Gość: aneta IP: *.play-internet.pl 07.07.15, 10:01 poszukuje notariusza chodzi mi o spisanie umowy/ugody alimentacyjnej - bez sadu bo sie dogadalismy prawnik kazal mi szukac notariusza moze ktos zna takiego z doswiedczeniem i nie za drogiego ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerfgh Re: notariusz sprawy alinentow IP: *.30.11.165.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.15, 22:58 jak chcesz zaoszczędzić ładnych parę set złotych to Paprocki w Oleśnie, opłaca się dojechać, telefony do jego kancelarii są w necie, merytorycznie facet pełna profeska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: notariusz sprawy alinentow IP: *.free.aero2.net.pl 08.07.15, 12:51 Co za bzdury. Po co u notariusza? 777 kpc pomoże na dwa trzy miesiące. Przecież i tak to może zakwestionować każda ze stron występując z żądaniem obniżenia alimentów czy też ich podwyższenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dydolf Re: notariusz sprawy alinentow 08.07.15, 14:18 Zawezwanie do próby ugodowej i ugoda (praktycznie bez kosztów 40 zł), lub pozew plus wniosek o nieobciążanie pozwanego kosztami (decyzja sądu). Ale mam dobre serce;-P Odpowiedz Link Zgłoś