Dodaj do ulubionych

Czy to forum umarło???

07.02.06, 16:04
Czy to forum umarło???
Obserwuj wątek
    • agaro3 nie!!!!;) 07.02.06, 18:02
      oczywiście , że nie!!!
    • Gość: Rafał Re: Czy to forum umarło??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 21:08
      Nie, to tylko ciebie tu nie chcą :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=35713786&a=36217466
      • korfantydrugi Re: Czy to forum umarło??? 07.02.06, 21:53
        A wiesz czego ja tu nie chce tego------>IP: *.dip0.t-ipconnect.de twoje ip z
        końcówką de.
        • Gość: Rafał DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 22:21
          Możesz NIE chcieć... :)
          Tyle twojego...

Kiedy znowu jedziesz do Rajchu szukać szwabskich szparek?
          P.S. Pozdrów Baśkę Rączkowską!
          • korfantydrugi Re: DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE 07.02.06, 22:24
            Widze że niedoś że jesteś lokajem dla de to jeszcze erotomanem.Lecz sie.
            • Gość: Rafał DYSLEKCJA! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 22:34
              Koleś - zacznij od leczenia swojej DYSLEKCJI (popracuj nad ortografią)a potem
              zajmij się swoją pokręconą psychiką... .
              Obrażasz użytkowników wyzywając ich od szwabskich sługusów itp. Jesteś
              zaślepiony nienawiścią... To przykre...A powoli wszyscy wiemy, że mieszkałeś w
              Rajchu, nie wyszło Ci... . Wróciłeś i ci odbija szajba. Nie znoszę takich
              fałszywych patriotów jak ty.
              • korfantydrugi Re: DYSLEKCJA! 07.02.06, 22:36
                Ja nie wyzywam od szwabskich sługósów, ja tylko stwierdzam fakt.(nie użyłem
                słowa szwabski zastąpiłem go słowem de)
                • Gość: Rafał SŁUGUSÓW IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 22:39
                  Jednak DYSLEKSJA... :(

Masz dużo dużo problemów kolego... zacznij je rozwiązywać...

• korfantydrugi Re: SŁUGUSÓW 07.02.06, 22:41
                    Miodek sie znalazł
                    • Gość: Rafał Nie musiał się gubić... MIODEK... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 23:13
                      Twoje posty to sam MIODEK na moje serce.
              • nane1 Re: DYSLEKCJA! 07.02.06, 22:44
                dyslekcja????????????????? :P spoko
                kto o tym mowi? no tak....
              • korfantydrugi Re: DYSLEKCJA! 07.02.06, 22:48
                Rafałku to jak to jest z tą " DYSLEKCJĄ" u mnie bo u ciebie całkiem całkiem.

Lekarzu lecz sie sam.
                • korfantydrugi Re: DYSLEKCJA! 07.02.06, 22:55
                  Rafałku spróbuj jakiegoś nowego argumentu może że jestem np.nie tolerancyjny.....
                  • Gość: Rafał Drogi PEDZIU... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 23:06
                    Pomyliłeś mnie z jakimś swoim RAFAŁKIEM...

Nie wyszło z babkami w Niemczech - wychodzi z Rafałkami... tak trzymaj !!! (A
                    może jednak
                    INACZEJ ??? Zapytaj Rafałka!)
                  • Gość: Rafał NIETOLERANCYJNY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 23:09
                    Rafałku spróbuj jakiegoś nowego argumentu może że jestem np.nie
                    tolerancyjny.....

Nie, nie... jesteś bardzo tolerancyjny. Szczególnie dla swoich błędów. A juz
                    najbardziej tych ortograficznych :)

• Gość: Rafał Polskość korfantegodrugiego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 23:12
              Widze że niedoś że jesteś lokajem dla de to jeszcze erotomanem.Lecz sie.

Widzę, że nie dość, że jesteś lokajem dla de. , to jeszcze erotomanem. Lecz się.

UCZ SIĘ DZIECKO. TWOJA POLSKOŚĆ JEŚLI JUŻ NIE PRZEJAWIA SIĘ W CZYNACH - TO
              NIECH PRZYNAJMNIEJ PRZEJAWIA SIĘ W SŁOWACH!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka