Dodaj do ulubionych

Dobry/a dentysta/ka poszukiwany/a!!!

IP: *.cable.smsnet.pl 30.01.12, 20:09
Szukam DOBREGO dentysty w Sosnowcu i w okolicach (Dąbrowa Górnicza, ew. Katowice) który nie boi się wyzwań i jest dobry w swoim fachu :( Proszę o wszelkie namiary i opinie, a także ew. ORIENTACYJNE koszta:
za wizytę, za leczenie kanałowe, i leczenie ubytku powierzchniowego
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: miejscowa Re: Dobry/a dentysta/ka poszukiwany/a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 10:12
      polecam dr M. Drugacza na Kilińskiego w centrum Sosnowca, to jest właśnie jeden z tych lekarzy co się zajmuje trudnymi przypadkami i robi to dobrze, cennika nie znam bo chodziłam do jego żony leczyć zęby (tu płaciłam 120 za ząb).
    • Gość: Gość Re: Dobry/a dentysta/ka poszukiwany/a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 17:50
      Polecam z czystym sumieniem dr Jakuba Kańczugowskiego
    • Gość: Beata Re: Dobry/a dentysta/ka poszukiwany/a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 17:53
      Dr Danecka - na Teatralnej. Niestety, tanio NIE JEST
      • Gość: Grzegorz M. dr Danecka IP: 85.214.243.* 10.06.13, 15:16
        Też polecam DANECKĄ! Stomatolog z najwyższej półki można powiedzieć.
        • Gość: Ale Re: dr Danecka IP: 220.227.90.* 24.07.13, 11:57
          Jak wczesniej: Korony robię tylko tam, bo wytrzymują w niezmienionym stanie. Pierwsze zakładałem 3 lata temu i ani kwałeczek się nie odłamał. Nie żółkną, dobrze zgrywają się z resztą. cena dosc spora, zależy co dokładnie chcesz zrobić i jak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka