Dodaj do ulubionych

szukam pracy jestem z Sosnowca

IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 30.09.04, 20:12
młoda, wesoła,wyższe, komputer-Windows 98, 2000,XP, MS Word, Excel ,języki
obce
Obserwuj wątek
    • cover_wielki Re: szukam pracy jestem z Sosnowca 30.09.04, 22:44
      Niezazdroszcze, i powodzenia życze.
      • Gość: agaro Re: szukam pracy jestem z Sosnowca IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 02.10.04, 15:08
        dzięki. szukam ale coskiepsko mi idzie ....;(
        • cover_wielki Re: szukam pracy jestem z Sosnowca 03.10.04, 14:34
          W tym temacie to chyba nikomu dobrze nie idze, pochwal się jak to robisz ?
          • bumerang01 Re: szukam pracy jestem z Sosnowca 07.10.04, 15:37
            Probuj dalej ,napewno znajdziesz cos, jak sie konsekwentnie do czegos dazy to
            jestesmy w stanie duzo zrobic, Wiem bo mialem kiedys podobny problem. Po prostu
            rob swoje chodz za praca,a zobaczysz ze w koncu ktos to zauwazy
            Pozdrawiam
            • Gość: aga Re: szukam pracy jestem z Sosnowca IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 10.10.04, 19:16
              dzięki za słowa otuchy naprawdę uważam ze szukam aktywnie, nie tylko wyboracza
              w pon, szukam po necie ogłoszenia daje , byłam na kilku rozmowach ale wszyscy
              chcą z doświadczeniem,a skąd ja je mam miec ludzie!!!!!!!!!!mam 24 lata
              studiowałam dziennie!!!i ciężko jest znalezc stałą prace jak sie ma zajęcia do
              16 lub 18 w tygodniu
    • Gość: PioSta też niewiele mogę, ale "trzymam kciuki", pozdrawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 01:10
      Tak jak poprzednicy - praktycznie słowa otuchy dodać mogę, zapewnić o pamięci. Wierzącym zawsze przypominam - o Opatrzności, z którą to lepiej robić, z Aniołem Stróżem. Wszystkim - o spojrzeniu optymistycznym, z którym warto podchodzić, także przekazywać ludziom, do których się idzie szukać. Ale wiem - że to tylko teoria, nic innego dać nie mogę. Niemniej - proszę ufnie walczyć! Może gdzieś w ambasadach też się przedstawić? Biura turystyczne? Spróbować jakiegoś artykułu o Zagłębiu czy Sosnowcu do prasy bułgarskiej, chorwackiej? Języki powinny być atutem.
      Pozdrawiam!
      • Gość: aga Re: aaaaaaa mam pracę!!udało się!! IP: *.smstv.pl / 212.244.81.* 14.10.04, 21:14
        joł dzięki bardzo wam wszystkim za słowa otuchy udało się i zanlazłam niestety
        nie wykorzystam na raznie moich znajomości języków itp ale ..praca za biurkiem
        na poczatek nie jest zła dzięki i pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!
        • lena_zienkiewicz Re: aaaaaaa mam pracę!!udało się!! 15.10.04, 11:14
          Gość portalu: aga napisał(a):

> joł dzięki bardzo wam wszystkim za słowa otuchy udało się i zanlazłam
          niestety
          > nie wykorzystam na raznie moich znajomości języków itp ale ..praca za
          biurkiem
          > na poczatek nie jest zła dzięki i pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!

No to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Powodzenia w pracy i życiu :)))))))))
          • Gość: aga Re: aaaaaaa mam pracę!!udało się!!ale........... IP: *.smstv.pl / 212.244.81.* 15.10.04, 18:23
            hej dzięki bardzo za miłe słowa byłam dzis w pracy było ok jestem na okresie
            próbnym tydzień, ale niestety dzis jakaś panienka jeszcze przyszła z
            cv..............no ale mam nadzieję że to ja zostane nominowana;)
            pozdrawiam hej
            • lena_zienkiewicz Re: aaaaaaa mam pracę!!udało się!!ale........... 16.10.04, 10:40
              Gość portalu: aga napisał(a):

> hej dzięki bardzo za miłe słowa byłam dzis w pracy było ok jestem na okresie
              > próbnym tydzień, ale niestety dzis jakaś panienka jeszcze przyszła z
              > cv..............no ale mam nadzieję że to ja zostane nominowana;)
              > pozdrawiam hej

:/ miejmy nadzieję, że panienka odpadnie.Staraj się jak możesz, a zobaczysz, że
              to ciebie zostawią :) Jeszcze raz duuuuuuuuuuuuuuuuuużooooooooooo szczęścia i
              powodzenia.
              p.s. a ta praca w Sosnowcu czy gdzieś dalej?
              • Gość: aga Re: aaaaaaa mam pracę!!udało się!!ale........... IP: *.smstv.pl / 212.244.81.* 16.10.04, 19:15
                hej praca w dabrowie gołonogu ale ja jestem z kazimierza to blisko
                • Gość: aga Re: tak jak myślałam zostałam wyrolowana!!!....... IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 31.10.04, 20:21
                  zwodzili mnie co dziennie jutro porozmawiamy o warunkach az mi podziękowali i z
                  tego co wiem to jeszcze 2 osoby tak zrobili ;/ chamy i wiesniaki
                  • Gość: PioSta Re: tak jak myślałam zostałam wyrolowana!!!...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:47
                    Ja to mam takie szczęście - jak było radośnie, to jakoś ten wątek "przemknął" mi. Jak zaglądam - to znowu dołek. Ale może po to właśnie tu jestem? No a rzeczywiście smutno wygląda taka nielojalność. Dalej jednak to samo: nie załamuj się! Trwaj w oparciu o dobro! Pozdrawiam.
                  • lena_zienkiewicz Re: ożesz w mordę 04.11.04, 09:19
                    bardzo mi przykro aga :((( co za chamy.Dlaczego tak ciężko o normalną,
                    przyzwoitą pracę? :(( Trzymam kciuki, że wreszcie ci się uda trafioć na pracę,
                    z której będziesz zadowolona.

Trzymaj się
                    Lena
                  • Gość: szarisz Re: tak jak myślałam zostałam wyrolowana!!!...... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 14:13
                    Podaj nazwę tej firmy, ku przestrodze innym bezrobotnym
    • facefinder Re: szukam pracy jestem z Sosnowca 01.11.04, 14:08
      Szukam sexi asystentki. Takiej baaarrdzo sexi i baaaardzo wyzwolinej:)
      • Gość: aga Re: szukam pracy jestem z Sosnowca IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 03.11.04, 19:56
        to szukaj dalej
        • Gość: PioSta przepraszam Pani Agnieszko, że trafił tu palant! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 00:03
          wydawało się, że to dobry serwis, bo nasz, sosnowiecki, zagłębiowski - a tu pech. Jakiś palant też drogę znalazł. Przykro nam wszystkim. Pozdrawiamy jednak, powodzenia i wytrwałości nadal!
          • Gość: aga Re: przepraszam Pani Agnieszko, że trafił tu pala IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 04.11.04, 10:37
            no spoko,tacy zdarzaja się wszędzie, a nie potrzebujecie pomocy w redakcji??
            stazystki ??
            pozdrawiam ;)
            • Gość: PioSta my - to użytkownicy, nie redakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:54
              Niestety. Bo proponowalibyśmy już dawno jakąś taką pracę. Niestety jednak - "my", to było tylko w znaczeniu, "my, porządni Sosnowiczanie, Zagłębiacy, którzy korzystamy z tego forum". Niemniej - oczywiście, że nadal pozdrawiamy i życzymy wytrwałości Pani Agnieszce!
              :-)
              • Gość: aga pozdrowienia od agi IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 05.11.04, 12:29
                dzięki!!!!!!!!!!!!hehe cieszę się że to forum jest tak aktywne i długo nie
                trzeba czekac na odpowiedź .pozdrawiam
                • Gość: max Re: pozdrowienia od agi IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 08.11.04, 22:31
                  Tak sobie czytam i czytam i z tej agnieszki o musi byc strasznie dretwa dupa ze
                  nikt jej nie chce:)
                  • Gość: red. Re: pozdrowienia od agi IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 08.11.04, 22:35
                    dupa to ty sam jestes
                  • Gość: min Re: pozdrowienia od agi IP: 195.117.203.* 08.11.04, 22:54
                    ty max nie wszyscy chcą pracować fizycznie, niektórzy maja ambicje, no ale cóż
                    jak ty nie masz, nie po to studiowała tyle języków żeby brać co popadnie.
                    • facefinder Re: pozdrowienia od agi 09.11.04, 14:35
                      Wszystko zalezy od kreatywnosci kolego sympatyczny. Mam nadzieje, ze aga ma
                      rowniez inne drogi do pozyskania pracodawcy niz umieszczanie postow na forum.
                      Ja rowniez zycze powodzenia, a przeciez zapytac zawsze mozna:)
                      • Gość: misiek Re: pozdrowienia od agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 18:18
                        "Władze miasta, podobnie jak miało to już miejsce w przypadku innych dużych
                        inwestycji, wynegocjowały, iż pierwszeństwo wśród zatrudnianych będą mieli
                        mieszkańcy Gliwic – podkreśla Jarzębowski."
                        Jak zapewne udało się Tobie wyczytać w powyższym fragmencie, władze miasta
                        Gliwic nie dość, że mają nadmiar inwestorów to jeszcze o każdego się starają. A
                        chodzi tu o centrum hadlowo-rozrywkowe budowane przez norweską firmę, które ma
                        powstać na terenach Gliwickich Zakładów Materiałów Ogniotrwałych. W Sosnowcu
                        niestety nie jest tak dobrze jak w Gliwicach no ale zawsze możesz powiedzieć,
                        że przecież można zmianić miejsce zamieszkania w poszukiwaniu pracy:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka