Gość: wiki Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.pke.pl 01.06.07, 14:48 a co myślicie o dr Dworak z poradni stomatologicznej na ul. legionów (koło Alberta)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGnEs Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: 213.25.48.* 13.06.07, 21:20 Kilka tygodni temu leczyłam ząbek na Piłsudskiego u p.Sośniaka i faktycznie było super szybko, bezboleśnie (z wyjątkiem zakładania i zdejmowania formatki takie nieprzyjemne uczucie), miła obsługa i tanio! Jak na razie polecam. Sama jeszcze się tam wybieram. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.softpro2.pl 16.06.07, 15:52 Mam juz za soba pierwsza wizyte u Dr Biela na 11 listopada i zdecydowanie polecam w 100%. Przekona się ten kto tam pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.streamnet.pl 02.07.07, 09:29 Dr Miłosz Płachciński przyjmuje na Zagórzu na ul. Kisielewskiego (dawniej Wandy Wasilewskiej). Dzięki niemu przestałam sie bać dentysty. Nie polecam pani dr z bloków na ulicy Lenartowicza. Długo czekasz, boruje dziury jak studnie. Płachciński poprawiał wszystkie zrobione przez nią zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc UNI-MED Kukułek 45 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.07, 11:37 Ja polecam lekarzy w przychodni UNI MED na osiedlu Kukułek. Jak chcesz sie wie cej dowiedziec o cenach to sprawdź uni-med.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: UNI-MED Kukułek 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:00 myslalem ze to forum a tu goscie z UNI-MEDU robią kryptoreklame he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: UNI-MED Kukułek 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 23:06 Ja nie polecam uni-med'u ! Głównie z powodu astronomicznych cen ! poza tym do jednego zęba chodziłem 3 razy za kazdym razem placac 100-150 zł ! No i kazano mi po 1 wizycie isc do przychodni zrobic sobie (oczywiscie odplatnie) przeswietlenie zeba ! LOL :D wiec jeszcze raz powiem DROGO DROGO DROGO ! P.S. Gdy spytałem czy nfz cokolwiek refunduje mila pani odopwiedziala mi "na kase chorych to sa srebrne plomby" HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: UNI-MED Kukułek 45 23.07.07, 10:46 > P.S. > Gdy spytałem czy nfz cokolwiek refunduje mila pani odopwiedziala mi "na kase > chorych to sa srebrne plomby" HAHAHA To akurat (w bocznych zębach) prawda. Srebrne, jeśli chodzi o kolor, nie materiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colgate amalgamat IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.07.07, 10:52 Niedługo pewnie nawet za amalgamatowe (srebrne) plomby będzie trzeba placić. Stomatologia tak jak w Niemczech nie będzie finansowana z ubezpieczenia (NFZ). Pewnie na początek tylko u dorosłych (kobiety ciężarne i dzieci dalej będa miały coś bezpłatnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j dr Arboczius - na Wawelu IP: *.centertel.pl 23.07.07, 21:53 w przychodni na wawelu dr Arboczius, swietna dentystka, polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja~~~ Re: dr Arboczius - na Wawelu IP: *.chello.pl 22.05.08, 22:18 zgadzam się!!!jest naprawdę świetna :) nie polecam pani doktor P....- niestety nie pamiętam nazwiska,na imię miała zdaje się Barbara,kiedyś przyjmowała na 1-go Maja,ale nie wiem czy dalej ma tam gabinet...o ile asystentkę miała przemiłą o tyle Ona nie dała się polubić,i "leczyła"zdrowe ząbki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Denti MED - Czy warto? IP: *.telpol.net.pl 28.03.12, 13:02 CHADZA KTOŚ DO DENTI MEDU NA ZAGÓRZU W SOSNOWCU PRZY KISIELEWSKIEGO 19? KIEDYŚ SAM TAM ZĘBY LECZYŁEM, ALE DENTYSTKA ODESZŁA I... CZY WARTO TAM TERAZ SIĘ UDAĆ A JEŚLI TAK TO DO KOGO? Dzięki bardzo za info Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrus Re: amalgamat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:03 baranie te plomby są tosyczne i trzeba sie ich pozbywać to wymysł rodem z PRL-u.jak oranżada zabarwiana farbką.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: amalgamat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 01:27 Te za PRLu byly toksyczne... aktualne juz nie sa. Te stare uwalnialy rtec, szczegolnie przy zakladaniu. Jak juz sa to niech siedza... nie sa takie zle. Jak Wam stomatolodzy sciemniaja ze trzeba wymieniac bo niezdrowe, to nie jest do konca prawda. Wszystko zalezy od zeba w ktorym taka plomba siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byuuu Re: UNI-MED Kukułek 45 IP: *.152.157.246.dsl.dynamic.eranet.pl 23.12.09, 17:01 a ja NIE POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanya Re: UNI-MED Kukułek 45 IP: 118.97.113.* 29.05.13, 15:54 a ja za to POLECAM dr DANECKĄ z teatralnej ;) świetna dentystka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.streamnet.pl 06.09.07, 09:34 Ja także polecam dr.Płachcińskiego cała rodzinkę do niego ściągłam i wszyscy zadowoleni do dzieci też ma niesamowite podejście.Duży plus bo na kasę chorych no i jeszcze jedno hmmm jest na co popatrzeć ...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssiss Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.11, 01:34 a co mozecie powiedziec o pani stomatolog Dorocie Gaworek-Boroń, która przyjmuje rydza smigłego, przy przystanku na gwiezdnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.cable.smsnet.pl 23.07.13, 18:36 3 razy TAK dla Doktora Płachcińskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: 213.158.197.* 29.07.07, 08:01 najlepszy jest dr.Kańczugowski z dańdówki podaje nr do rejestracji 263-32-84 nie znam delikatniejszego faceta REWELKA zawsze czekam na kolejną wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.08, 00:38 Ja również polecam Kańczugowskiego. Świetny dentysta - pełny spokój i opanowanie. A do tego bardzo fachowa porada. Na miejscu robią prześwitelenie (na kasę chorych). Koszt leczenia światłoutwardzalnego to około 100 zł. Nie zdażyło mi się wracać i poprawiać. A robiłam też leczenie kanałowe. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.11, 23:27 tak, to duza przychodnia i wszyscy tam lekarze są tak dobrzy jak Dr Kańczugowska. Ja sie leczylam wiel lat u dr Kanczugowskiej , teraz lecze sie u dr Nawrot Monika ( chyba dobrze pamietam imie, cos na M. ) ale naprawde rewelacja, takiego podejscia do pacjenta jeszcze nie widzialam, wszystko bezstrresowo, ceny kolo 100-130zl za te najlepsze swiatłoutwardzalne plomby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.10, 10:29 w tej samej przychodni przyjmuje lekarz Monika Nawrot , Która zupełnie nie nadaje się na stomatologa była u niej 3 razy i za kazym niszczyła mi zęby gdyz plomby w jej wykonaniu światłoutwardzalne utrzymują się zaledwie kilka miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinka Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.11, 23:11 Zgadzam się z osobami , które sie wypowiadały wcześniej, doktor Monika Nawrot jest naprawdę bardzo dobrym stomatologiem. Wielokronie korzystalam z jej uslug i za kazdym razem bylam bardzo zadowolona. Przyjmuje Sosnowiec Dańdówka, plusem jest to, że ma umowę z NFZ więc zawsze to troche taniej policzą. Wyleczyla mi z 15 zębów a tylko raz bylam wkurzona jesli chodzi o cene, odbudowa na cwiekach jakis . Rszta super i cena i jakosc. Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradik Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.11, 23:40 a byłem wielokrotnie u dr Monika Nawrot, przyjmuje w Med-Complex Sosnowiec byłem głownie z moimi dziećmi, ale to było ogromne zaskoczenie, trzylatek dal sobie zalozyc plomby na pierwszej wizycie, szok. dobre podejscie do dzieci, naprawde rewelacja. Nic stresu. I nie ma na wejściu tego stomatologicznego zapachu do gabinetu. uff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati82 Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.12, 23:16 A ja juz chodze do dr moniki nawrot kolo 10 lat i za kazdym razem jestem zadowolona. na poczatku glównie to wymieniala mi plomby po innych dentystach bo byly nieszczelne, od kilku lat to zazwyczaj kontrole. Wszystko co zalozyla pare lat temu sie dobrze trzyma wiec tylko kontrole sa teraz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.13, 01:13 Tak, stara śpiewka, nieszczelne i złe plomby... i wszystko, ale to absolutnie wszystko do leczenia! Byle tylko kasę wydrzeć. Poszliśmy tam wraz z żoną i okazało się, że oboje mamy w jamach ustnych pobojowisko,pani doktor naliczyła mi 10 zębów do leczenia, a małżonce 7. Normalnie kosmos. Coś mi tu śmierdziało. Poszliśmy później do dwóch innych stomatologów - 1 prywatnie ( Aleksandra Jankowska) i drugi na NFZ (Mariola Noryńska). Okazało się, że po prostu pani doktor chciała nas naciągnąć, miałem 1 plombę do wymiany i drugi ząb do leczenia, a żona 1 plombę wymieniła. I te plomby, które pani dr Nawrot chciała wymieniać trzymają mi się do dziś, a od tamtego wydarzenia minęło 5 lat. Uważajcie z tym co i ile zębów macie do leczenia tam. Dla mnie to zwykłe naciąganie na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex pacjent tylko nie med complex IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.14, 02:03 Miałem to samo jakieś 3 lata temu. Zamarłem, gdy za leczenie dwóch zębów skasowali mnie prawie 600 zł! To nie było leczenie kanałowe. Pani doktor stwierdziła, że w jednym był bardzo głęboki ubytek, a w drugim dała dwa wypełnienia, bo przy szyjce był też ubytek. Makabra jakaś. Warunki jak za króla Ćwieczka, rzeczywiście za parawanem krzyczał i stękał inny pacjent. Co gorsza pani doktor stwierdziła, że mam jeszcze 8 zębów do leczenia! Po prostu włosy mi stanęły dęba, gdy przeliczyłem , że w każdym znajdzie po 2 ubytki i zabulę ok 2400 zł! Horror jakiś! Przerażony poszedłem na fundusz i do leczenia był raptem jeden ząb! Nie wierzyłem, więc jeszcze poszedłem prywatnie do Mysłowic... konieczności leczenia nie stwierdzono, co więcej lekarz zdziwił się któż mi tak rozwiercił te zęby skoro nie było kanałówki. Masakra. Nie polecam. Po prostu naciąganie, w med complexie leczą zdrowe! Jak nie ma dziury, to wywiercą i zakleją kasując masakryczną kasę. Omijać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyta Re: tylko nie med complex IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.04.14, 23:30 A o jakim dentyscie mowa bo tam z chyba 10 jest rożnych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iji Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.cus.pl 07.01.10, 16:56 help center polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rorschach Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.chello.pl 21.06.10, 14:08 W UniMedzie sie leczylem jakies poltora roku temu (max 2 lata) - efekt tego taki, ze z portfela duuuzo ubylo a teraz szukam na szybko kogos kto by mi poprawil plombe bo jak jem to jest makabra. Szkoda, ze tak niewiele opinii jest w necie, niewiele istotnych (bez kryptoreklamy). Wychodzi na to, ze w Sosnowcu dobrego stomatologa nie ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.quarto.pl 21.06.10, 16:52 To idź z reklamacją. Piszą o gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.11, 23:17 Ja polecam dr Monika nawrot , leczy całą moją rodzinę, przyjmuje na Wojska Polskiego Sosnowiec, ale ma bardzo odległe terminy, prawie miesiąc trzeba czekac na termin ale naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jakub Kańczugowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 21:36 Polecam Pana Jakuba Kańczugowskiego, przyjmuje prywatnie w budynku Melat Gumu na Andersa. Jest niesamowity i niezmiernie delikatny. Ratuje wszystkie zęby za niewielkie pieniądze i co najważniejsze nie zaznałem w jego gabinecie najmniejszego bólu. Super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 18:15 Ta lekarka cieszy się skrajnymi opiniami. Moje plomby się trzymają, siostrze tak wyleczyła ząb, że się rozpadł po miesiącu na 3 części i był do usunięcia. Generalnie med complex jest koszmarnie drogi. Warunki panujące tam( inny pacjent krzyczący za parawanem ) dość nieproporcjonalne w stosunku do cen leczenia, kpina po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patia Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.06.13, 22:26 To fakt, wielu dentystów tam przyjmuje w med-complex i słychac co sie dzieje za parawanem u innego lekarza. Raz tez slyszalam jak ktos jeczal. Ja jednak chodze do dr monika nawrot i z jej leczenia jestem zadowolona, na jej fotelu jest bezbolesnie. Fakt, drogo, bo za plombe bierze 120-130 zl ale w fajnej atmosferze i co najwazniejsze- bez bulu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lifny11 Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om 07.05.16, 12:51 Kańczugowski to mistrzostwo świata! Nie znajdziecie lepszego w Sosnowcu. Nie stosuje żadnych zastrzyków, nie wiem jak to robi ale wszystkie zabiegi są bezbolesne. I trwałe!! Super gościu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon 2 polecenia IP: *.chello.pl 31.07.07, 00:04 Ja w ostatnich 2 tygodniach zaliczylem 2 dentystow (jeden sie urlopowal) i obu moge polecic: 1) gabinet przy pilsudskiego 62 i 2) Uni-Med przy Kukulek. Przy czym ten pierwszy nieco tanszy i na moje oko lepszy... W Uni-Medzie za leczenie kanalowe siodemki zaplacilem 520 PLN i trwalo to 3 wizyty. No ale mam wrazenie, ze bylo profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet dentysta na Pogoni... IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.07, 20:17 A czy ktoś był u dr Jagieło na Pogoni? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwizanka51 Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om 01.09.07, 11:51 ja chodziłam na lubuskiej do prywatnego, ale mają podpisną umowę z NFZ do dr Maria Pianko jest SUPER jak żyje tyle lat pierwszy raz się u dentysty śmiałam z gazą w buzi. jestem bardzo zadowolona jak potrzebne namiary chętnie podam.pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ludwizanka51 Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om 01.09.07, 18:32 małe sprostowanie - gabinet mieści się na ul. LEGIONóW(pawilony. Jest naprawdę DOBRA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnapantera Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 14:56 Za mną pierwsza wizyta u dr. Miłosza Płachcińskiego, który obecnie przyjmuje w Szpitalu nr 3 na MECu na ul. Szpitalnej i naprawdę szczerze polecam :), szczególnie tym, dla których pójście do stomatologa wiąże się z dużym stresem, ale oczywiście nie tylko. Dopiero on przekonał mnie, że wizyta u stomatologa nie musi być czymś, czego trzeba czy należałoby się bać. Fachowiec, stomatolog z powołania z niezwykłym wyczuciem i podejściem do pacjenta, ale o tym najdobitniej przekona się ten, kto się do niego wybierze. Polecam, naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eros Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.cable.smsnet.pl 03.12.13, 10:50 a mi nie bardzo zrobił zęba, została taka mikroszczelina między zębem a plombą Odpowiedz Link Zgłoś
ludwizanka51 Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om 01.09.07, 18:34 sprostowanie- gabinet mieści sięna ul. LEGIONóW(pawilony).Jest bardzo delikatna. życzę wam takiej lekarki przy waszych bolączkach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jn skuteczne rozwiązanie problemów.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:00 Mam rozwiązanie waszych problemów: zakupcie soniczną szczoteczke do zębów (oczywiście nie jest dostępna z wiadomych wzgledów)wydatek może duży ok 550 zł ale dzieki niej nie mam problemów od 3 lat skótecznie eliminuje pruchnice ma wymienne końcówki starcza dla całej rodziny.Oczywiście nie jest to cud ale jest dosc skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maynard82 Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: 81.219.140.* 19.05.08, 17:47 Mam nadzieję, że tak jest nadal, bo się tam udam za jakiś czas. Blisko mam, to sprawdzę. Dawno temu robiłem w tym samym miejscu zęby i było super - nawet plomby mam do dziś (nie to co kiedyś gdy wytrzymywały parę lat :P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tue A pamiętacie dr Piątka ? IP: 193.151.48.* 10.01.08, 14:30 Przyjmował na Kisielewskiego w przychodni (wtedy była W. Wasilewskiej) i z premedytacją niszczył ludziom zęby, aby później dać wizytówkę swojej prywatnej kliniki. To był sadysta ! Zawsze przypominał mi "Gargamela" ze smerfów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spado Re: A pamiętacie dr Piątka ? IP: *.ip.gronet.pl 20.08.08, 14:18 dr Piątek grrrrr. Niby miły, sympatyczny. Strasznie zniszczonego zęba leczył mi kanałowo, po czym jak wróciłam do domu zobaczyłam w lustrze, że spod pląby (innej niż ta, za którą zapłaciłam) wychodziła pruchnica ;/ a drugiego zęba chciał mi wyrwać, ale bał się, że korzeń może być pokruszony wiec dał mi skierowanie do szpitala na Zagórzu do gabinetu chirurgii stomatologicznej. Tam wyrwano mi zęba (pytano sie czy mam zdjęcie, a gdy usłyszeli, że nie, "zaprosili" mnie na fotel do wyrwania". Korzeń był cały i zdrowy, a zęba normalnie dało się wyleczyć. Terez jakbym trafiła na tego człowieka to bym inaczej sobie z nim porozmawiała ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: A pamiętacie dr Piątka ? IP: 88.220.124.* 09.09.08, 18:44 ważny wątek dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 22:25 witam, ja moge spokojnie polecic Roweckiego, ale dotyczy to tylko 1 osoby stamtad (niestety nazwiska nie znam), inne osoby raczej radze omijac. Niestety prawda jest to, że sporo kosztuje... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinowa Aleksander Kluczny na Środuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 21:31 Na Środuli jest nowy dentysta : Aleksander Kluczny- niedrogo i fachowo. młody facet i widać, że zna się na swojej pracy, stosuje nowoczesne metody i walczy o zęba do oporu (uratował mi zęba, na którego inna dentystka położyła już krzyżyk). Dla zainteresowanych: , na przeciwko Auchan, w bloku za gimnazjum nr 10, można wejść od ul. Wieczorka i ul. Wapiennej , tel. 691 398 119 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Aleksander Kluczny na Środuli IP: *.quarto.pl 26.05.08, 12:50 A to co ? Reklama nowego gabinetu ? - dokładny adres, numer telefonu, może jeszcze godziny przyjęć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Aleksander Kluczny na Środuli IP: *.stk.vectranet.pl 27.08.08, 20:55 a gabinet u pani dr Daneckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Aleksander Kluczny na Środuli IP: 193.34.52.* 27.08.08, 21:11 Jak masz dużo kasy, to tam idź. Klinika ładna, ale czy lekarz dobrze leczy ? Znam osoby, które poprawiały w innych gabinetach leczenie kanałowe po tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
widmo-12345 Re: Aleksander Kluczny na Środuli 14.04.09, 15:53 zdecydowanie nie polecam, bardzo droga ale niestety nierzetelna, leczylam zęby ale musialam poprawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Dr Bzymek Zielinska, gabinet na Jagiellońskiej IP: *.asystent.ds.polsl.pl 28.08.08, 13:35 polecam!!!! bardzo dokładna, sympatyczna pani doktor!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: Dr Bzymek Zielinska, gabinet na Jagiellońskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 08:04 zgadzam sie w zupelnosci, odkad zaczalem tam sie leczyc mam spokoj z zebami i jak sie okazuje mozna zeba tak zrobic aby co rok z nim nie wracac, odpukac niektore plomby juz sa trzy lata i maja sie swietnie wiec polecam gabinet przy jagiellońskiej 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Dr Bzymek Zielinska, gabinet na Jagiellońskie IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 09:56 Dr. Bzymek jest bardzo dokladna , zalozenie plomby trwa 40 minut a nie jak u innycb 10 minut, jest zorientowana w nowoczesnych metodach leczenia-pieknie zrobila mi zab z ktorego zostal tylko korzen-dobrze ze nie dalem go usunac bo pani Doktor zrobila go tak ze jest jak nowy.Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: Aleksander Kluczny na Środuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 21:36 Reklama dzwignia handlu? Nie koniecznie. Ja wykupilam usuwanie kamienia z piaskowaniem i fluoryzacja u tego pana za 89 zl przez jeden z portali tanich zakupow. Zamiast usunac kamien z kazdego zeba, usunal jedynie z dolnych jedynek i dwojek - a wiec tylko z 4 zebow. Jego gabinecik to bardzo podrzedne lokum, lichy sprzet. Wizyta trwala nie cale 10 min. wiec to wcale nie jest tanio. Wole juz Wesołych, bo choc drogo to wiem za co place. Tym razem chcialam zaoszczedzic na usuwaniu kamienia, ale w przeliczeniu na minuty niestety wyszlo drozej i byle jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Aleksander Kluczny na Środuli IP: *.quarto.pl 17.10.12, 21:45 A czego się spodziewałaś za 89zł ??? To jest przestroga przed zakupem tego typu usług na portalach sprzedaży grupowej. Usługa musi kosztować kilkakrotnie więcej, jeśli ma być wykonana przez lekarza dentystę i zgodnie ze sztuką medyczną. Wiele takich ofert, w tym modne wybielanie, to usługa wykonywana w gabinetach kosmetycznych lub przez osoby niebędące dentystami. Zęby ma się tylko jedne... no chyba, że te sztuczne też zadowolą (byle nie kupione na group...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbkowa Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.chello.pl 22.02.09, 18:03 polecam help center w sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.cable.smsnet.pl 24.02.09, 14:36 potrzeba po nich help many Odpowiedz Link Zgłoś
mumma12 Re: Dr Zieliński UNI-MED 21.08.09, 20:21 Po wielu latach poszukiwań dobrego dentysty trafiłam na tego lekarza i serdecznie polecam!! Fakt, że w Uni Medzie dość drogo, ale facet z naprawdę ludzkim podejściem i bardzo dokładny. Po kilkunastu (!!) wyleczonych zębach mogę z całą pewnością stwierdzić, że trafiłam w końcu na profesjonalistę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: a może wiecie gdzie używają ŻELU 05.10.09, 23:44 CarisolvTM zamiast zwykłego borowania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haribo Re: a może wiecie gdzie używają ŻELU IP: *.centertel.pl 06.10.09, 08:32 Pewnie jeszcze chcesz, aby gabinet stosował ten żel w ramach leczenia na NFZ ? Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: a może wiecie gdzie używają ŻELU 06.10.09, 10:14 raczej oczywiste że NIE. Jest to zbyt drogia przyjemność ale chodzi mi o leczenie dziecka wiec nie ważne ile będzie to kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ząbek Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 10:24 Najlepsza : dr. Marzanna Danecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 22:39 żenująca reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.quarto.pl 23.10.09, 10:14 KPINA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.cus.pl 23.10.09, 16:22 Tak mi spierniczyli zęby foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=5/images2007/20071019184754.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Mój Dentysta Dekerta 6 IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 17:38 A co myślicie o gabinecie mój dentysta na ulicy Dekerta 6 obok Plazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Mój Dentysta Dekerta 6 IP: *.play-internet.pl 18.05.11, 10:22 bardzo miła pani doktor,dała radę zaleczyć zęba mojej córce z którą byłam w trzech innych gabinetach i nikt nie umiał do niej podejść.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Mój Dentysta Dekerta 6 IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.11, 00:46 Nie polecam straciłam tylko kase i nie tylko ja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.static.3s.pl 07.05.14, 10:46 najlepsza ale w wysokości cen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 21:40 Witam ostatnio lecze w Sawdencie zeba kanałowo i mam juz trzecia wizyte i moge polecic z zaufaniem sprawdzonego lekarza ktory mnie tam prowadzi jest to dr Tomasz Janic,jesli chodzi o mnie jestem bardzo z niego zzadowolony ma swietne podejscie do pacjenta i widac naprawde ze jest dokładny-jesli chodzi o innych lekarzy tam pracujacych to nie iwem. Wiem ze dr Janic rowniez przyjmuje w Sosnowcu na ul.Dabroszczaków rowniez moge polecic ten gabinet bo mialem okazje korzystac z niego poniewaz dysponuja tam mikroskopem do leczenai kanałowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.telpol.net.pl 15.02.11, 13:52 A był ktoś w "Gwiezdnej" u dr Gaworek- Boroń? Co myślicie? jak ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 14:12 Ja polecam dr Piotra Wesołego na Mościckiego. Zwykłą próchnicę leczy pod mikroskopem z użyciem koferdamu (odseparowanie zęba) ze znieczuleniem komputerowym (chyba Wand) i wizyta trwa ok. 1h (a nie jak u innych po 30 minut co wg mnie świadczy o dokładności). Tanio nie jest, ale muszę u niego poprawiać to co inni dentyści spieprzyli. Ja przestałem wierzyć w tanie dobre leczenie. Jak ma coś być dobrze zrobione to musi kosztować.Jak w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: 212.2.126.* 15.02.11, 15:02 Znowu ukryta reklama Pana Wesołego - lekarza, który pasjonuje się endodoncją, protetyką i stomatologią estetyczną. Szkoda, że nie zrobił żadnej specjalizacji w dziedzinie stomatologii - szkoda czasu, czy zbyt trudne ? Panie doktorze - pacjent nie uzywa tak fachowych określeń: koferdam, odseparowanie, Wand itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 15:30 A tu się mylisz bo to nie żadna reklama tylko odczucie zwykłego pacjenta. Jak ja chodzę do dentysty to CHCĘ wiedzieć za co płacę, żeby mi nie wciskano kitu.A zresztą wystarczy troszeczkę poczytać o leczeniu zębów żeby wiedzieć o co chodzi. Ty widać masz inne podejście i wyraz KOFERDAM słyszysz po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 15:34 A nie zauważyłem że słowa odseparowanie nie może używać wg ciebie pacjent bo jest zbyt skomplikowane:) A WAND wpisz sobie w forum gazeta i zobacz ILU zwykłych ludzi wie o co chodzi. Zresztą nie wiem czy on tym leczy czy czymś innym, ale jest to znieczulenie komputerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barap Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.cable.smsnet.pl 15.02.11, 21:31 pacjencie czemu się denerwujesz/??? coś w tym jest że winni się tłumaczą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiewesołyKlient Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.play-internet.pl 06.04.11, 17:46 Ja korzystałam z usług L&P Wesoły. Chodziłam do dr Piotra Wesołego. Ostatni raz byłam tam chyba 4 albo 5 lat temu i byłam bardzo zadowolona z leczenia kanałowego, ząb funkcjonuje do dziś (i odpukać, nie zapowiada się źle). Byłam też zadowolona z cennika, bo jak na prywatną klinikę ceny nie były tragiczne. Chodziłabym tam jeszcze dłużej, gdyby nie PODŁE ZACHOWANIE Pani pielęgniarki Ewy Głąbik i Pani seniorki recepcjonistki. Ta druga, kazała mi czekać 50 minut na rejestrację, chociaż byłam umówiona na konkretną godzinę, niestety Pani seniorka odbywała akurat pogawędkę, więc mnie zignorowała. Dopiero kiedy stwierdziłam, że WYCHODZĘ, zainteresowała się mną łaskawie Pani Ewa. Namawiała mnie żebym jednak została, bo przecież zabieg jest długi więc co za różnica, czy czekam na niego, cz tez nie. Kiedy jednak uznałam, że WYCHODZĘ, Pani Ewa zaczęła mnie OBRAŻAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiewesołyKlient Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.play-internet.pl 06.04.11, 17:48 Ja korzystałam z usług L&P Wesoły. Chodziłam do dr Piotra Wesołego. Ostatni raz byłam tam chyba 4 albo 5 lat temu i byłam bardzo zadowolona z leczenia kanałowego, ząb funkcjonuje do dziś (i odpukać, nie zapowiada się źle). Byłam też zadowolona z cennika, bo jak na prywatny gabinet ceny nie były tragiczne. Chodziłabym tam jeszcze dłużej, gdyby nie PODŁE ZACHOWANIE Pani pielęgniarki Ewy Głąbik i Pani seniorki recepcjonistki. Ta druga, kazała mi czekać 50 minut na rejestrację, chociaż byłam umówiona na konkretną godzinę, niestety Pani seniorka odbywała akurat pogawędkę, więc mnie zignorowała. Dopiero kiedy stwierdziłam(po 50 minutach czekania na samą rejestracje), że WYCHODZĘ, zainteresowała się mną łaskawie Pani Ewa. Namawiała mnie żebym jednak została, bo przecież zabieg jest długi więc co za różnica, czy czekam na niego, cz tez nie. Kiedy jednak uznałam, że WYCHODZĘ, Pani Ewa zaczęła mnie OBRAŻAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiewesołyKlient Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.play-internet.pl 06.04.11, 18:01 Kiedyś (w młodości, jakieś 10 lat temu) korzystałam z usług Sawdentu. Nie pamiętam nazwiska lekarza, który robił mi koronki na dwóch ułamanych zębach, ale mam je już 10 lat i nic się z nimi nie dzieje. Co prawda są trochę większe niż moje własne zęby, ale za to są zdrowe na siódemkę;) Myślę, że jak na te ceny, które oni tam mają, są całkiem dobrzy. Odkamienią, zalakują, kanałowo wyleczą i to całkiem nieźle. A dla bardziej wymagających polecam www.atria.com.pl/oddzialy.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania.... Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 20.07.11, 19:56 niestey ale nie polecam sawdentu, moze kiedys tam byl jakis lekarz stomatoglog ktory dobrze leczyl ale teraz to chyba juz tam nikogo takiego nie ma. Robilam kilka razy zeby w sawdencie i myslam ze dobrze robia ale po kilku miesiacach musialam znowu korzystac z uslug ale juz tym razem z innego stomatologa. I niestety ale nie tylko ja tak sadze ale wszyscy ktorych znam i tam byli raczej nie byli zadowolonie z ich uslug. Nie Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.12, 22:08 a ja polecilabym monike deje-kazimierczak z med-complex w sosnowcu. Tam naprawde jest swietna atmosfera, wielu lekarzy i rentgeny itp. Ceny bardzo przystepne-kolo 120 zl za plombe światłoutwardzalna. Jest tam tez Monika Nawrot , też bardzo dobry lekarz, ja bym poleciła te dwie osoby tam. Podoba mi się to, ze tam juz na poczatku ci mowia ile co bedzie kodsztowac a nie tak jak gdzie indziej ze sie z jednym zebem chodzi 5 razy i konca nie widac wydawanej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
toodi Polecam !!! 02.04.11, 20:18 Tadeusz Słaboń, gabinet na Pawiaku, Wojska Polskiego, blisko przystanku.Najlepszy dentysta w moim życiu, a trochę już przeżyłem i kilku dentystów niestety musiałem poznać. Facet ma niesamowitą rękę do rwania, i leczy też świetnie. Uczciwie informuje o cenach. Ręczę za tego lekarza !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Polecam !!! IP: 213.241.123.* 30.09.11, 10:50 PODBIJAM TEMAT Komu spierniczyli a komu wyleczyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikola Re: Polecam !!! IP: *.telpol.net.pl 30.09.11, 12:14 a chodził ktoś do dentysty na ulicy Wspólnej bądź Kiepury tam koło Biedronki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikola Re: Polecam !!! IP: *.telpol.net.pl 30.09.11, 12:20 dr Wesołowski na Zwycięstwa jest dobry, ale drogi, moja koleżanka chodzi do niego od kilku lat. Pani doktor na Zwycięstwa tuż przed bankiem PKO, jest do niczego, robiłam u niej zęba zaczął mnie boleć za 3 miesiące poszłam i zareklamować i i tak musiałam płacić, za miesiąc zaczął mnie boleć znowu poszłam do innego dentysty i okazało się, że był źle zatruty. ta pani doktor na wawel Arboczius jest dobra, moja koleżanka do niej chodzi, przyjmuje też na Kazimierzu w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Polecam !!! IP: 91.201.90.* 15.02.12, 12:51 Ja byłam zadowolona z Sawdentu, ale słyszałam o nim niepochlebne opinie, byłam zadowolona z leczenia w L&P Wesoły, ale zrezygnowałam z ich usług, ponieważ pani w recepcji potraktowała mnie z góry, bo akurat prowadziła rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: Polecam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 21:55 Nie polecam !!! Prowadzil kiedys gabinet na moim osiedlu, pozniej jezdzilam do niego na Wojska Poslkiego. Jesli ktos koniecznie musi wyrwac zeba to oczywiscie w tym jest swietny, mozna skorzystac, zapracowal sobie nie bez przyczyny na ksywke "rzeźnik", i dodam, ze usuwa b. chetnie - leczenie, szczegolnie kanalowe nie jest jego mocna strona. Wyrwal mi 4 zeby, z czego osemek mi nie zal, ale 2 inne mozna bylo uratowac, nie bylo ani bolu, ani stanu zapalnego, ale dr Słabon ma rentgena w oczach i bez przeswietlenia wiedzial, ze trzeba usunac a ja uwierzylam. Dobrze, ze nie pozwolilam mu usunac gornej dwojki, ktora tez nie bolala a jedynie miala pusty kanal do przeleczenia. Dzieki temu mam ja do dzis a minelo ponad 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Polecam !!! IP: *.play-internet.pl 07.02.13, 23:03 odradzam słabonia!mialam zęby do kanałówki, stwierdził, że trzeba rwać i nic wiecej sie nie da zrobić, kobieta w innym gabinecie jak zobaczyla mnie w wieku 23lat bez 4 i 5 górnej to się za głowę złapała-stanowczo odradzam słabonia, chyba, że ktos chce rwać u niego tylko zęby nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.11, 19:57 Podpinając się do tematu, chciałam zapytać czy leczył ktoś swoje zęby u pani doktor Wróbel przyjmującej na Wawelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 20.01.12, 18:30 Unikać gabinetu DOSDENT na ul Czarnej, (prawie na wprost pogotowia, tyle, że nieco dalej). Przeleczyłam tam z 5 zębów i o zgrozo, w każdym zębie dłubał mi kto inny, nawet jedna ręka nie skończyła tego co zaczęła. Leczenie kanałowe kosztowało bardzo dużo pieniędzy, a ząb i tak mi się wykruszył. Nikt mnie nie poinformował, że usuwanie kamienia jest na NFZ ( a mieli kontrakt już podpisany) więc wybuliłam 80 zł za 1 łuk zębowy. Recepcjonistka tego gabinetu jest bardzo niemiła, kiedy odbierałam zdjęcie rtg recepcjonistka zrobiła łaskę, że swój tłusty zad ruszyła. Później stwierdziła, że zdjęcie rtg jest fatalnie zrobione i do niczego się nie przyda, co akurat nie jest prawdą. Unikać jak zarazy tego gabinetu- jest nie do pomyślenia, żeby 2 lekarzy kończyło 1 zęba i recepcjonistki, która pozjadała wszystkie rozumy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasosnowiec Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om 13.05.12, 22:07 Omijajcie szerokim łukiem doktora Slaskiego z Kaliskiej byłam nie raz leczenie, rwanie zęba, okropny ból przy rwaniu, lekarz to spory mężczyzna jego palce w buzi zawsze kończyły się dla mnie bardzo bolesnymi naderwaniami kącików ust. Po nim miałam traumę, strasznie bałam się dentystów. Nie dość, żę drogi to chamski i wcale nie delikatny. Polecić mogę za to z czystym sumieniem Panią doktor której zawdzięczam wyleczenie każdego mojego zęba, i to stosunkowo niedużym kosztem. Pani doktor przyjmuje w przychodni na Zagórzu przy ulicy szpitalnej 1., czyli Szpital na Zagórzu tylko w lewo się idzie na przychodnię a w prawo na szpital:). Tylko tam jest 3 dentystów, moja dr. Danuta Chudzik Płachcińska, jej syn Płachciński Miłosz i jej synowa nie pamiętam nazwiska:). Ja pół mojej rodziny do Pani doktor wysłałam i każdy był zadowolony. Nawet Pani asystentka mojej dentystki jest bardzo sympatyczna. Ja skończyłam swoje leczenie rok temu i do tej pory ani jeden ząbek mnie nie bolał, a zawsze na nie narzekałam. W życiu nie spotkałam lepszej dentystki i pewnie już nie spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerwazy Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 17:19 w sosnowcu dobrego nie znam, my z rodzinką jeźddzimy do antidotum do siemianowic (dr Szpakowska) i to moge polecic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Nie Polecam - Dental Serwis IP: *.via.zamek.net.pl 24.08.12, 15:49 Zdecydowanie odradzam. Brak profesjonalizmu w obsłudze klienta oraz hamstwo. Ponadto ceny oferowane na oficjalnej stronie internetowej w rzeczywistości są dwukrotnie większe. Nigdy więcej tam nie pójde i każdemu będe odradzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nie Polecam - Dental Serwis IP: *.telpol.net.pl 06.04.13, 08:37 bylam tez pacjentka i stwierdzam ze tam oklamuja nie tylko pacjentow co do cen ale i NFZ moze tak NFZ by sprawdzilo ta placowke i lekarzy oraz personel pomocniczy ktory jest tak perfidnie wyszkolony i zadajacy zaplat od pacjenta i NFZ .usowalam zeba na NFZ a po wyrwaniu kiedy mialam tamponami usta zajete zarzadano odemnie zaplaty za zastrzyk mimo iz wczesniej pytalam i uzgadnialam czy mozna usunac zeby na NFZ .Poza tym pytalam o proteze oswiadczono mi ze co 7 lat sie nalezy co jest nie prawda zas prywatnie mi powiedziano taka cene ze dostalam szoku.Pani Doktor Maria Sapinska-Janic jest dobrym stomatologiem szkoda ze ma pomoc taka sprytna w oszustwach i nic ale to nic z tym nie robi bo podejrzewam ze korzysci sa !!!!!!Za uslugi leczenia dostac tam jakis parago czy fakture jest tak trudne do uzyskania ze wstyd powiedziec chyba wypadalo by tez skarbowke powiadomic i zakazac leczenia prywatnego lub zerwac umowe z NFZ bo to oszustwo Wszytskie lub prawie wszystkie leczenia odbywaja sie na NFZ a nam pacjentom kaza placic czyli za jedno leczenie jest pobierana oplata 2 razy !!!!!!wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie Polecam - Dental Serwis IP: *.quarto.pl 15.03.14, 22:19 a ja chodze nawet z 3 dzieciakow i nie mam nic do nich zeba mi uratowano bo gdzie indziej kazano wyrwac Odpowiedz Link Zgłoś
mikesh411 Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om 13.09.12, 20:09 Druga pani doktor nazywa się Joanna Zabierzewska- z czystym sumieniem mogę Ją polecić. Z Jej usług korzysta moja rodzina,a także znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
mikesh411 Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om 17.09.12, 16:37 W przychodni przyszpitalnej w Zagórzu są 2 gabinety.W jednym z nich przyjmuje 3-ch dentystów (to jest rodzina) Danuta Chudzik-Płachcińska,jej syn Miłosz Płachciński,oraz synowa Joanna Zabierzewska.Wszyscy cieszą się dobrymi opiniami,ale ja osobiście korzystam z usług dr Zabierzewskiej.Wraz z całą rodziną jesteśmy bardzo zadowoleni od wielu lat. POLECAM!!!! Co do drugiego gabinetu nie mam zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.opole.dialup.inetia.pl 02.10.12, 18:16 Ja mam strasznie twarde zęby i zawsze biorę narkozę. Wiertła przy borowaniu się łamią a czasami nawet stają w zębie. Jakiego lekarza polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 21:45 Polecam "Lidia i Piotr Wesoły" na przeciwko Kolorowej, jednak uprzedzam, ze jest drogo. Jesli natomiast chodzi o poziom uslugi i rzetelnosc ja jestem bardzo zadowolona a lecze tam zeby dobre 10 lat, w wiekszosci leczenie kanalowe, kieszenie przyzebowe tam robilam, usuwanie kanienia, wymiane starych plomb. Atutem jest to, ze nie lubia wyrywac zebow, ratuja i sa w tym dobrzy. No i sadze, ze obeszloby sie bez narkozy, maja dobre znieczulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena843 UNI - MED stomatolodzy na najniższym poziomie!!! IP: 93.175.74.* 22.12.12, 18:57 NIEPOLECAM!!! Niestety tam trafiłam, nie dość że na peryferiach co ma wielkie znaczenie przy licznych reklamacjach, to stomatolodzy beznadziejni!!! Moi rodzice robili w UNI - MED protezy tata był z reklamacją 4 lub 5 razy bo odpadały zęby!!! A na koniec proteza pękła w pół na podniebieniu!!! Kleili, łatali doklejali a i tak nic z tego, mama była dwukrotnie z połamanym podniebieniem!!! Katastrofa jednym słowem. Nigdy wcześniej i nigdy później nie mieli takich problemów nie muszę tu wspominać że ich noga więcej tam nie postanie. Ja zapłaciłam 700 zł za koronę porcelanową, która wypadła, więc mi ją przykleili i teraz tak sobie wisi!!! Za taką cenę spodziewałam się czegoś lepszego!!! Czuję ból i rozpieranie do tego niemal że stałe zapalenie dziąsła, a pani stomatolog twierdzi żer jest dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: UNI - MED stomatolodzy na najniższym poziomie IP: *.play-internet.pl 23.12.12, 18:07 Ja tez tam byłam zrobić sobie nowoczesną koronkę na zeba, bo poprzednio wykonana w innym "renomowanym" gabinecie w Klimontowie (dwa razy droższa) wygladała w ten sposób, ze była trzy kolory jasniejsza od reszty zebów, a w dodatku między nią, a resztę zębów wciąż wchodziło jedzenie. Powodowało to, że musiałam w trakcie jednego posiłku kilka razy czyścić zeby, a z dziąsła leciała mi krew. Teraz wreszcie mam porządną koronę z cyrkonu, o idealnie dopasowanym kolorze, wykonaną cyfrowo w technologii Lava (cokolwiek to znaczy) i wreszcie nie wchodzi mi nigdzie jedzenie. Co więcej wymagało to tylko dwóch wizyt, a nie jak poprzednio pięciu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.net.stream.pl 04.01.13, 14:55 Witam.Polecam ze swojej strony klinike Sawdent sosnowiec ! wyrywalem tam 2 osemki pod narkoza i bylem bardzo zadowolony po zabiegu prawie 0 bulu ! Mialem narkoze wiec tylko czulem jak wbijaja igle a po kilku min obudzilem sie bez 2 zebow ;) Jesli ktos ma pytania moje gg 1414150 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.13, 19:02 Byle nie Sawdent. Idziecie na własną odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.quarto.pl 04.01.13, 19:22 To była zwykła reklama ... i po reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: 118.98.222.* 25.04.13, 13:57 Danecka. Robilem u niej kanałówke i wszystko ok, szybko, bez bolu z wyczuciem. Córka ma aparat ortodontyczny - za aparat koszty spore, ale mimo to myślę, że warto ipolecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanek to jakiego w koncu polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.13, 17:31 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drajnutka klinika Daneckiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.13, 12:10 Ja mogę polecić klinikę M.Daneckiej na Teatralnej. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Świetna robota, jeśli chodzi o licówki. Jedną kanałówkę też mialam i tez bez problemów. Jednak trochę sobie liczą.. ale wiadomo za jakość trzebapłacić.. Odpowiedz Link Zgłoś
mo_nisiaa Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om 29.03.13, 21:19 Witam Przepraszam, że tak z innej beczki ale będę bardzo wdzięczna za pomoc w wypełnieniu ankiety. Zajmuje tylko 2 min a jest mi niezbędna na uczelnie :) Z góry dziękuj i pozdrawiam. moje-ankiety.pl/respond-40571.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamany Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo omi IP: *.cable.smsnet.pl 03.04.13, 18:53 Warto omijać i to szeroko SAWDENT na pogoni, właściciel bez namysłu wyrwał mi dwie złamane górne jedynki skasował mnie 500zł bo to była wielka sobota, we wtorek zrobił bym to wszędzie za darmo, ale pan mnie tak zaczarował że po wyjściu z gabinetu byłem nawet zadowolony. Dopiero po przemyśleniu zdałem sobie sprawę co się stało. Na podstawie wcześniej zrobionego zdjęcia, dwie kolejne dentystki stwierdziły że zęby na 99% nadawały się do odbudowy, teraz czekam na protezę. Ździerstwo bez skrupułów. Zarabiać a nie pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roney Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.13, 18:13 Sawicz to cwaniaczek. Tam chodzą już chyba tylko ci nieświadomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.play-internet.pl 27.08.13, 17:14 ODRADZAM WSZYSTKIM SAWDENT! Pan "Doktor" bez prześwietlenia chciał mi rwać cztery ósemki, bo "na oko" był przekonany, że to w nich problem. Podał mi niebotyczną kwotę (z tego co pamiętam chyba 800zł za jedną parę pod narkozą) i powiedział, że tego nie da się inaczej załatwić - że jak nie mam pieniędzy - muszę porozmawiać z rodziną - był przekonany, że na NFZ nigdzie ósemek nie wyrwę, a na pewno z bólu już niedługo nie wytrzymam i nie mam wyjścia:l. Dla wszystkich oszukanych - ósemki chirurgicznie na NFZ można wyrwa np.w szpitalu Górniczym, ale Pan chciał ze mnie zedrzeć kasę - to był "szef" tego ośrodka, bo tak się zwracała do niego równie "sympatyczna" recepcjonistka, która przy rejestracji mnie olewała, bo musiała sobie poplotkować. W rezultacie okazało się, że nawet prześwietlenie było zbędne (skierowanie otrzymałam po wypowiedzeniu się, że kwota jest dla mnie za duża za wyrwanie) bo to było zapalenie stawu skroniowo-żuchwowego, co stomatolog powinien rozpoznać od razu a nie mylić z zębami mądrości ! TEN LEKARZ DOPROWADZIŁ MNIE DO PŁACZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiesekLeszek2 Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.unassigned.glob.int.layeredge.net 30.09.13, 09:36 Stomatologów jest jak grzybów po deszczu, swoją drogą w tym sezonie jest wysyp, więc polecam z koszyczkiem i do lasu ;) Wracając do tematu, z naszego zacnego miasta polecam gabinet doktor Marzanny Daneckiej na ul. Teatralnej, bo się wybija spośród innych. Nowoczesne miejsce jak na obecne czasy przystało, niczego nie brakuje, na miejscu bez żadnych kłopotów zrobiłem prześwietlenie, więc przyznajmniej nie trzeb a się tłuc po innych miejscach, gdzie robią rtg. Miałem leczone kanałowo 3 zęby i robiony mostek. Ostatnia wizyta była coś koło roku temy i nic się z plombami złego nie porobiło. ŁAdnie dobrze zrobione. Jedyne co, to niektórych ceny mogą odstraszyć, ale mnie się podoba. Za profesjonalizm jestem w stanie dać więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanal Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.13, 01:01 Witam, szukam dobrego dentysty a nie mam rozeznania (każdy znajomy poleca co innego). Ostatnio bylem u dentysty wyrwac zeba (glupi bylem moglem zostawic, dentystka mowila ze mozna bez problemu zrobic) w 2008 na Zwyciestwa i żadnych problemow nie bylo, a leczone zeby mialem w przychodni na Sobieskiego i plomby trzymają się już z 13 lat (te czarne na kase chorych). Czy ktos leczy sie tam w chwili obecnej? Myslalem isc na Zwyciestwa, Sobieskiego albo na Piłsudskiego (obok poczty) bo mam blisko. Który stomatolog z tych trzech jest najlepszy? Chcialem na kase chorych :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.13, 12:53 POLECAM gabinet na ul,Jagiellonskiej 10.Dr Ewa Bzymek-Superdokladna p.doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanał Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.15, 04:48 Odpiszę sobie na mój post po 2 latach :) niedługo po napisaniu tego posta poszedłem na Sobieskiego do przychodni (białe, płatne plomby) - myślałem, że zrobione dobrze ale z jednego zęba odpadła plomba i umarł i musiałem leczyć kanałowo a drugi ząb który naprawiałem znów się psuje. Znajomi mi poecili dentystę - widać facet zna się na rzeczy i kanałowo zrobiłem na Piłsudskiego w bloku bolko obok lidla - zostałem bardzo mile obsłużony (fakt, że przyjmują tam tylko prywatnie). Ubytek miałem bardzo duży (dziura aż do nerwów) ale ząb cały (w sensie korona) i pan dentysta dopasował mi tak plombę, że nie widać, że w zębie było coś robione oraz nawet językiem nie czuję, że mam plombę! :D Drugi ząb też tam idę robić, nie mogę się doczekać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lionkka Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.13, 22:09 Odradzam dr D. Ilczuk,dramat, plomba wytrzymuje kilka tygodni, wieczne reklamacje, poprawianie, zadnego przepraszam ani nic. O ile wizyta, za ktora sie placi-pani doktor miła i uprzejma,ale wystarczy pojawić się z reklamacją i już znika fałszywy uśmieszek. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: 83.230.97.* 31.10.13, 08:10 Polecam Focus ProMedi na Grtogera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kołowrotek Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: 116.68.250.* 21.11.13, 09:53 Polecam dr Danecką. Wstawiła mi rok temu 2 implanty zębowe i wszystko bardzo dobrze zrobione. Stabilne, mocne, ładnie wyglądaja . Od zabiegu dla mnie najlepszy stomatolog w sosnowcu. Jakość adekwatna do ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana!! Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.cable.smsnet.pl 27.11.13, 10:02 Ostrzegam przed Panem Pluta z przychodni na środuli , konował jakich mało , zero delikatności zrozumienia , znieczulenie to była chyba woda bo nic mi nie zdrętwiało a wszystko czułam, chciał na żywca korzeń mi rwać ............... omijać szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Focus Promedi Grottgera sosnowiec IP: *.telpol.net.pl 09.03.14, 19:33 Zgadzam się .Trafiłam przez przypadek i okazało się że ten gabinet jest nastawiony na pacjenta i na jakośc śwadczonych usług.Fachowość w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZEŹNIK Sawdent Pogoń IP: *.iglotech.com.pl 09.01.14, 11:50 Zdecydowanie odradzam wizyty w tym gabinecie. Leczę się stomatologicznie praktycznie całe życie ale to co mnie tam spotkało było najgorszym jak dotąd kontaktem ze stomatologiem(nie nazwał bym go lekarzem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirlok klinika daneckiej IP: 200.37.53.* 23.01.14, 14:11 Chodze niezmiennie od kilku lat. Ceny raczej wysokie ale dla takiej obsługi się opłaca. Dotychczas nie było zadnej reklamacji i efekt zawsze mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panimleczna Re: klinika daneckiej IP: *.net 05.06.14, 15:12 Masz rację kirlok. Jeśli kogoś stać, to świetny gabinet. Znajoma tam się leczy i ma przepięknie zrobione zęby. Nic tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Sawdent Pogoń IP: 92.60.129.* 09.01.15, 08:17 Potwierdzam NIE POLECAM TEGO GABINETU!!!!!!. Szef w pierwszym kontakcie wydawał się miły i kompetentny. Potem gdy zadałam kilka szczegółowych pytań zaczął na mnie krzyczeć. TO JAKIŚ KOSZMAR NIE GABINET. Odpowiedz Link Zgłoś
noe.76 Re: Sawdent Pogoń 09.06.15, 10:37 Witam a ja bardzo polecam P.Pudełko młody pan ale profeska trzy kanałówki prawie naraz robię , jeszcze ani razu nie zierpiałem ;) wczesniej 3 ząbki normalne robiłem bez znieczulenia . Nie wiem jak inni lekarze ale Pudeło to mega lekarz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Stomatolog jaki najlepszy w mieście a kogo om IP: *.play-internet.pl 10.02.14, 13:59 Zgłoś to do NFZ. Jest dział skarg. Zaraz załatwia doktorka na cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarli Focus Promedi -dr A.Dudek IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 16:39 Polecam gabinet Focus Promedi na Sroduli.Pełen profesjonalizm i podejście do pacjenta.Chodzę systematycznie do gabinetu ,naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Focus Promedi -dr A.Dudek IP: *.telpol.net.pl 10.03.14, 10:51 jestem tego samago zdania pełen profesjonalizm,odkąd zaczałem leczyć zęby zgodnie z sugestiami Pana dr.Dudka i Chronowskiego niemam problemu z leczonymi zębami.Wcześniej w innym gabinecie ciągle wracałem do poprawki (kilkukrotnie + oczywiście opłaty).Polecam gabinet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Focus Promedi -dr A.Dudek IP: *.telpol.net.pl 16.03.14, 08:21 Słyszalem o tym gabinecie od znajomej która bardzo sobie go chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Focus Promedi -dr A.Dudek IP: 198.36.87.* 06.04.14, 09:41 Zgadzam się z przedmówcami,bardzo fajny gabinet,miłe i profesjonalne podejście do pacjenta.Chodzę również z moim 4 letnim synkiem.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Focus Promedi -dr A.Dudek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.14, 13:57 Możesz coś więcej napisać o leczeniu tam dzieci? Jakie mają podejście? Czy płaci się za przegląd zębów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Focus Promedi -dr A.Dudek IP: *.telpol.net.pl 10.05.14, 10:47 Ja za przegląd nie płaciłam. Raz sie też zdażyło że synek nie chciał dać sobie borować w ząbku to Pan doktor też niewziął żadnej opłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błażej Re: Focus Promedi -dr A.Dudek IP: 198.36.86.* 25.09.14, 13:16 Witam.Byłem w lipcu sugerując się opiniami i jestem bardzo zadowolony z wizyty -żeby tak wyglądało podejście do pacjenta w innych gabinetach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygida Re: Focus Promedi -dr A.Dudek IP: *.telpol.net.pl 14.04.15, 19:04 Doskonały lekarz. Szybka, trafna diagnoza, duża empatia.Dużo czasu poświęca pacjentowi.Polecam w 100%. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Focus Promedi -dr A.Dudek IP: 31.186.227.* 31.07.15, 07:48 Super miejsce, bardzo nowoczesne i estetyczne. Na fotelu się leży, zamiast siedzenia co mi bardzo odpowiada.Pierwszy raz spotkałem się żeby lekarz leczył zęba kanałowo pod mikroskopem.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś