korfantydrugi 07.02.06, 16:04 Czy to forum umarło??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: Czy to forum umarło??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 21:08 Nie, to tylko ciebie tu nie chcą :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=35713786&a=36217466 Odpowiedz Link Zgłoś
korfantydrugi Re: Czy to forum umarło??? 07.02.06, 21:53 A wiesz czego ja tu nie chce tego------>IP: *.dip0.t-ipconnect.de twoje ip z końcówką de. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 22:21 Możesz NIE chcieć... :) Tyle twojego... Kiedy znowu jedziesz do Rajchu szukać szwabskich szparek? P.S. Pozdrów Baśkę Rączkowską! Odpowiedz Link Zgłoś
korfantydrugi Re: DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE 07.02.06, 22:24 Widze że niedoś że jesteś lokajem dla de to jeszcze erotomanem.Lecz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał DYSLEKCJA! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 22:34 Koleś - zacznij od leczenia swojej DYSLEKCJI (popracuj nad ortografią)a potem zajmij się swoją pokręconą psychiką... . Obrażasz użytkowników wyzywając ich od szwabskich sługusów itp. Jesteś zaślepiony nienawiścią... To przykre...A powoli wszyscy wiemy, że mieszkałeś w Rajchu, nie wyszło Ci... . Wróciłeś i ci odbija szajba. Nie znoszę takich fałszywych patriotów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
korfantydrugi Re: DYSLEKCJA! 07.02.06, 22:36 Ja nie wyzywam od szwabskich sługósów, ja tylko stwierdzam fakt.(nie użyłem słowa szwabski zastąpiłem go słowem de) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał SŁUGUSÓW IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 22:39 Jednak DYSLEKSJA... :( Masz dużo dużo problemów kolego... zacznij je rozwiązywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Nie musiał się gubić... MIODEK... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 23:13 Twoje posty to sam MIODEK na moje serce. Odpowiedz Link Zgłoś
nane1 Re: DYSLEKCJA! 07.02.06, 22:44 dyslekcja????????????????? :P spoko kto o tym mowi? no tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
korfantydrugi Re: DYSLEKCJA! 07.02.06, 22:48 Rafałku to jak to jest z tą " DYSLEKCJĄ" u mnie bo u ciebie całkiem całkiem. Lekarzu lecz sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
korfantydrugi Re: DYSLEKCJA! 07.02.06, 22:55 Rafałku spróbuj jakiegoś nowego argumentu może że jestem np.nie tolerancyjny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Drogi PEDZIU... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 23:06 Pomyliłeś mnie z jakimś swoim RAFAŁKIEM... Nie wyszło z babkami w Niemczech - wychodzi z Rafałkami... tak trzymaj !!! (A może jednak INACZEJ ??? Zapytaj Rafałka!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał NIETOLERANCYJNY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 23:09 Rafałku spróbuj jakiegoś nowego argumentu może że jestem np.nie tolerancyjny..... Nie, nie... jesteś bardzo tolerancyjny. Szczególnie dla swoich błędów. A juz najbardziej tych ortograficznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Polskość korfantegodrugiego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.06, 23:12 Widze że niedoś że jesteś lokajem dla de to jeszcze erotomanem.Lecz sie. Widzę, że nie dość, że jesteś lokajem dla de. , to jeszcze erotomanem. Lecz się. UCZ SIĘ DZIECKO. TWOJA POLSKOŚĆ JEŚLI JUŻ NIE PRZEJAWIA SIĘ W CZYNACH - TO NIECH PRZYNAJMNIEJ PRZEJAWIA SIĘ W SŁOWACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś