Dodaj do ulubionych

internet CHELLO...???

IP: *.chello.pl 21.04.07, 14:05
Witam ,chciałam sie zapytać o internet w chello jak sie sprawdza i czy nie ma
zakłuceń i przerw w dostawie sygnału .Będe wdzięczna za odpowiedz tym co już
mają u nich usluge i czy warto być w chello
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: internet CHELLO...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:12
      A to ciekawe!!! Dlaczego pytasz o Chello a jednocześnie piszesz używając go
      ??????- twoje IP na to wskazuje.
      • Gość: ola Re: internet CHELLO...??? IP: *.chello.pl 21.04.07, 18:26
        bo dopiero mam go od wczoraj
        • Gość: aaa Re: internet CHELLO...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:30
          znam dwie osoby które go mają i obydwie są bardzo zadowolone.
          • Gość: ola Re: internet CHELLO...??? IP: *.chello.pl 21.04.07, 18:35
            dzięki za odpowiedż:)))
    • ballbreaker Re: internet CHELLO...??? 21.04.07, 19:52
      ja jestem zadowolony :) choc sporadyczne pady zdarzaja sie akurat wtedy ja
      czlowiek najbardziej potrzebuje skorzystac, nie wiem skad oni to wszystko wiedza...
    • Gość: miki Re: internet CHELLO...??? IP: *.chello.pl 21.04.07, 19:58
      Mam chello od 2 miesiecy. Po wielu latach jeszcze od czasów SDI rozstałem sie z TPSA i jak na razie nie mam powodów do narzekań. Przy okazji zrezygnowałem jeszcze z telefonu TP na rzecz UPC i w ten sposób zaoszczędziłem sporą sumkę na miesięcznym abo w dodatku mając szybsze łącze niż dotychczas. Chello sprawuje sie na pewno w tej chwili nie gorzej od Neo - chociaż miesiąc temu miało 2 potężne zwisy - no ale zdaje sobie sprawę z tego że nie ma rzeczy niezawodnych w 100%.
      • Gość: ola Re: internet CHELLO...??? IP: *.chello.pl 21.04.07, 21:34
        też wzięłam od nich telefon..zobaczymy jak to będzie wszystko działać..czas
        pokaże:))
    • facefinder Re: internet CHELLO...??? 23.04.07, 21:50
      Ola na poczatek naucz sie poprawnie piszac po polsku i dopiero potem zainwestuj
      w lacze internetowe :)
      • Gość: ola Re: internet CHELLO...??? IP: *.chello.pl 24.04.07, 09:27
        *facefinder* pisze poprawnie ,chyba z Tobą coś nie tak jest ale głupich nie
        trzeba dobijać:)))
        • facefinder Re: internet CHELLO...??? 24.04.07, 13:27
          Bardzo inteligentna i przemyslana riposta Ola...gratuluje. W koncu po dlugich
          staraniach masz IQ niewiele wieksze od kury (tzn. nie srasz juz na podworku). A
          jesli nie wiesz co to znaczy facefinder polecam rowniez zapisac sie na kurs
          angielskiego:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka