Dodaj do ulubionych

Kino Helios w Sosnowcu

IP: 87.206.40.* 22.05.06, 21:46
co o nim sądzicie? jak wam się podoba? często tam chodzicie? co sądzicie o
repertuarze? co sądzicie o obsłudze kina?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Tumanek Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:53
      Nie polecam słabe wyciszenie Słychać odgłosy filmu z sali obok Ja oglądałem
      film cichy a obok leciała Narnia Bosze cły film waliło zza ściany odgłosy
      Szkoda kasy lepiej dołożyć na bilet i jechać cinem w Katowicach.
    • gabrysia_s Re: Kino Helios w Sosnowcu 28.05.06, 22:21
      No dziś byłam w lekkim szoku - okazało się, że nie przyjmują płatności kartą
      kredytową.
      Dobrze, że bank blisko, a do seansu pozostało 30 minut.
      Nawet do głowy mi nie przyszło, że sieć kin może nie przyjmować kart, tym
      bardziej, że istnieją w Sosnowcu już chyba z pół roku. Poczyłam się jak w kinie
      objazdowym.

Poza tym OK, byłam kilka razy i nie narzekam.
      • sequence1 Re: Kino Helios w Sosnowcu 31.05.06, 22:37
        Całkiem niezłe, obsługa bardzo miła.
        Byłam parę razy ale nigdy nie słyszałam, odgłosów z sali obok.
        Co prawda najbardziej lubie cinema w Katowicach, ale te też nie jest złe;))
        • Gość: Monikawanda Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:07
          To Kubuś Puhatek robił błędy w odmianie czasownika przez osoby?Tak wynikałoby z
          cytatu..
          • Gość: Felicity Re: Kino Helios w Sosnowcu- do monikawanda IP: *.polanet.pl 24.09.06, 16:52
            Puchatek pisze się przez CH!!!!! Ludzie!!!
        • Gość: Mandaryn Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:53
          Kino ok, obsługa miła, tylko repertuar mógłby być obszerniejszy. Ale i tak wolę
          przyjechac do Sosnowieckiego Helioska niż nabijać kapsę Żydkom z Izraela. Gdyby
          każdy wspierał polskie firmy przy codziennych najdrobniejszych nawet zakupach
          żyłoby się lepiej w tym kraju. A tak za nasze pieniążki budujemy osiedla na
          Zachodnim Brzegu Jordanu.
      • brzydula13 Re: Kino Helios w Sosnowcu 01.06.06, 09:38
        To akurat mnie nie dziwi... do tej pory w żadnym kinie nie przyjmowali kart... ani w Katowicach, ani Zabrzu...
    • Gość: gosc Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.10.06, 10:03
      z
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka