Dodaj do ulubionych

Trans-Expres

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 09:16
Witam!

Planuję kupno samochodu za pośrednictwem firmy Trans-Expres, której siedziba znajduje sie na ulicy Partyzantów 11 w Sosnowcu. Właścicielem jest Dariusz Sieroń. Czy ktoś może miał styczność z tą firmą, jest komuś znana? Niedługo będę musiał wpłacić zaliczkę i chciałbym się upewnić, że nie zostanę "nabity w butelkę". Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam,
Maciek
Obserwuj wątek
    • mario114 Re: Trans-Expres 20.03.07, 11:33
      Cześć witam Jestem na tym samym etapie kupna auta coTy .
      Więc zaliczka niebawem tylko czekam na fotki z wewnątrz auta bo nie ma ich przy
      żadnej z ofert. Na razie wszystko wydaje się ok aż nawet za bardzo ok. Może to
      trochę podejżane też mam takie odczucia.
      Ale może ludziki mają dobre dojścia skoro papiery mają ok!?
      Proponuje być w kontakcie na bieżąco
      • Gość: Maciek Re: Trans-Expres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 09:37
        Wpłaciłem zaliczkę. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok. Jak coś już będę wiedział to napiszę tutaj.
        • Gość: poszkodowany Re: Trans-Expres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:27
          UWAGA!!!Nie wplacajcie zaliczek ta firma nie istnieje, nie maja zadnych
          samochodów wlasnie padłem ofiara przestęstwa.
    • Gość: poszkodowany Re: Trans-Expres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:50
      Nie wpłacaj żadnej zaliczki to oszusci,policja w Sosnowcu prowadzi juz
      dochodzenie.
      poszkodowany
    • Gość: Bogdan Re: Trans-Expres IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.03.07, 13:14
      Ja wpłaciłem zaliczkę i od 23.03.2007r. kontakt z firmą się urwał. Nikt nie
      odbiera żadnych telefonów. Może wiesz co z tą firmą?
      • Gość: poszkodowany Re: Trans-Expres IP: 87.204.155.* 28.03.07, 19:44
        Facet wziął kasę i się ulotnił.Firme miał zerejestrowana od 10 lat ale zmianę
        siedziby na Partyzantów zgłosił dopiero w listopadzie ubr. Policja w Sosnowcu
        zbiera zeznania.Byłem na Partyzantów osobiscie po odbiór auta, zresztą nie
        tylko ja jeden. Do soboty 25 osób zgłosiło na policji doniesienie o oszustwie.
        Pierwsze zgłoszenie było w środe 21. Przy asyście policji wyważono drzwi i
        okazało się że biuro jest puste...
        poszkodowany
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka