cover_wielki 03.02.05, 09:40 ...bym zjadł. Gdzie są najlepsze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: Bardzo dobrego pączka... 03.02.05, 10:38 chyba w ciastkarni "u Madeja", na Pustej. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Bardzo dobrego pączka... 03.02.05, 10:38 chyba w ciastkarni "u Madeja", na Pustej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Re: Bardzo dobrego pączka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:53 Byleby nie kupowac tych z hipermarketu! lena_zet napisała: > chyba w ciastkarni "u Madeja", na Pustej. Jeszcze czego, jakby tylko na Pogoni byly dobre:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Bardzo dobrego pączka... 26.01.06, 21:26 No to jak nie na Pogonii to gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Bardzo dobrego pączka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:57 cukiernia na "tyłach" Wydziału Komunikacji - dla mnie pączki tamtejsze po prostu rewelacja PS. Narobiliście mi tylko smaka teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Bardzo dobrego pączka... 27.01.06, 10:17 najlepsze NA ŚWIECIE są na Środuli, od cukiernika Pana Warskiego. Ręczę, i daję sobie rękę uciąć, że nie ma lepszych niż on robi :) Echhh, szkoda, że tam nie mieszkam, tak tęsknię za smakiem tych pączków :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla25 Re: Bardzo dobrego pączka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 12:49 wszystkie ciasta są najlepsze u Madeja a powiem więcej "od Neja" Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Bardzo dobrego pączka... 27.01.06, 13:16 W zeszłym roku jadłem pączki od Tomczyka z Będzina. Były bardzo smaczne. Ale najlepsze to robiła moja babcia, palce lizać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monikawanda Re: Bardzo dobrego pączka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:40 Najlepsze na swiecie pączki wg mnie są u Bliklego w Warszawie.A zjadłabym faworki,takie cieniutkie,chrupiące i rozpływajace sie w ustach.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Bardzo dobrego pączka... 28.01.06, 14:33 o, to ja takie robię ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Bardzo dobrego pączka... 03.02.06, 21:57 ... zrób więcej i podaj adres ;) ... stawimy się punktualnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś