Dodaj do ulubionych

Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(')

IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 02.08.04, 18:42
Czy ktoś ma jakieś dokładniejsze informacje o nauczycielach z I LO,ktorzy
zginęli w wypadku samochodowym?Z tego co wiem to zginął jakiś nauczyciel i
nauczycielka!!!CZy ktoś może zna nazwiska?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:39
      Zginęli :
      Robert Podleśny
      Ewa Nowicka.
      W ciężkim stanie Dorota Lichwała.
    • Gość: Ja22 Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:00
      Jutro - 3.08.2004 - pogrzeb p. Nowickiej w Bytomiu o 9.00 Jeśli ktoś chce się tam dostać, ok. 7.20 wyjezdża spod szkoły - I LO - autokar. // D.Lichwała podobno już czuje się lepiej.
    • Gość: młoda Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.softpro2.pl 09.08.04, 22:46
      o cholera!!!!nie żartujcie sobie....
      • Gość: dd Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 10.08.04, 10:34
        to nie zarty!!!!!to koszmarna prawda
    • Gość: xz Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:31
      Koszmar. Co tę szkołę spotyka. Niech spoczywają w Bogu.
      • Gość: młoda Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.softpro2.pl 10.08.04, 17:26
        ale jak to się właściwie stało???
        • eine1984 Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') 10.08.04, 19:48
          Gość portalu: młoda napisała:

> ale jak to się właściwie stało???

To akurat wydaje się być najmniej istotne. Nic to przecież nie zmieni...
          • Gość: młoda Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.softpro2.pl 11.08.04, 19:16
            wiem że nic nie zmieni tego co się wydarzyło...serdecznie współczuję wszystkim
            których ta tragedia dotyczy...a tak się składa że pamiętam tych nauczycieli,
            jeszcze z czasów kiedy tam chodziłam...i też mi się zrobiło przykro
            • eine1984 Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') 12.08.04, 21:45
              Gość portalu: młoda napisał(a):

> wiem że nic nie zmieni tego co się wydarzyło...serdecznie współczuję wszystkim
              > których ta tragedia dotyczy...

Przyłączyć się mogę...

a tak się składa że pamiętam tych nauczycieli,
              > jeszcze z czasów kiedy tam chodziłam...i też mi się zrobiło przykro

Mimo, iż nie znam, bo inne liceum kończyłem, to poinformuję znajomych, którzy tamże
              uczęszczali a jeszcze są na urlopach...
              • Gość: Iwik Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:44
                Właśnie wróciłam z wakacji i to, co tu przeczytałam, wstrząsnęło mną. Czy ktoś
                wie coś wiecej na temat okoliczności tego wypadku - gdie i kiedy do niego
                doszło, kto kierował samochodem i jaka była przyczyna wypadku?
                Nic nie napisaliście na temat pogrzebu p. Roberta Podleśnego - gdzie jest
                pochowany? Może ktoś wie, jaki jest stan zdrowia p. Doroty Lichwały? Wiem, że
                nic to nie zmieni, jak ktoś wyżej napisał, ale może niektórzy potraktuja to
                jako przestrogę.
                • Gość: Iwik Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:41
                  Czy naprawdę nikt nic nie wie na ten temat?
                  • Gość: Monika Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.j.syscomp.pl / *.crowley.pl 01.09.04, 11:33
                    Ja sie troche dowiedzialam.Podobno gdzies kolo Wadowic wpadli samochodem do
                    rzeki.Kierowal Podlesny(on chyba sie utopil) Nowicka poniosla smierc na miejscu
                    juz podczas koziolkowania.
                    • Gość: M. Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: 193.151.48.* 11.11.04, 19:06
                      Jestem maturzystą z 1990 roku. Nie znałem tych nauczycieli ale ze szkołą jestem
                      związany sentymentalnie. Przykro mi z powodu śmierci nauczycieli. Łączę sie w
                      bólu z ich bliskimi i ze wszystkimi , których dotyczy ta tragedia .
    • Gość: anna28 Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:35
      Dziś jest rocznica smierci. Ktoś napisał, że kierował p. Robert Podleśny, ale
      to nie On był sprawcą wypadku. Samochód prowadziła p. Ewa Nowicka. Tylko
      dlaczego nic na temat wypadku nie chce powiedzieć p. Dorota. Czemu milczy,
      czyżby wiedziała może coś więcej o tej tragedii. Wiem, że to już nic nie
      zmieni, ale rodzina powinna poznać prawdę.
      • Gość: Julka Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:31
        Nie prowokuj jak nie trzeba!
        • Gość: anna28 Re: Śmierć nauczycieli z Roździeńskiego(')(')(') IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:37
          to nie jest żadna prowokacja. Tylko matka chciałaby znać prawdę, bo minął już
          rok, a ona chodzi jak obłąkana i nie może sobie poradzić, głównie przez
          niewiedzę.
    • Gość: Anna Nowicka Do przyjaznych ludzi IP: *.telpol.net.pl 10.08.14, 00:27
      Witam jestem córką Ewy Nowickiej ,,nauczycielki z LO ROŹDZIEŃ". Odpisuję trochę późno bo po dziesięciu latach ale uwierzcie mi wcześniej nie miałam siły na te wszystkie pytania. Bardzo nie podoba mi się opinia państwa na temat tego co się wydarzyło tego feralnego dnia. Ale cóż takie życie. Opowiadają niektóre osoby informacje wyssane z palca. A ja chcę abyście wiedzieli jak było naprawdę. Moja mama była kierowcą. Był deszcz. Wpadła w poślizg. Jechała zgodnie z przepisami.,,słowa prokuratury". I nieszczęśliwie nie udało zahaczyć się o drzewo tylko wpadli do rzeki. Zginęły dwie osoby pan Robert Podleśny i moja mama Ewa Nowicka z którą wiem wiele osób było bardzo związanych emocjonalnie. I nie dziwie się bo to fajna babka była!!! I bardzo proszę w imieniu swoim i mojej mamy o nie oczarnianie pani Doroty L gdyż to była jedna z najlepszych koleżanek mej mamy i ja też mam do tej osoby wielki szacun. Dziękuję za uszanowanie mojej prośby. Bardzo proszę nie pisać na forum do mnie jak już podaję adres areksroda5@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka