Dodaj do ulubionych

Prawo w Humanitas - opinie

• Gość: trick Re: Prawo w Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.16, 11:45
      Jestem teraz na 4 roku studiów jednolitych magisterskich na kierunku Prawo. Mieliśmy kilka spotkań ze znanymi prawnikami, którzy opowiadali o interesujących przypadkach i o wymiarze potrzebnej wiedzy
    • agatakoziarska Re: Prawo w Humanitas - opinie 29.09.16, 12:14
      Kto wybiera się na zaoczne studia dwuletnie na kierunku administracja ? ☺
    • Gość: Martin Re: Prawo w Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.16, 15:30
      Na prawie szeroka oferta praktyk! Uczelnia podpisała kilkanaście umów o współpracy z instytucjami wymiaru sprawiedliwości, instytucjami administracji publicznej, przedsiębiorstwami, organizacjami pozarządowymi i instytucjami europejskimi. Możliwość zdobycia dodatkowych certyfikatów!
    • Gość: Marcin Re: Prawo w Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.17, 21:17
      Ludzie, przecież nic nie tracicie, zawsze można się przenieść ;) Ja wybrałem Humanitas, studiuję od września, jestem zadowolony, łatwo nie jest, trzeba kuć jak nie powiem co, noce zarywać - więc chyba wszystko ok ;)
      • Gość: agata Re: Prawo w Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.17, 14:50
        Zgadzam się z przedmówcą :) Też studiuję i ... po za pracą nie mam czasu na głupoty bo nauka i nauka. Dobrze, że w trybie skróconym. Polecam niezdecydowanym.
    • Gość: Monika Re: Prawo w Humanitas - opinie IP: 148.81.198.* 24.07.17, 12:31
      Moja przyjaciółka kończy właśnie II semestr, w trybie 3,5, mówiła, że nie wie jak dała radę, bo nauki masa, ale zaparła się rękami i nogami żeby wszystko pozdawać i że jakby miała studiować 5 lat to chyba by oszalała. Namówiła mnie żebym też spróbowała swoich sił w skróconym trybie, wczoraj się zapisałam.
    • Gość: Maciek Re: Prawo w Humanitas - opinie IP: 148.81.198.* 02.11.17, 10:08
      Prawo na najwyższym poziomie, trzeba sporo samozaparcia żeby je ukończyć, tryb 3,5 roku daje mocno w kość, ale człowiek wiedział na co się pisał podejmując takie wyzwanie :) Pozdrawiam
    • Gość: Weronika Re: Prawo w Humanitas - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.20, 01:01
      www.e-korepetycje.net/banderola/prawo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka