m. Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 10.02.11, 21:07
              To nie ten ;)
    • Gość: x Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.11, 09:39
      up
      • Gość: perce? Re: Fryzjer Sebastian IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 20:39
        Boże drogi, kobiety kochane co ten fryzjer wam takiego robił? Rok i go dalej szukają albo napsocił nicpoń i się rozpłyną i teraz szukaj wiatru w polu :-)
        • Gość: radek Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 20.05.11, 10:31
          xD
        • Gość: x Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 23.05.11, 15:16
          To nie jest śmieszne, ja się serio pytałam!
          • Gość: perce? Re: Fryzjer Sebastian IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 19:36
            Posłuchaj ja wiem, że w życiu kobiety są poważne problemy ale trudno mi przejść obojętnie obok takiego problemiku, no normalnie "jajka" mnie, że śmiechu bolą jak te dochodzenie czytam pozdrawiam:-) PS jak bym był kiepskim fryzjerem i by mnie wywalili z roboty, a nie potrafiłbym się z tym pogodzić to bym np. taką akcje zrobił "jaki to on nie był super fryzjer" - ale ja z natury jestem dość podejrzliwy, i wszędzie węszę spisek więc i to pobudza mój 6 zmysł.
            • Gość: x Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 24.05.11, 20:10
              Może i z kiepskim fryzjerem tak jest, ale prawda jest taka, że znaleźć dobrego fryzjera to też nie lada sztuka. Byłam akurat u innego i wyszłam z 'garnkiem' na głowie, choć dokładnie mówiłam, czego chce. Są fryzjerzy, którzy to rozumieją i tacy, którzy nie, dlatego też szukam tego, który był sprawdzony, niestety z marnym, jak widać, skutkiem.
              • Gość: perce? Re: Fryzjer Sebastian IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.11, 20:21
                Jeszcze raz przepraszam obiecuje, że będę grzeczny:-) Powodzenia w poszukiwaniach Pozdrawiam
                • Gość: beata Re: Fryzjer Sebastian IP: *.welnowiec.net 11.08.11, 10:33
                  Byłam w kwietniu 2011 u Pana Sebastiana w Sosnowcu na Kilińskiego.
                  Potwierdzam obcina SUPER.
                  Dzis chciałam sie umówic na kolejne obcięcie i ..... okazuje sie że juz tam nie pracuje :(
                  I co teraz?????
                  Szukamy od nowa - czy ktoś wie gdzie teraz pracuje?
                  • Gość: zenon Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.11, 08:33
                    Masakra...
                  • Gość: Ola Re: Fryzjer Sebastian IP: *.xdsl.centertel.pl 18.09.11, 09:49
                    Super, że jest taki temat!
                    Czy ktoś ma może jakieś nowe informacje???
                    • Gość: Ania Re: Fryzjer Sebastian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 08:26
                      Up ;)
    • Gość: Ania Re: Fryzjer Sebastian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 16:43
      Nikt nie ma jakichś nowych informacji? Próbowałam już różnych fryzjerów, ale wszędzie kiepsko... :(
      • Gość: 55 Re: Fryzjer Sebastian IP: *.15.228.246.bransat.pl 05.05.14, 15:47
        ten fryzjer pracuje teraz w W-wie - Trociński, wytatuowany ( jeśli o tego chodzi)
        • Gość: Ania Re: Fryzjer Sebastian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.14, 16:46
          To nie ten!!!
          • Gość: Marta Re: Fryzjer Sebastian IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.14, 21:07
            On teraz otwiera na Kabatach w Warszawie. Super fryzjer. Polecam
    • Gość: Ola Re: Fryzjer Sebastian IP: *.free.aero2.net.pl 08.06.15, 21:12
      Podbijam. Wie ktoś gdzie jest Sebastian z Paradis? (nie Sebastian Trociński - to ktoś inny - nie reklamujcie go więcej)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka