Gość: ola IP: *.chello.pl 21.04.07, 14:05 Witam ,chciałam sie zapytać o internet w chello jak sie sprawdza i czy nie ma zakłuceń i przerw w dostawie sygnału .Będe wdzięczna za odpowiedz tym co już mają u nich usluge i czy warto być w chello Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: internet CHELLO...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:12 A to ciekawe!!! Dlaczego pytasz o Chello a jednocześnie piszesz używając go ??????- twoje IP na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: internet CHELLO...??? IP: *.chello.pl 21.04.07, 18:26 bo dopiero mam go od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: internet CHELLO...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:30 znam dwie osoby które go mają i obydwie są bardzo zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: internet CHELLO...??? IP: *.chello.pl 21.04.07, 18:35 dzięki za odpowiedż:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballbreaker Re: internet CHELLO...??? 21.04.07, 19:52 ja jestem zadowolony :) choc sporadyczne pady zdarzaja sie akurat wtedy ja czlowiek najbardziej potrzebuje skorzystac, nie wiem skad oni to wszystko wiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: internet CHELLO...??? IP: *.chello.pl 21.04.07, 19:58 Mam chello od 2 miesiecy. Po wielu latach jeszcze od czasów SDI rozstałem sie z TPSA i jak na razie nie mam powodów do narzekań. Przy okazji zrezygnowałem jeszcze z telefonu TP na rzecz UPC i w ten sposób zaoszczędziłem sporą sumkę na miesięcznym abo w dodatku mając szybsze łącze niż dotychczas. Chello sprawuje sie na pewno w tej chwili nie gorzej od Neo - chociaż miesiąc temu miało 2 potężne zwisy - no ale zdaje sobie sprawę z tego że nie ma rzeczy niezawodnych w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: internet CHELLO...??? IP: *.chello.pl 21.04.07, 21:34 też wzięłam od nich telefon..zobaczymy jak to będzie wszystko działać..czas pokaże:)) Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: internet CHELLO...??? 23.04.07, 21:50 Ola na poczatek naucz sie poprawnie piszac po polsku i dopiero potem zainwestuj w lacze internetowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: internet CHELLO...??? IP: *.chello.pl 24.04.07, 09:27 *facefinder* pisze poprawnie ,chyba z Tobą coś nie tak jest ale głupich nie trzeba dobijać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: internet CHELLO...??? 24.04.07, 13:27 Bardzo inteligentna i przemyslana riposta Ola...gratuluje. W koncu po dlugich staraniach masz IQ niewiele wieksze od kury (tzn. nie srasz juz na podworku). A jesli nie wiesz co to znaczy facefinder polecam rowniez zapisac sie na kurs angielskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś