Gość: megi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:07 czy ktoś mógłby polecic jakis fajny zespół muzyczny na wesele który umie rozbawic gości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniel.27 Re: muzyka weselna 04.07.07, 22:44 Hej. Nie wiem kiedy masz to wesele, ale znajomi maja je 1 września. Mają zespół z dabrowy. Słyszałem ich płyte z muzyką i brzmiała dobrze. Jak jestes zainteresowana to priv. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aciek Re: muzyka weselna IP: 193.151.50.* 06.07.07, 15:10 hej ja polecam zespół adria z dg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlinka Re: muzyka weselna IP: *.petroinform.pl 20.09.17, 10:59 Postaw na jakiegoś DJ, mam wrażenie że przy nich ludzie bawią się znacznie lepiej. Sami tak zrobiliśmy na weselu i nie pożałowaliśmy. Od siebie mogę polecić Djów z agencji Playdjs. Mają bardzo przystępne ceny i ciekawą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warsonka Re: muzyka weselna IP: *.petroinform.pl 11.10.17, 11:30 To ja w takim razie polecę kogoś od siebie, bo jestem już po ślubie ^^ A dokładniej chodzi tutaj o DJ Macieja Wilkanowskiego, rozruszał nasze wesele, goście bawili się wybornie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vrgvfgv Re: muzyka weselna IP: *.play-internet.pl 11.10.17, 21:03 Muzyka na żywo (np Rebelia z Sosnowca), chyba że chcecie iść w bylejakość lub wersje ekonomiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wavorik Re: muzyka weselna IP: *.ists.pl 21.01.19, 10:44 Nie wiem czy dalej szukasz, ale jeśli tak to polecam rzucić okiem na kogoś z playdjs.pl, w zasadzie możesz wybrać między Piotrem lub Irkiem, ode mnie obaj są spoko. Odpowiedz Link Zgłoś