Dodaj do ulubionych

eko-groszek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 06:59
doradżcie mi prosze , gdzie kupie ( NIEOSZUKANY) workowany !! eko-groszek z kopalni '' Kazimierz-Juliusz " .
sama kopalnia nie workuje , a to co robia firmy prywatne opdczas workowania , wola o pomste do nieba ...

ps. wybralam kopalnie "Kaziemierz-Juliusz " polegajac na opini znajomych , ze eko-groszek maja wysokiej jakosci
Obserwuj wątek
    • Gość: raz Re: eko-groszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.12, 00:34
      kupilem 3 lata temu , namowiony przez brata , piec na eko-groszek , wsad kupuje bytomiu , polecam
    • Gość: paula Re: eko-groszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 17:27
      zamawiasz w katowickim węglu limit na rok, np 8 ton. to wypełnienie kilku papierków, wszystko znajdziesz na ich stronie, tu;
      www.wegiel.katowice.pl/
      najlepiej zadzwonić i dopytać jak to wypełnić, trzeba wysłać (własnoręczny podpis), dostajesz swój Numer ewidencyjny i kiedy chcesz kupić to dzwonisz do nich i podają Ci termin kiedy możesz sobie węgiel odebrać. Umawiasz się z firma transportową (uwaga!! kierowca musi mieć Twoje oświadczenie;-)) na odbiór i przywóz węgla. My zamawiamy tak już kilka lat (od tego roku jeszcze trzeba wypełniać papiery, podpisywać oświadczenia, że tylko na swój użytek zamawiasz) a wczoraj przywieźli nam 4 tony. Cena za tonę 800 zł bez grosików, dowóz do nas 70 zł za tonę
      • Gość: annakondas Re: eko-groszek IP: *.centertel.pl 22.07.12, 23:34
        Nie wiem czy z Juliusza ale jakbyś nie znalazł do naprawdę niezły i workowany kupisz przez cały rok na www.taniopal.pl/
        ja kupiłem przed sezonem na próbę kilka worków, potem domówiłem zapas na cała zimę i z pełnym zadowoleniem dotrwałem do wiosny , węgiel dobry ale wygoda przede wszystkim bo przyjechali po 2 dniach , zaskoczyli mnie wózkiem widłowym który dowiózł wszystko na miejsce, czysto i sprawnie , mega komfort
        • safika Re: eko-groszek 31.08.12, 17:33
          Gość portalu: annakondas napisał(a):

> Nie wiem czy z Juliusza ale jakbyś nie znalazł do naprawdę niezły i workowany kupisz przez cały rok na rel="nofollow">www.taniopal.pl/
          > ja kupiłem przed sezonem na próbę kilka worków, potem domówiłem zapas na cała z
          > imę i z pełnym zadowoleniem dotrwałem do wiosny , węgiel dobry ale wygoda prze
          > de wszystkim bo przyjechali po 2 dniach , zaskoczyli mnie wózkiem widłowym któr
          > y dowiózł wszystko na miejsce, czysto i sprawnie , mega komfort

A kupowałeś już od nich w tym roku? Ja w zeszłym tez miałam od nich i był dobry ale jestem ciekawa jaki mają teraz - nic się nie zepsuło ?

Pytam bo kiedyś kupowałam 2 lata w jednym miejscu a w trzecim dostałam coś co nie nadawało się do palenia i teraz już jestem ostrożna
          • Gość: zbyś Re: eko-groszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 23:46
            Ja brałem w sierpniu ten groszek ze zgorzelca i wydaje się wszystko ok
            Sprawdziłem 2 worki bo mi jeszcze poprzedni został i narzekać nie można , śmiało można zamawiać
            • Gość: Robson Re: eko-groszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 10:21
              Cześć ja kupiłem pod koniec września czeski ekogroszek z taniopal.pl, w cenie 2T wysokoenergetycznego mam 3T czeskiego. Mój piec nie ma problemu ze spalaniem tego typu ekogroszku, wartość energetyczna 18-20 MJ/kg. Od 3 lat się u nich zaopatruje.
              • Gość: jarek Re: eko-groszek IP: *.cdma.centertel.pl 08.11.12, 07:59
                to zobaczysz jak przyjda mrozy jaki bedziesz zadowolony z tego "wegla" PORAZKA !!! tanie mieso psy jedza, pamietajcie ! przyslowia madroscia narodu ! mialem ten ekogroszek i najgorszemu wrogiowi nie polece, a post wyzej opisujacy wspanialy rozladunek wozkiem widlowym - pieknie zareklamowal sie sprzedajacy...
    • Gość: roblap Re: eko-groszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.12, 15:15
      Polecam zakup ekogroszku w naszej firmie. Nie jest to Juliusz ale innej polskiej kopalni. Ekogroszek najwyższej jakości. Zainteresowanych email: roblap5@wp.pl
    • Gość: eko12 Re: eko-groszek IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 20:18
      Ekogroszek- suchy, niska zawartość popiołu, szybka dostawa w cenie towaru - 689 zł / T. Powyżej 10T węgla dowolnej postaci - TABLET GRATIS. Rzetelność naszej firmy taniopale.pl potwierdzają pozytywne komentarze Kupujących na Allegro. W razie pytań proszę dzwonić do przedstawiciela firmy - tel. 509 637 149. Polecam i dziękuję.
      • Gość: sab Re: eko-groszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.13, 13:56
        eko groszek luzem bądź workowany (worek-25kg) polecamy
        SAB International Sp. z o.o.
        Racibórz, ul. Bosacka 61
        tel 32 410 20 54
        • Gość: max Re: eko-groszek IP: 193.85.237.* 20.02.13, 08:49
          www.youtube.com/watch?v=Yqeo4IOosIw
          uwaga na oszustów!!!!!!!
          • Gość: kinga Re: eko-groszek IP: 193.85.237.* 20.02.13, 08:51
            hehe ładnie.... ja kupuje luzem od firmy farus i jestem zadowolona:) współczuje koledze:P
    • Gość: eko12 Re: eko-groszek IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 17:54
      Ekogroszek – suchy, niska zawartość popiołu, workowany lub luzem, szybka dostawa na terenie całego kraju w cenie towaru - tylko 689 zł / T.
      Poleć nas swoim znajomym, a jeśli dzięki Tobie nasza firma sprzeda min. 10T węgla dowolnej postaci – TABLET GRATIS.
      Dla osób odbierających osobiście nasz węgiel z centralnego magazynu (powyżej 4T) profesjonalne czyszczenie komina – GRATIS.
      Rzetelność naszej firmy potwierdzona samymi pozytywnymi komentarzami Kupujących m.in. na Allegro – sprawdź nas!
      W razie pytań proszę dzwonić, tel. 509 637 149
    • Gość: eko12 Re: eko-groszek IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.12, 15:05
      Teraz nowa niższa cena, polecam, dzwoń - tel. 509 637 149
    • Gość: eko12 Re: eko-groszek IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.12, 16:53
      Ekogroszek – suchy, niska zawartość popiołu, workowany lub luzem, szybka dostawa na terenie całego kraju w cenie towaru – teraz nowa niższa cena!
      Poleć nas swoim znajomym, a jeśli dzięki Tobie nasza firma sprzeda min. 10T węgla dowolnej postaci – TABLET GRATIS.
      Dla osób odbierających osobiście nasz węgiel z centralnego magazynu (powyżej 4T) profesjonalne czyszczenie komina – GRATIS.
      Rzetelność naszej firmy potwierdzona samymi pozytywnymi komentarzami Kupujących m.in. na Allegro – sprawdź nas!
      W razie pytań proszę dzwonić, tel. 509 637 149
    • Gość: eko12 Re: eko-groszek IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.12, 09:12
      Informuję, że akcja tablet zostaje odwołana (w związku z dużym zainteresowaniem Klientów - wyczerpanie sprzętu). Jednocześnie dziękujemy wszystkim za zakup ekogroszku i zapraszamy do dalszego nabywania w naszej firmie opału - tel. 509 637 149.
      • Gość: Paweł Re: eko-groszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 19:43
        Witam, ostatnio kupiłem ekogroszek przez stronę taniopal.pl, suchy, nie kopci. Dowóz był po 2 dniach. Wszystko zapakowane na paletach po 1T, co pozwoliło na szybki rozładunek przy pomocy paleciaka. Spokojnie mogę polecić jak ktoś jeszcze nie kupił.
        • Gość: Jarek Re: eko-groszek IP: *.centertel.pl 11.11.12, 23:54
          Też mam od nich eko groszek i popieram - pali się bardzo dobrze, długo, nie zostawia dużo popiołu (w przeciwieństwie do innych, które miałem wątpliwą przyjemność wypróbować). Dla mnie super. Brałem w tamtym roku, w tym i widzę, że nic się u nich nie psuje, jakość tak samo dobra.
      • Gość: eko12 Re: eko-groszek IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 19:18
        Proszę nie dzwonić już pod numer tel. 509 637 149 – ogłoszenie nieaktualne!
    • Gość: Zybi Re: eko-groszek IP: *.ip.netia.com.pl 06.11.12, 14:05
      Ostrzegam wszystkich przed zakupem ekogroszku niby "pieklorz", firma mieści się : WROCŁAW UL.ŻERNICKA 2 PLAC OBOK TARGOWISKA (biuro@ekogroszek-wroclaw.pl), podaje się jako przedstawiciel holdingu węglowego, pakuje jakis syf w podrobione worki i sprzedaje jako pieklorz z Bobrka. To co sprzedaje to mix węgla kamiennego z brunatnym + dużo kamienia .
      Skierowałem sprawę do sądu przeciwko oszustom!!!
      • Gość: Marek Re: eko-groszek - ostrzeżenie!!!! IP: *.centertel.pl 06.11.12, 22:20
        Ta firma z Wrocławia, która podszywa sie pod Kopalnie Bobrek z swoim niby pieklorzem to F. H. U. NIKOMAX 54-510 WROCŁAW UL. ŻERNICKA 2 , ostrzegam wszystkich , pakują najgorszy syf w podrobione worki pieklorza. Worki te produkuje Jacek Nizioł z Wrocławia
      • Gość: Witcher Re: eko-groszek IP: *.internetia.net.pl 09.02.14, 11:15
        Witam Pana,

mam rowniez problem z eko-groszkiem tej firmy. Jest mokry i kiepsko sie spala. Czy udalo sie Panu cos wywalczyc w sadzie?
    • Gość: marek Re: eko-groszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.13, 13:55
      sprobuj eko rosyjskiego, tanszy a naprawde dobry, polecam, kupowalem w raciborzu w firmie sab international, wprawdzie bo stad pochodze, ale opłaca sie
      • Gość: kkkk Re: eko-groszek IP: 193.85.237.* 20.02.13, 08:58
        nom czasem warto zdecydować się na importowany bo taniej wychodzi. trzeba tylko uważać na oszustów, który zamiast węgla rosyjskiego czy czeskiego, sprzedają coś co węglem ciężko nazwać. Ja kupuje czeski, prosto z kopalni mi przywożą i jestem zadowolony. Jest troche mniej kaloryczny ale nie ma żadnych problemów z piecem itp. Polecam firme farus, pomagają również za friko ustawić piec spoko sprawa Pzdr
    • Gość: tomx Re: eko-groszek IP: 193.85.237.* 20.02.13, 08:53
      kopalnie niestety nie workują, ale ja polecam od farusa mają pieklorz i póki co jestem zadowolony
    • kuurak Re: eko-groszek 15.01.14, 13:37
      Jakby ktoś z węglowiczów potrzebował worków na węgiel to ja polecam firmę kolegi: dobreworki.pl/ - solidna firma.
    • litkoo Re: eko-groszek 22.11.16, 20:03
      ekogroszek kupuję już od dawna w hurtowni bartosz, czyli slaskiecentrumweglowe.pl. Wybór mają duży, ja biorę akurat ten CRYSTAL i się świetnie sprawuje hehe. Dowożą na miejsce bez problemu i ceny też nie przerażają, jak za taka jakość to super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka