Gość: ferrari30 IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.07, 15:06 Witam!!! posiada ktoś może informację,jakie są możliwości podjęcia pracy w tej firmie??? Przyjmują kobiety,czy mężczyzn???,chodzi mi o produkcję. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafalglowa Re: ERSI POLAND-praca??? 17.09.07, 16:40 przyjmują wszystkich pod warunkiem że masz znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siveky Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.chello.pl 19.12.07, 19:16 Jasne SPOKO!!!! P Paciej to jest jak Bronek Talar z Filmu Dom 300 procent NORMY!!!!!! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakiernik Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.net.stream.pl 20.07.09, 13:42 to jajwiększy debil jakiego znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były ersjanin Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.chello.pl 19.12.07, 17:24 przez start people najpierw na 1000 lat na weekendy aż się weekendowicze wykruszą no i o ile wytżymasz tam tyle, to przyjdzie kierownik i się spyta czy chcesz robić na stałe ty powiesz że tak a potem to już z górki 50 lat do emerytury (czyt. śmierci) pozdrawiam ital techy pjona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.tsi.tychy.pl 23.12.07, 14:07 A tam robią na ITal techach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~były Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.chello.pl 04.01.08, 07:32 Syf i malaria , jedne wielkie dziadostwo coś w stylu produkcyjnej biedronki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.01.08, 18:37 Ciekawe kiedy będą rozmowy z nowym prezesem na tamat pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik lakierni Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.3s.pl 22.01.08, 00:21 ale pierdoly pociskacie pracuje tam i jakos mi jest tam bardzo dobrze a wy pewnie chcecie z wyksztalceniem zawodowym zostac tam od razu kierownikiem, nic nie robic a zarabiac tyle co prezes e h h . . . pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: investigejszen Gdzie ty w końcu pracujesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 18:51 W Segu czy lakierni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mróweczka Re przyjecia IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 14:40 czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy są obecnie przyjęcie do ersi i czy jest możliwość dostania się tam bez znajomości?? dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal83 [...] IP: *.cable.smsnet.pl 29.04.08, 20:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik lakierni Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.streamnet.pl 09.09.08, 15:47 tam prezesa nie ma....ale mogles napisac "tyle co Maniek " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wódzia Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 16:15 jak można do ersi się dostać podobno trzeba mieć znajomości,ainaczej się nie da jakieś podanie złożyć to gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.mobile.playmobile.pl 10.11.08, 21:08 Syf i Malarie to masz chyba ty na chacie.Pewnie robisz w jakims markecie i wykladasz napoje na półki za marne grosze.Ja uwazam ze ta praca nie jest wcala taka zla zle nie płaca i atmosfera nie jest wcale tez najgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
karol3000 Re: ERSI POLAND-praca??? 11.01.08, 00:09 Witam, niestety poprzednie wypowiedzi są słuszne. Trzeba mieć większe plecy od Pudziana aby sie dostać, obietnic pełne kieszenie jak już się dostaniesz ale z realizacja już do d...y, wyzysk pracowników jak u DUDY. