Gość: aga IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 30.09.04, 20:12 młoda, wesoła,wyższe, komputer-Windows 98, 2000,XP, MS Word, Excel ,języki obce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cover_wielki Re: szukam pracy jestem z Sosnowca 30.09.04, 22:44 Niezazdroszcze, i powodzenia życze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaro Re: szukam pracy jestem z Sosnowca IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 02.10.04, 15:08 dzięki. szukam ale coskiepsko mi idzie ....;( Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: szukam pracy jestem z Sosnowca 03.10.04, 14:34 W tym temacie to chyba nikomu dobrze nie idze, pochwal się jak to robisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
bumerang01 Re: szukam pracy jestem z Sosnowca 07.10.04, 15:37 Probuj dalej ,napewno znajdziesz cos, jak sie konsekwentnie do czegos dazy to jestesmy w stanie duzo zrobic, Wiem bo mialem kiedys podobny problem. Po prostu rob swoje chodz za praca,a zobaczysz ze w koncu ktos to zauwazy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: szukam pracy jestem z Sosnowca IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 10.10.04, 19:16 dzięki za słowa otuchy naprawdę uważam ze szukam aktywnie, nie tylko wyboracza w pon, szukam po necie ogłoszenia daje , byłam na kilku rozmowach ale wszyscy chcą z doświadczeniem,a skąd ja je mam miec ludzie!!!!!!!!!!mam 24 lata studiowałam dziennie!!!i ciężko jest znalezc stałą prace jak sie ma zajęcia do 16 lub 18 w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PioSta też niewiele mogę, ale "trzymam kciuki", pozdrawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 01:10 Tak jak poprzednicy - praktycznie słowa otuchy dodać mogę, zapewnić o pamięci. Wierzącym zawsze przypominam - o Opatrzności, z którą to lepiej robić, z Aniołem Stróżem. Wszystkim - o spojrzeniu optymistycznym, z którym warto podchodzić, także przekazywać ludziom, do których się idzie szukać. Ale wiem - że to tylko teoria, nic innego dać nie mogę. Niemniej - proszę ufnie walczyć! Może gdzieś w ambasadach też się przedstawić? Biura turystyczne? Spróbować jakiegoś artykułu o Zagłębiu czy Sosnowcu do prasy bułgarskiej, chorwackiej? Języki powinny być atutem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: aaaaaaa mam pracę!!udało się!! IP: *.smstv.pl / 212.244.81.* 14.10.04, 21:14 joł dzięki bardzo wam wszystkim za słowa otuchy udało się i zanlazłam niestety nie wykorzystam na raznie moich znajomości języków itp ale ..praca za biurkiem na poczatek nie jest zła dzięki i pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: aaaaaaa mam pracę!!udało się!! 15.10.04, 11:14 Gość portalu: aga napisał(a): > joł dzięki bardzo wam wszystkim za słowa otuchy udało się i zanlazłam niestety > nie wykorzystam na raznie moich znajomości języków itp ale ..praca za biurkiem > na poczatek nie jest zła dzięki i pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!! No to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Powodzenia w pracy i życiu :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: aaaaaaa mam pracę!!udało się!!ale........... IP: *.smstv.pl / 212.244.81.* 15.10.04, 18:23 hej dzięki bardzo za miłe słowa byłam dzis w pracy było ok jestem na okresie próbnym tydzień, ale niestety dzis jakaś panienka jeszcze przyszła z cv..............no ale mam nadzieję że to ja zostane nominowana;) pozdrawiam hej Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: aaaaaaa mam pracę!!udało się!!ale........... 16.10.04, 10:40 Gość portalu: aga napisał(a): > hej dzięki bardzo za miłe słowa byłam dzis w pracy było ok jestem na okresie > próbnym tydzień, ale niestety dzis jakaś panienka jeszcze przyszła z > cv..............no ale mam nadzieję że to ja zostane nominowana;) > pozdrawiam hej :/ miejmy nadzieję, że panienka odpadnie.Staraj się jak możesz, a zobaczysz, że to ciebie zostawią :) Jeszcze raz duuuuuuuuuuuuuuuuuużooooooooooo szczęścia i powodzenia. p.s. a ta praca w Sosnowcu czy gdzieś dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: aaaaaaa mam pracę!!udało się!!ale........... IP: *.smstv.pl / 212.244.81.* 16.10.04, 19:15 hej praca w dabrowie gołonogu ale ja jestem z kazimierza to blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: tak jak myślałam zostałam wyrolowana!!!....... IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 31.10.04, 20:21 zwodzili mnie co dziennie jutro porozmawiamy o warunkach az mi podziękowali i z tego co wiem to jeszcze 2 osoby tak zrobili ;/ chamy i wiesniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PioSta Re: tak jak myślałam zostałam wyrolowana!!!...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:47 Ja to mam takie szczęście - jak było radośnie, to jakoś ten wątek "przemknął" mi. Jak zaglądam - to znowu dołek. Ale może po to właśnie tu jestem? No a rzeczywiście smutno wygląda taka nielojalność. Dalej jednak to samo: nie załamuj się! Trwaj w oparciu o dobro! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: ożesz w mordę 04.11.04, 09:19 bardzo mi przykro aga :((( co za chamy.Dlaczego tak ciężko o normalną, przyzwoitą pracę? :(( Trzymam kciuki, że wreszcie ci się uda trafioć na pracę, z której będziesz zadowolona. Trzymaj się Lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarisz Re: tak jak myślałam zostałam wyrolowana!!!...... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 14:13 Podaj nazwę tej firmy, ku przestrodze innym bezrobotnym Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: szukam pracy jestem z Sosnowca 01.11.04, 14:08 Szukam sexi asystentki. Takiej baaarrdzo sexi i baaaardzo wyzwolinej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: szukam pracy jestem z Sosnowca IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 03.11.04, 19:56 to szukaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PioSta przepraszam Pani Agnieszko, że trafił tu palant! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 00:03 wydawało się, że to dobry serwis, bo nasz, sosnowiecki, zagłębiowski - a tu pech. Jakiś palant też drogę znalazł. Przykro nam wszystkim. Pozdrawiamy jednak, powodzenia i wytrwałości nadal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: przepraszam Pani Agnieszko, że trafił tu pala IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 04.11.04, 10:37 no spoko,tacy zdarzaja się wszędzie, a nie potrzebujecie pomocy w redakcji?? stazystki ?? pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PioSta my - to użytkownicy, nie redakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:54 Niestety. Bo proponowalibyśmy już dawno jakąś taką pracę. Niestety jednak - "my", to było tylko w znaczeniu, "my, porządni Sosnowiczanie, Zagłębiacy, którzy korzystamy z tego forum". Niemniej - oczywiście, że nadal pozdrawiamy i życzymy wytrwałości Pani Agnieszce! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga pozdrowienia od agi IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 05.11.04, 12:29 dzięki!!!!!!!!!!!!hehe cieszę się że to forum jest tak aktywne i długo nie trzeba czekac na odpowiedź .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: pozdrowienia od agi IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 08.11.04, 22:31 Tak sobie czytam i czytam i z tej agnieszki o musi byc strasznie dretwa dupa ze nikt jej nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red. Re: pozdrowienia od agi IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 08.11.04, 22:35 dupa to ty sam jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: min Re: pozdrowienia od agi IP: 195.117.203.* 08.11.04, 22:54 ty max nie wszyscy chcą pracować fizycznie, niektórzy maja ambicje, no ale cóż jak ty nie masz, nie po to studiowała tyle języków żeby brać co popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: pozdrowienia od agi 09.11.04, 14:35 Wszystko zalezy od kreatywnosci kolego sympatyczny. Mam nadzieje, ze aga ma rowniez inne drogi do pozyskania pracodawcy niz umieszczanie postow na forum. Ja rowniez zycze powodzenia, a przeciez zapytac zawsze mozna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: pozdrowienia od agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 18:18 "Władze miasta, podobnie jak miało to już miejsce w przypadku innych dużych inwestycji, wynegocjowały, iż pierwszeństwo wśród zatrudnianych będą mieli mieszkańcy Gliwic – podkreśla Jarzębowski." Jak zapewne udało się Tobie wyczytać w powyższym fragmencie, władze miasta Gliwic nie dość, że mają nadmiar inwestorów to jeszcze o każdego się starają. A chodzi tu o centrum hadlowo-rozrywkowe budowane przez norweską firmę, które ma powstać na terenach Gliwickich Zakładów Materiałów Ogniotrwałych. W Sosnowcu niestety nie jest tak dobrze jak w Gliwicach no ale zawsze możesz powiedzieć, że przecież można zmianić miejsce zamieszkania w poszukiwaniu pracy:( Odpowiedz Link Zgłoś