Gość: mmycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:15 planuje wesele na 70 osób,proszę o opinie odnośnie wielkości, jedzenia,organizacji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edzia Re: restauracja Wiktoria IP: *.3s.pl 31.05.07, 13:06 Co do sali to moja sąsiadka organizowała tam w kwietniu wesle i była bardzo bardzo zadowolona dostała mnóstwo jedzenia do domu na weselu nie było może dużo jedzenia ale jest to rewelacyjnie podane super dekoracje i wszystkigo wystarczy moi rodzice bawili się tam już dwa razy na weselach i byli zadowoleni no może brak tylko jakiegoś tarasu jest tylko takie małe pomieszczenie zabudowane ale reszta spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja Wiktoria IP: *.chello.pl 31.05.07, 13:27 O weselach i salach było już kilka wątków na tym forum. Poszukaj dokładnie bo podejrzewam że ludziom nie chce się już pisać na ten sam powtarzający sie temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: restauracja Wiktoria IP: 195.225.246.* 05.06.07, 15:28 ta restauracja jest na max 50 osób - wiecej nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmycha Re: restauracja Wiktoria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 18:32 jaka jest Twoja opinia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: restauracja Wiktoria IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.14, 15:43 miałam tam imprezę 18 mojej córki totalna porażka zostaliśmy połączeni z gośćmi komunijnymi w sali która miała około 50 metrów wielkości gości komunijnych było 30 osób ja miałam 15 osób gorąco na dworze klimatyzacja nie była na tyle wydajna żeby schłodzić pomieszczenie odtykana była w miedzy czasie wentylacja która była zakryta z gości oblewający pot leciał totalna porażka a szefowa bez wyobraźni patrzy swojej kieszeni a nie klienta żeby był zadowolony jej kieszeń się liczy najbardziej nie polecam tej restauracji mimo to ze miałam kilka imprez tam ale ta impreza to totalna porażka obsługa restauracji super jedzenie również ale właścicielka do ..................... Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: restauracja Wiktoria 11.06.07, 18:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=55917991&a=55924314 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_23sc Re: restauracja Wiktoria 13.06.07, 20:24 Witam. Tak się składa, ze przez jakiś czas pracowałam w Wiktorii. Co do jedzenia to racje, że jest go dużo, jest dobre i pięknie podane, ale z miejscem jest krucho!!! Jesli planujesz na 70 osób to serdecznie odradzam, bo tam jest strasznie mało miejsca. Oczywiście, ze zgodzą się zorganizować takie wesele, ale tak upchają stoły, ze bądzie bardzo ciasno a o miejscu do tańczenia to szkoda mówić więc naprawde warto się zastanowić nad inną salą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: restauracja Wiktoria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda żona Re: restauracja Wiktoria IP: *.imn.gliwice.pl 10.04.13, 11:31 Ja tam miałam wesele na 80 osób i było w sam raz. Mają kilka sal, na różnej wielkości wesela. Jedzenie bardzo smaczne, obsługa wręcz biega wokół klienta a ceny bardzo przyzwoite. Mnie i moim gościom bardzo się podobało. Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś