Dodaj do ulubionych

Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatnej...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.13, 14:56
se w centrum srajlesi nie mogli tego wylać?
Obserwuj wątek
    • montenero Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn 27.11.13, 15:24
      Sosnowiec to od dawna smietnik dla Slaska. Na Maczkach zamiast zalewu takiego jak Pogoria zrobiono wysypisko dla calego wojewodztwa podobno zatruwajace podziemne zbiorniki wodne, oczyszczalnia Radocha przyjmuje scieki z Katowic i Myslowic.

katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,9759029,Sosnowiec_zsypem_dla_Slaska_.html
      "Sprawdzony Gospodarz" pieniedzy na DTS nie dostanie, infrastruktura drogowa i kolejowa lezy i kwiczy.... za to jesli chodzi o zasmiecanie miasta to liderujemy! Co by ta Silesia bez nas zrobila....?
    • Gość: Mihu Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: *.quarto.pl 27.11.13, 15:27
      Hanysowskie cwaniaki jeba...e !!!
    • Gość: hhh Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 15:59
      Czytałem już o tym na innym portalu. Ponoć cała sprawa wyszła dzięki śledztwu dziennikarskiemu. W Dąbrowie też składowali nielegalne odpady i to w okolicach ujęć wody, zresztą składowali to nieodpowiednie określenie, raczej zakopali. A ile takich miejsc jest nieodkrytych i takie świństwa gniją do dziś w ziemi?
    • Gość: blaff Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: *.bg.us.edu.pl 27.11.13, 17:14
      nie 5 lat więzienia tylko 5 lat pozbawienia wolności
      i nie kaucja tylko poręczenie majątkowe, niedouczony dziennikarzu!
    • Gość: Jan Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.13, 17:39
      ooo poprawione już, z 1tyś na 10tyś litrów

www.policja.pl/pol/aktualnosci/92751,Pozbywali-sie-niebezpiecznych-odpadow.html
    • Gość: gosc Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: 93.154.172.* 27.11.13, 18:13
      nie hanysowskie gorolu pierdo.... tylko ciule spod warszawy
      to firma eko-harpoon rewital jakby ktos nie wiedzial
      • Gość: 7 Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 18:54
        firma była śląska, dopiero później przejęli ją jacyś goście spod warszawy
        www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/wybuchy-pozary-beczki-zakopane-pod-ziemia-utylizacja-niebezpiecznych-odpadow-to-fikcja,371174.html
        inna rzecz że takie coś mogło się zdarzyć wszędzie i ja bym w to regionalnych sporów nie mieszał, wiem jednak że jakby to firmy z sosnowca woziły śmieci do katowic to być kormelu wiedział co powiedzieć i w słowach nie przebierał, wy zawsze największe bidoczki i wszyscy was okradają i wszyscy was dyskryminują, a co złego to gorole, nie ma to jak jęczeć i innych w balona robić, sprawdzone w praktyce
    • Gość: Mihu Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: *.quarto.pl 27.11.13, 18:54
      Ciulem to jest twój stary hanysie umorusany
    • Gość: do gosc Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: *.web.vodafone.de 27.11.13, 18:56
      Jest napisane jak wół. Katowicka firma .
    • Gość: gosc Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: *.free.aero2.net.pl 27.11.13, 19:09
      no wlasnie, jak ja przejeli ciule spod warszawy to zaczely sie przekrety, mozna to wywnioskowac z podanego reportazu,
      pewnie, ze moglo sie zdarzyc wszedzie, ale jak juz ZACZYNA sie obrazac to wystarczy poczytac co i jak, widze co jest napisane... katowicka firma, bo zarejestrowana w Katowicach i tyle, eot z mojej strony.
    • Gość: Korba Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 15:50
      Kormele kombinuja ale bardziej w druga strone - bardziej mi to pasuje na warszafskich cwaniakow spod grojca. Przeciez na slasku i zagłebiu nawet największy gangster to krakowiak. tutaj rodowici wciaz wychowuje swoje pociechy w duchu "nauka i praca, ludzie sie bogaca"
    • Gość: ann Re: Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 22:43
      Przy ul.Radocha szykują nam budowę Zakładu Utylizacji Termicznej Osadów Sciekowych i Odpadów Komunalnych jak można taki Zakład budować pod nosem ludzi z oczyszczalni śmierdzi z aresztu śmierdzi czadem to jeszcze utylizacja potrzebna.Niech idą na obrzeża a nie zatruwać ludzi tutaj.
    • Gość: LOBIK Chcieli wlać odpady do kanalizacji na prywatnej... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.07.14, 09:09
      CHCIELI BO ICH ZLAPALI, ALE TO ZE ZLALI W TYM MIEJSCU 200-300 TAKICH CYSTERN TO JUZ NIKOGO NIE INTERESUJE. PRZECIEZ JEZDZILI NA TA POSESJE 2-3 RAZY DZIENNIE. A TAKICH MIEJSC NA SLASKU BYLO MNOSTWO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka