Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog w sosnowcu???????????

IP: *.chello.pl 22.04.07, 14:39
Szukam dobrego ginekologa w sosnowcu.Kogo możecie mi polecić jako pewnego
lekarza godnego zaufania który robi dokładnie wszystkie badania i nie zbywa
pacjentek .WyraZcie swoje opinie do kogo chodzicie .Będę wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.chello.pl 22.04.07, 19:19
      nikt nie zna???????
      • felicity Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? 22.04.07, 21:46
        Tego rodzaju wątków było kilka. Poszukaj to nie boli.

Poniżej link z innego forum

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=14966350&s=0pzdr.
        • Gość: a Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: 83.16.16.* 22.04.07, 22:53
          nie ma dobrego w Sosnowcu:(((
          Polecam Dr. Binkiewicza z Bytomia
          Wiecej znajdziesz w google:)
          Pozdrawiam
      • Gość: Aga Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:00
        Witaj...
        Byłam ostatnio u dobrego ginekologa w sosnowcu na naftowej Pan dr Szczepara
        nie ma tam zapisów i robi badania. pozdrawiam
      • Gość: paulinka Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.centertel.pl 23.02.09, 12:12
        napewno nie polecam dr.KRZYżAK
    • Gość: sisi Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.chello.pl 23.04.07, 12:18
      ja polecam pania dr katarzyne zawadzka w przychodni sante w sosnowcu tylko
      troszke sie do niej czeka. i pania dr borecka-grzyb chyba tak sie nazywa
      przyjmuje prywatnie na klimontowie
      • Gość: maja Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:59
        Pani Borecka-Grzyb przyjmuje również na starym Sosnowcu,na Swobodnej.Nr
        tel.2971845,wtorek,czwartek od 17 do19. Tylko trochę się czeka bo jest dokładna.
        Poza tym miła i kompetentna.
        • Gość: Ania Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.telpol.net.pl 27.04.07, 20:37
          Czy na wizytę trzeba sie umawiać? Czy każda pacjentka również bez zapisu jest
          przyjęta??
        • Gość: kaja Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.centertel.pl 29.06.08, 21:01
          Chciałam się dowiedzieć czy ta Panidoktor maw gabinecie USG?
      • Gość: olA Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.fucio.net 13.08.14, 08:14
        na pewno nie KATARZYNA ZAWADZKA!!!!! Z "sANTE" MIAŁAM polipa i nadżerkę to powiedział mi że mam brać antykonpecyjne tabletki to mi "przejdzie" a potem poszłam tdo starszego lekarza pietrasa i mi kazał usunąc szpitalnie polipa a potem wymrozić nadżerkę a Zawadzka to partacz!!!!
    • Gość: lila Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.chello.pl 25.04.07, 22:41
      na pogoni hm.
      • Gość: b Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.telpol.net.pl 29.04.07, 19:24
        Warto.
    • Gość: Martula Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 19:54
      Ja polecam dr Bogdan Michalski. Przyjmuje w prawdzie w Katowicach ale jest to
      naprawdę rewelacyjny specjalista. Moja siostra chodziła do niego gdy miała
      problemy z zajściem w ciążę i teraz ma 2 dzieci (dzięki niemu). Ja gdy z mężem
      zdecydowaliśmy się na dziecko, też poszłam (ponieważ w przeszłości miałam
      problemy hormonalne) i od razu mnie skierował na USG jajników (do szpitala, nie
      trzeba było płacić). Czekać też nie trzeba, przyjmuje pon i czwartek w godz.
      16.00-18.30 tylko nie znam dokładnego adresu. Ale jest to ulica boczna od
      Korfantego w Katowicach, w centrum, zaraz na przeciwko przystanku autobusowego,
      to jest ta ulica gdzie jest solarium, i taki sklep z ubraniami CORA GARWOLIN.
      Niestety nr tele nie mam, ale jak coś to pisz do mnie na nr gg, służe pomocą, nr
      1591212. Pozdrawiam. Martula
      • Gość: olcia Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.chello.pl 08.05.08, 19:02
        Popieram!!!! DR. Bogdan Michalski jest na prawdę rewelacyjnym
        specjalistą.Z moimi dolegliwościami byłam u wielu "specjalistów" ale
        tylko On postawił własciwą diagnozę i podjął się leczenia. Przyjmuje
        w Katowicach na ul. Moniuszki 8 "OMEGA".
        na prawdę polecam!!!!
    • Gość: oto czwarty.... Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.chello.pl 29.06.07, 22:52
      • Gość: gość Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.chello.pl 12.10.09, 13:05
        W Sosnowcu nie ma !!!!!!!!!
    • iberia.pl Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? 10.05.08, 17:56
      Jadwiga Łękawska-Szkliniarz, Sosnowiec.
      • kwiecista88 Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? 19.11.14, 13:01
        Stanowczo odradzam panią Jadwigę Szkliniarz. Lekarka jest niekompetentna, opryskliwa, straszy pacjentki.
        Wróciłam z wizyty z Katowic gdzie przyjmuje w przychodni Femina, w karcie mojej ciąży zapisała wynik ciśnienia krwi, którego nawet mi nie zmierzyła! Źle policzyła również tygodnie mojej ciąży, a na moją uwagę, stwierdziła, że to ona jest lekarzem...
        Dodam, że przyszłam w 12 tygodniu ciąży, po uprzednim incydencie z bólem brzucha. Pani Szkliniarz robiąc usg, prawie ze zdziwieniem stwierdziła, że jest akcja serca widoczna u dziecka, bo "już myślała, że ciąża obumarła" Kompletny brak taktu. Jeśli nie potrafi się obsługiwać sprzętu usg, to przynajmniej takie uwagi można zachować dla siebie.
        Na moje pytanie czy teraz wygląda wszystko dobrze, skoro dziecko rośnie i akcja serca jest prawidłowa, opryskliwie stwierdziła, że "niczego nie może mi zagwarantować".
        Jestem zażenowana i zawiedziona takim podejściem do pacjenta.
        Polecam trzymać się jak najdalej od Pani Szkliniarz dla dobra swojego zdrowia psychicznego.
        • Gość: elizka Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.15, 00:16
          Na przyszłość bo taka wiadomość może się przydać polecam Doktora Andrzeja Wikarka naprawdę profesjonalnie diagnozuje i prowadzi ciążę jestem jego pacjętką i wiem co piszę prowadził mi dwie ciąże był przy moich porodach a że mam problemy zdrowotne jestem nadal pod jego opieką.
    • Gość: doroteks Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 13:04
      Dr Magierowski przychodnia GWIEZDNA w Zagórzu,full serwis gin-sut-endykr
      • Gość: lola Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.14, 15:26
        No naprawde dobry ;-) ciaze zdiagnozowal jako polipa ;-) bez usg, z nerwow z gwiezdnej na cegielnie na nogach szlam ;-)
    • Gość: madziorka Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: 193.151.50.* 16.05.08, 12:51
      Ja bardzo polecam dr.Andrzeja Gałązkę przyjmuje prywatnie na ul.Długosza,mi
      bardzo pomógł,bardzo miły i kompetentny lekarz!!
      • sisi-ola Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? 21.08.08, 15:57
        A ja bardzo polecam Dr Dudkiewicza na wizyte sie troszke czeka, ale
        wspanialy lekarz, mozecie sobie poogladac szpital w ktorym pracuje w
        tychach wojewódzki szpital.
        Lekarz przyjmuje na koncu ulicy Kołłątaja w sosnowcu tam gdzie jest
        apteka a dokladnie nad nia.
        <Nasz kochany Synuś Pawełek ***Kocham Cię Synku **03.03.2008
        • Gość: była pacjentka Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.wup-katowice.pl 02.09.08, 15:35
          Ja też polecałam Dudkiewicza - do czasu! Znalazłam się w szpitalu pod jego
          "opieką". Do tej pory mam traumę i wcale nie jestem przekonana, że
          przeprowadzona operacja była potrzebna. Nawet nie raczył o tym ze mną
          porozmawiać. Nie wiem też kto właściwie tą operację przeprowadził. Źle zszyta
          rana bardzo unieruchomiła mnie na bardzo długo. Zero kontaktu, po prostu kolejny
          "przedmiot" operacji. NIE POLECAM!!!
      • Gość: Jogo Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.saint-gobain.com 01.09.08, 10:05
        A gdzie na Długosza jest ten gabinet? Masz może jakiś numer telefonu
        czy coś w tym rodzaju? Ile kosztuje wizyta u dra Gałązki i w jakie
        dni przyjmuje...
        dzięki za info
    • Gość: ola No a Dzedzyk ??? IP: *.chello.pl 21.08.08, 21:48
      Czy on jest dobry ???
      • aga1506 Re: No a Dzedzyk ??? 21.08.08, 22:45
        Ja do niego chodzę już 3 rok i jestem bardzo zadowolona :) Mogę go polecić z czystym sumieniem. Dzięki jego fachowej pomocy mam moją ukochaną córunię :)
        • Gość: katefox Re: No a Dzedzyk ??? IP: *.3s.pl 05.11.08, 15:53
          Dzedzyk jest miły ... i nic poza tym - gada dużo i wszystkim pacjentką to samo
          ... ale jest strasznie cienki na ciężkie przypadki ... moja mam miała raka
          szyjki macicy i okazał się beznadziejny ... tak ją leczył, że o mały włos ...
          dla kobiet w ciąży jest dobry ... bo o to chodzi, żeby mieć pacientke przez 9
          miesięcy :)
    • madziarka0201 Nina Radziwonowicz ktoś wie?? 22.08.08, 10:36
      Nina Radziwonowicz ktoś zna tę panią dr???? (Sante przychodnia)
      • Gość: medyk Re: Nina Radziwonowicz ktoś wie?? IP: 88.220.124.* 09.09.08, 18:40
        a ilu ginekologów pracuje w Sosnowcu ?
      • Gość: Iza Re: Nina Radziwonowicz ktoś wie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:09
        Ja znam Pania doktor jest wspaniałym ginekologiem z szeroką wiedzą
        medyczną i bardzo dobrym podejściem do pacjenta szczerze polecam
        • gocha500 Re: Nina Radziwonowicz ktoś wie?? 01.10.08, 13:02
          dr katarzyna zawadzka przyjmuje w przychodni sante na zagorzu na
          alei wolnosci.bardzo mila kompetentna fajna kobieta i ma usg w
          gabinecie. to jest gin na nfz ale ta przychodnia czesto dostaje malo
          punktow na pacjentow i czasem jest platne(wizyty) a czasem nie wsjo
          zalezy jaki jest przydzial na dany miesiac.ale ginka super!!!
          • Gość: aga Re: Nina Radziwonowicz ktoś wie?? IP: 213.227.115.* 03.11.08, 09:58
            jak tam trafić>??to jest tam za fryzjerem ?na swiatłach na mecu w
            prawo??
      • Gość: Angela Re: Nina Radziwonowicz ktoś wie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 17:44
        Witam pani Nina jest bardzo dobrym ginekologiem jest otwarta na pacjentow zawsze do dyspozycji i naprawde zna sie na rzeczy. Odbierala porody dwoch moich dzieci a takze opiekuje sie wieloma znajomymi, w tym moja mlodsza siostra. Jest specjalista i szczerze ja polecam!!
        • Gość: kasienka1 Re: Nina Radziwonowicz ktoś wie?? IP: *.chello.pl 27.10.08, 10:58
          a w ktorym szpitalu pracuje? czy w przychodni sante przyjmuje
          prywatnie?
          • Gość: kika Re: Nina Radziwonowicz ktoś wie?? IP: *.telpol.net.pl 27.10.08, 21:32
            przyjmuje na kasę chorych chyba że przychodni skończą się punkty wtedy wizyta 50 zł
            • Gość: mama Re: Nina Radziwonowicz ktoś wie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 10:12
              Chodziłam prywatnie do dr Niny całą ciążę i zdecydowanie ODRADZAM.
              Lekarka jest miła i kompetentna, ale nie dba o swoich pacjentów .
              Kiedy dowiedziałam się o konflikcie w Świętochłowickim szpitalu
              wielokrotnie pytaliśmy o to czy ta sytuacja rozwiąże się do czasu
              mojego porodu. Nie ma to jak spokojnie przebyta ciąża bez obaw o to
              gdzie będzie się rodzić. Pani dr wielokrotnie zapewniała o tym, że
              wszystko szybko wróci do normy a my czekaliśmy i czekaliśmy. Kiedyś
              nawet powiedziała nam, że jeśli oddział nie ruszy to ona nie
              jest „bezimienna” i jej pacjentki są dobrze traktowane również w
              innych szpitalach. Gdy przyszło co do czego nie kiwnęła nawet
              palcem. Zostaliśmy sami ze skierowaniem do szpitala w Zawierciu,
              gdzie jak wiadomo nie koniecznie dobrze patrzy się na ludzi, którzy
              leczyli się u innych lekarzy. Gdyby nie kilka osób, które wykazały
              mi bezinteresowną pomoc nie wiem co by się stało ze mną i z
              maleństwem. Po tym wszystkim w rozmowie telefonicznej pani dr
              zaprosiła mnie jeszcze na wizytę kontrolną żeby było śmieszniej.
              Kiedy poprosiliśmy o wystawienie na druku L4 opieki nad chorą po
              porodzie żoną ta zaoferowała jedynie jakieś śmieszne zaświadczenie.
              Z całego serca dziękujemy.
      • Gość: gosc portalu Re: Nina Radziwonowicz ktoś wie?? IP: 92.12.125.* 15.12.10, 19:39
        ja wiem, Dr Radziwonowicz jest bardzo dobrym ginekologiem, robila mi operacje usuniecia guza z jajnika, bez powiklan. Jestem jej winna zycie.
    • Gość: Aga Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.chello.pl 28.10.08, 10:43
      Polecam panią dr Muszyńską, przyjmuje na Lenartowicza koło biedronki, ma gabinet
      w bloku. Pełen profesjonalizm, najnowszy sprzęt usg 3d i przy tym miła kobieta :-)
      • gocha500 Re: zawadzka 03.11.08, 22:02
        aleja wolnosci jest miedzy salonem urody a komisem samochodowym na
        zagorzu mecu.polecam ta kobitke bo naprawde fajne jest i zn sie na
        rzeczy no i atutem jest usg.
        a wizyty platne 50zl jak sie punkty skoncza le jak maj na dany
        tydzienprzydzial to jest nieplatne.
      • Gość: ndorotkan Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.cable.smsnet.pl 22.11.08, 08:54
        A pracuje ona w jakimś szpitalu,chodzi mi o prowadznie ciąży:)?
        • martag25 Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? 25.11.08, 13:57
          Polecam dr. Gałązke przyjmuje na długosza 3 w sosnowcu super lekarz
          kompetentny i wogóle wszystko tłumaczy wizyta trfa dośc długo tel
          601463393
    • Gość: ndorotkan Dr Muszyńska??Coś o niej wiecie? IP: *.cable.smsnet.pl 22.11.08, 08:49
      Czy znac dr Muszyńską? Pracuje w jakimś szpitalu? Co o niej wogóle
      myślicie?Proszę o opinie:)
      • Gość: gość Re: Dr Muszyńska??Coś o niej wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 22:27
        Dzięki profesjonalnemu podejściu pani doktor, możliwości obserwacji cyklu i dobrym dobraniu leków, udało mi się zajść w ciążę. Pani doktor pracowała w szpitalu w zagórzu a gdy zamknięto tam oddział położniczy przeniosła się do prywatnego szpitala ginekologicznego w katowicach na łubinowej.
        • Gość: Martensja Re: Dr Muszyńska??Coś o niej wiecie? IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 14:42
          zdecydowanie pani DOKTOR MUSZYŃSKA - wcześniej nazywała się Kowalska.
          Super babka!! :D
    • 11skorpion11 Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? 27.11.08, 15:53
      Polecam dr.Wróbla.Przyjmuje prywatnie w Poliklinice dr Bessera na
      Pogoni.Swietny fachowiec i bardzo delikatny.prowadził moją drugą
      ciążę i zoopiekował sie mną w szpitalu przed i w czasie
      porodu.Dzieki niemu nie czułam sie tam tak przedmiotowo jak na ogół
      traktowane są wszystkie pacjentki.
    • akado Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? 29.11.08, 23:54
      A co możecie napisać o dr Gwóźdź??? Przyjmuje za Zwycięstwa w Sosnowcu, w którym
      szpitalu pracuje???
      • Gość: Panisko Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.08, 11:01
        Wprawdzie osobiscie, ze zrozumiałych wzgledów osobiście raczej z
        Ginekologów nie kożystam - to raczej w sferze zainteresowań Zony -
        ale zajrzyjcie na słynną ostatnio stronę:
        www.znanylekarz.pl
        Wszelkie specjalności, cały kraj, nasi również, adresy , telefony,
        opinie.
        Dużo zdrowia Wam Życzę Dziewczyny !
    • Gość: asia Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 08:16
      witam, ja chodze juz od bardzo dawna do dr Radziwinowicz, przyjmuje
      w sante w sosnowcu na mecu, moge z czystym sumieniem ja polecic, ja
      jestem bardzo zadowolona.pozdrawiam
    • Gość: aga Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.cable.smsnet.pl 12.07.09, 14:10
      dr zawadzka
    • mol_sc Tomasz Wróbel 13.07.09, 11:09
      a ja polecam dr Tomasza Wróbla-przyjmuje prywatnie. Gabinet ma w akademikach na
      żylecie. Prowadził moją ciąże bardzo sumiennie i indywidualnie. I choć ja
      osobiście nie miałam problemów, kobiety z różnymi przypadłościami do niego
      przychodzą. Znam dość dużo kobiet które do niego chodzą i chyba o jako jedynym
      nie słyszałam negatywnych opini, a zrobiłam dośc duży wywiad w czasie ciąży.
      polecam w 100% jak chcesz napisz to podam Ci numer.
      • alegoria74 Re: Tomasz Wróbel 09.05.16, 20:15
        Ja też polecam Pana Wróbla. Adrian 56 cm, 4750 g siłami natury...
        Przyjmuje w klinice Bessera,
    • Gość: ewka Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.centertel.pl 17.07.09, 23:19
      Proponuję PRYWATNE CENTRUM GINEKOLOGII ORNOWSKIEGO ,NAPRAWDĘ
      POLECAM!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.chello.pl 19.07.09, 12:29
        Polecam dr Marka Włosowicza.
      • Gość: 111 Dr Marek Włosowicz IP: *.chello.pl 20.07.09, 23:50
        Zdecydowanie polecam Marka Włosowicza.
    • Gość: Anusiak Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 21.07.09, 20:08
      Polecam dr Jacek Schab przychodnia MEDYK Sosnowiec
      • mumma12 Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? 03.09.09, 22:58
        Dr Jacek Schab, to najgorszy lekarz u którego byłam!!! Była to tylko jedna wizyta i już więcej się nie pojawiłam.
        • Gość: hanka Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 14:06
          dr Schab jest zly,to jeszcze nie leczyla cie szanowna mamusia,to dopiero bylo cudo
        • Gość: ja Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: 62.233.185.* 03.03.10, 15:08
          Dr Schab jest dziwny dla mnie zbyt sztywny i obcesowy, trochę pewny
          siebie z drugiej strony jest delikatny i konkretny ale na
          prowadzenie ciąży bym się nie zdecydowała potrzebuję emocjonalnego
          kontaktu u większej życzliwości
    • nefrii Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? 21.07.09, 20:13
      podobno 2 najlepszych w Sosnowcu to dr Wróbel i dr Wikarek.
      Ja osobiscie chodze od kilku lat do tego drugie i jestem bardzo zadowolona
      • aga8207 a ile Wróbel bierze za wizytę?? 23.07.09, 10:49
        j.w.
        • nefrii Re: a ile Wróbel bierze za wizytę?? 26.07.09, 21:21
          szczerze mowiac nie mam pojecia bo chodze do Wikarka, a u niego wizyta + usg
          zewnetrzne i wewnetrzne, usg piersi i cytologia to 80 zl
          • Gość: IGA Re: a ile Wróbel bierze za wizytę?? IP: 89.108.249.* 14.11.09, 23:58
            a krzyzak?????
            • Gość: bab Re: a ile Wróbel bierze za wizytę?? IP: *.quarto.pl 20.11.09, 14:50
              Wróbel w roku ubiegłym brał 80 zł za wizytę+usg. Jest bardzo
              sympatycznym lekarzem, ale niestety nie do końca potrafi odzcyztać
              obraz usg...
              • Gość: gość portalu Re: a ile Wróbel bierze za wizytę?? IP: 89.108.201.* 23.11.09, 08:56
                obecnie płacę 100 zł za wizytę
    • Gość: ja dr gałązka jest fantastyczny polecam IP: *.chello.pl 08.04.10, 21:33
      przyjmuje prywatnie na zagórzu
      • Gość: ela Re: dr gałązka jest fantastyczny polecam IP: 109.243.32.* 08.04.10, 22:18
        -uwazajcie---odradzam na hallera-duzo osób sie juz na niej przejechało!!!!!!!!!!!11
        • Gość: ana Re: dr gałązka jest fantastyczny polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 23:29
          mirosława pilawa (os. piastów- gabinet), prywatnie
    • Gość: dr Stróżtnski Czy zna ktoś dr Stróżynskiego IP: *.cable.smsnet.pl 11.01.14, 20:45
      Czy zna ktoś ginekologa z Sosnowca dr Stróżyńskiego
      • sikorka87 Re: Czy zna ktoś dr Stróżynskiego 04.02.15, 13:26
        Tak, ja znam dr P. Stróżyńskiego, prowadził moją ciążę ;-)
        • Gość: szklana.kulka Re: Czy zna ktoś dr Stróżynskiego IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.15, 20:50
          I jesteś zadowolona?
          • Gość: sikorka87 Re: Czy zna ktoś dr Stróżynskiego IP: *.silesialan.eu 19.05.15, 15:30
            Zdecydowanie TAK :) Bardzo miły i kompetentny lekarz, mogę z czystym sercem polecić Pana dr Pawła.
            • ania22883 Re: Czy zna ktoś dr Stróżynskiego 13.03.17, 22:24
              gdzie w Sosnowcu przyjmuje dr Stróżyński?
    • Gość: ja Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: 79.175.233.* 11.05.16, 00:46
      czy ktoś zna dr Daniela Kurczyńskiego (przychodnia sante na zagórzu) ?
      • Gość: Anika Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.16, 14:11
        Tak. Moja opinia - polecam w 100% :)
    • pawelgilar1 Re: Dobry ginekolog w sosnowcu??????????? 23.05.16, 00:26
      Podbujam pytania. Dobry ginekolog-sosnowiec poszukiwany. Może być prywatnie, owszem taniej będzie państwowo, ale jakoś nie mam zaufania do służby zdrowia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka