Gość: Gość IP: 87.206.40.* 22.05.06, 21:46 co o nim sądzicie? jak wam się podoba? często tam chodzicie? co sądzicie o repertuarze? co sądzicie o obsłudze kina? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tumanek Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:53 Nie polecam słabe wyciszenie Słychać odgłosy filmu z sali obok Ja oglądałem film cichy a obok leciała Narnia Bosze cły film waliło zza ściany odgłosy Szkoda kasy lepiej dołożyć na bilet i jechać cinem w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Kino Helios w Sosnowcu 28.05.06, 22:21 No dziś byłam w lekkim szoku - okazało się, że nie przyjmują płatności kartą kredytową. Dobrze, że bank blisko, a do seansu pozostało 30 minut. Nawet do głowy mi nie przyszło, że sieć kin może nie przyjmować kart, tym bardziej, że istnieją w Sosnowcu już chyba z pół roku. Poczyłam się jak w kinie objazdowym. Poza tym OK, byłam kilka razy i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
sequence1 Re: Kino Helios w Sosnowcu 31.05.06, 22:37 Całkiem niezłe, obsługa bardzo miła. Byłam parę razy ale nigdy nie słyszałam, odgłosów z sali obok. Co prawda najbardziej lubie cinema w Katowicach, ale te też nie jest złe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monikawanda Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:07 To Kubuś Puhatek robił błędy w odmianie czasownika przez osoby?Tak wynikałoby z cytatu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicity Re: Kino Helios w Sosnowcu- do monikawanda IP: *.polanet.pl 24.09.06, 16:52 Puchatek pisze się przez CH!!!!! Ludzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandaryn Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:53 Kino ok, obsługa miła, tylko repertuar mógłby być obszerniejszy. Ale i tak wolę przyjechac do Sosnowieckiego Helioska niż nabijać kapsę Żydkom z Izraela. Gdyby każdy wspierał polskie firmy przy codziennych najdrobniejszych nawet zakupach żyłoby się lepiej w tym kraju. A tak za nasze pieniążki budujemy osiedla na Zachodnim Brzegu Jordanu. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydula13 Re: Kino Helios w Sosnowcu 01.06.06, 09:38 To akurat mnie nie dziwi... do tej pory w żadnym kinie nie przyjmowali kart... ani w Katowicach, ani Zabrzu... Odpowiedz Link Zgłoś