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.chello.pl 11.01.08, 14:10 taki sam wyzysk ludzi jak w BITRONIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.quarto.pl 25.01.08, 00:02 Oświęcim prawdziwy obóz pracy. Jak nie masz układów zapomnij o dniu wolnym nawet w weekend, a o legalnym urlopie to pomarzyć można. BRYGADZISTA PYTA PRACOWNIKA cyt.,, PRZYJDZIESZ W WEEKEND - nie - MASZ PRZYJść JA NIE MAM LUDZI - na prawdę nie mogę - PEWNY JESTEś JESZCZE BęDZIESZ CHCIAł URLOP HE HE". I tak to z reguły wygląda. Totalna porażka. Pozdrawiam wszystkich jeńców tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roobi Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 20:03 Jasiu masz racje,tylko panowie z kantorków i ich przydupasy wszystko mają a nas traktują jak niewolników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aeta Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.streamnet.pl 19.06.08, 22:09 Skoro tak wszyscy nażekacie to po co tam pracujecie? Zwolnij się i zobacz jak jest gdzie indziej i wtedy będziesz miał porównanie do obozów pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ERSI POLAND-praca??? IP: 188.33.14.* 03.04.09, 20:33 Jeśli się komuś nie chce robić to niech zrezygnuje. Kierownicy i brygadziści są różni ale wszyscy mają zęby, które czasami wypadają. A jak was szantażują to se to nagrajcie na dyktafon, fakt świństwo ale dzisiaj inaczej się nie da. Zarobki średnie ale masz co do gara wsadzić. I albo masz plecy albo szczęście albo cierpliwość. Wybór należy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUUCHHAAAAA Re: ERSI POLAND-praca??? IP: 109.243.33.* 13.10.10, 18:54 "ROBIĆ"- to można szalik na drutach albo w polu!!- imbecylu!!!! raczej się po prostu PRACUJE! i nie mówi się: :"se"- tylko sobie....boże...tam jednak pracują ludzie z KLASĄ!!!- Co ja pierniczę?????- Z SIEDMIOMA KLASAMI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_se Re: ERSI POLAND-praca??? 19.06.08, 22:21 skoro tak źle to po co tam robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY LAKIERNIK Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.net.stream.pl 23.03.10, 23:49 [b]JESTEM BYŁYM PRACOWNIKIEM LAKIERNI ,OGOLNIE NIKOMU NIE POLECAM MASAKRA POWINNI NAD WJAZDEM POWIESIC SZYLD TAK JAK W OSWIECIMIU "PRACA CZYNI WOLNYM" !!!!!!!!!! JESLI CHCESZ COS ZAROBIC TO MUSZISZ JEBAC NAJLEPIEJ WSZYSTKIE WEEKENDY !!! PO CO WOLNE ... DO TEGO TAKA KASA PRZY TAKICH WARUNKACH SZKODLIWYCH ITP.OCZYWISCIE SA TACY CO ER.SI poland URATOWAŁO IM ŻYCIE I ICH POZDRAWIAM !!! JA SIE UWOLNIŁEM I KAZDEMU CO CHCIAŁBY TAM PRACOWAC RADZE ABY SIE DOBRZE ZASTANOWIŁ PRZED PODJECIEM DECYZJI,BO TO NAPRAWDE JEST OBÓZ PRACY I CI KTÓRZY TAM JESCZE PRACUJA SA PRAWDZIWYMI JENCAMI TEGO ZAKŁADU ... ACH ZAPOMIAŁ BYM POZDROWIENIA DLA p.PLUTY KTORY PO LATACH TAK MARNIE ZAKONCZYŁ SWOJA MISJE W TYM ZAKŁADZIE ... BYC MOZE LEPIEJ MU PÓJDZIE W NOWEJ MISJI "TAXI POLONIA"... :-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek a ja jestem ciekaw............ 06.05.08, 15:39 Kto wykasował mój post i z jakiego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jnio Re: a ja jestem ciekaw............ IP: *.telpol.net.pl 26.05.08, 16:23 Wy chyba obozu pracy , nie widzieliście i w dodatku za mniejsze pieniądze.. pozdro.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sens takich pytań ciekawość 1 stopień do piekla IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 15:15 Może sie ktoś zastanowi o sens zadawania takich pytań na forum. Ci ktorym sie tam nie podobało, zawsze obrzucą kazda firme gównem. I to obojentne czy faktycznie jest tam źle czy robic im sie nie chciało. Slubu z dana firmą się nie bierze a roboty bez pierdół wymagaja już raczej wszędzie. Ci którzy tam pracują to raczej nie maja czasu na udzielanie dobrych rad na forach. A gdy jakaś firma ma kłopoty z zatrudnieniem to przecież sama może tu pod dowolnymi nickami, wypisywać peany na swój temat. A konkurencja może dokladać tą metodą największe zarzuty. Ale jakoś wiele firm o których tu pisano ma to chyba głęboko w d..pie bo i tak znajduje pracowników. A skoro masz internet to o wszystko o firmie można dowiedzieć się na ich stronie lub telefonicznie. Będziesz miał pewną informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegłupi Re: ciekawość 1 stopień do piekla IP: 109.243.33.* 13.10.10, 18:42 NIE PIERDOL PRZYDUPASIE$$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: a ja jestem ciekaw............ IP: *.mobile.playmobile.pl 10.11.08, 21:03 ja tam nie narzekam fakt ze przydupasy maja lepiej ale tak jest w kazdym zakladzie. mam spoko tępego brygadziste dlatego jest luz. pozdro dla italTECH niech moc i norma bedzie z wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzeciwAdek Re: a ja jestem ciekaw............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:05 Adek, Ty ku..., piszesz jak jebniety, kazdy jebany Zaklad wali w H...a, biora Polakow na tania sile robocze i nie ma kurwea innego zdania, Polskie Zaklady lepiej staly tylko wladze sie zmieniaja i zmieniaja nam Zaklady, prywatyzuja, h...e szuje buje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helcia17 Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:19 Przyjmują facetów na wtryskarki i do pakowania:)) Agencja pracy tymczasowej Gi Worker z Katowic. Stawka 9.15 + 20% premii. Niestety kwota brutto:((. Dla totalnych leniuchów 32-200-05-10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga to prAWDA ,jest praca IP: *.cable.smsnet.pl 19.06.08, 15:26 to prawda , agencja rekrutuje do ersi, zawsze potem jest szansa przeciez na zatrudnienie nie przez firmę no i szansa na lepsze pieniądze, jest jeszcze wolne stanowisko pakowacza, praca od zaraz, agencja od razu kieruje na badania, wiec jak ktos chce pracowac ,to praca jest od zaraz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ersianin Re: to prAWDA ,jest praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:27 Pracuje tam na Italtechach-wtryskarkach.Ogólnie praca dla mocnych psychicznie i fizycznie ludzi,istny tryb pracy akordowej tzn od cyklu do cyklu.Ogólnie zero sciemy ,warunki tragiczne brud smród syf gorąc .teraz gdy na dworze 30 stopni na hali ok 50-60 stopni celcjusza.jedynie przydupasy i lizaki maja jakieś luzy.O urlopie mozna zapomnieć jesli się chce.Ciagłe zastraszanie .jeszcze tam pracuje ale niedługo zmieniam prace na cos sensownego .Jedyne czego tam sie mozna dorobić to napewno pogorszenia stanu zdrowia fizycznego i psychicznego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowieczan Re: to prAWDA ,jest praca IP: *.cable.smsnet.pl 07.07.08, 22:40 ja tez porobilem 2 tygodnie przez gi workera w ersi na wtryskarkach praca mi nieodpowiadala , juz robilem w paru zakladach i lepiej wspominam a teraz to tylko w ersi , ergomie zatrudniaja na wtryskarki bo ludzie porobia pare dni i konczza prace typowa charowka na wtrysku co okolo 80sekund wychodza zderzaki i tak przez cala dniowke ciecie nozykiem , papier itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowiczan Re: to prAWDA ,jest praca IP: *.cable.smsnet.pl 07.07.08, 22:43 stawke mialem przez workera 8.51 brutto + 20% premi nowy ma tam kape bo odrazu idzie na wtrysk w moj 1 dzien w pracy bo koles zachwalal jak mu tam fajnie niejesta juz go na 2 dzien niebylo a tez slyszalem akcje ze jakis typ w nocke ( 1 dzien pracy ) uciekl w polowie pracy na przerwie czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokemon Re: to prAWDA ,jest praca IP: *.chello.pl 30.03.09, 13:32 kolego tak że mówisz ze uciekł na nockę to ja byłem świadkiem jak w Saint Gobain koleś po przerwie zrobił tak samo że spakował manatki i do domku, to go tylko na kamerze widzieli jak idzie do domu jak do niego dzwonił kierownik co on robi to mu odpowiednio odpowiedział, się synek przeliczył jak musiał tyle szkła przerzucić :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetal Re: to prAWDA ,jest praca IP: *.chello.pl 17.02.10, 14:54 przybliż warunki zarobkowania w Sant Gobejnie; proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapelan Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.chello.pl 21.09.08, 13:08 witam . jakie są stawki godzinowe na wtryskarkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.cable.smsnet.pl 21.09.08, 16:50 przez workera 8.51 brutto + 20% premi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 06:30 a od kiedy przez worka przyjmuja z tego co wiem to start people boze !! co za ludzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.cable.smsnet.pl 22.03.09, 19:52 no przez gi workera , tylko spojrz moze najpierw na date postu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.quarto.pl 29.03.09, 19:00 worker , crayfs a teraz startpeople Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.cable.smsnet.pl 06.05.09, 13:32 Ja tam pracowalem 2 lata i powiedzialem sobie ze juz nigdy tam nie wroce normy wysrubowane przez te wszystkie lata na maxa. Te wszystkie zaklady to obozy. Nikomu nie radze tam pracowac, juz bym wolal chodzic po smietnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 23:32 ludzie zapytajcie o buliego kogos ze starej gwardii? buli to był człowiek Legenda zapytajcie to sie przekonacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulaaa Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 16:16 czy ktos cos wie na temat ersi w tychach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.telpol.net.pl 17.09.09, 11:41 totalna porazka szukajcie cos lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
red_1234v Re: ERSI POLAND-praca??? 22.06.09, 21:45 witam wiem ze tu mozna zalatwic prace tylko przez znajomosci....czy ktos takie ma??bardzo potrzebuje pracy oddam pesje za prace w ersi jesli ktos moze mnie tam wkrecic prosze o kontakt gg4426791 meil 1234v@inteia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.09, 02:17 nigdy w ersi ................. to "galera" soboty niby nie obowiązkowe .......... ale nie robisz w sobote to "szukaj pracy"... paranoja i przerost formy ad trecią...... zakazy i ...............wymagania .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszeqqq Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 18:06 Wypowiedź mą kieruje do Pani "były pracownik" ja to się nie dziwię, że zostałaś zwolniona skoro nawet "alt" na klawiaturze Ci się nie chce nacisnąć... Po za tym nie liczą się znajomości (pozdrowienia dla wujka; btw chyba coś słabe masz te znajomości skoro w biurze nie wylądowałaś <lol2> H@H@) a chęci, druga sprawa jest taka że : Kierownik nie może Ci nakazać aby pracować w dni wolne typu sobota czy niedziela, to jest tylko dla chętnych, jeśli się dałaś to Twój błąd, od takich spraw są sądy pracy i PIP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszeqqq Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 18:39 A sprawa nb.3 wygląda tak że powtarzasz się... I po co 2 razy pisać to samo ??? Przecież i tak wszyscy to przeczytają, pozdro w nauce obsługi klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.09, 17:14 zapomnialam jeszcze dodac ze polowa ludzi z ersi jest sfrajerzona jak pan powyrzej .jak sie obciaga jak on kierownikom jestr sie zadowolonym z pracy .pozdrawiam pana panie naucze cie pisac to byllllooo slabe na maksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 07:02 Wy jestescie popie...ni a zwlaszcza Staszeqq!!!! KU... nie masz tam pochytane to sie nie dostaniesz!! Napie...sz 31 dni w miesiacu jezeli Ci zalezy na robocie to chocby nie wiadomo co napie...sz!! A to ze ktos zemdlal z przepracowania to jest chyba normalne!! Ja pie... pracowalem to akurt trafilem na fajna zmiane ale jak Staszeqq siedzi dzien w dzien pod stolem i obciaga kierownictwu no to co tutaj sie dziwic!! Staszqq strupy na kolanach masz juz chyba nieziemskie!! A po 2 fajna kasa tyle ze musisz sie napie...c jak dziki osiol!!!!!!!!!!!!!!! Z jednej strony spoko za to z 2 masakra!!!!!! POZDRO DL ZJEBANEGO LESZKA BRYGADZISTY!!!!!! LESZEK WIESZ CO TRZEBA BARDZIEJ SIE LIZAC ZE SWOJA ZONKA KU... NA SRODKU CHALI!! WYJEBANY WIDOK I NAPRAWDE SWIETNA PROMOCJA DLA FIRMY!! ZA NIEDLUGO EDZIE SIE TO NAZYWALO BURDEL? SI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 10:01 Sorry nie Leszka tylko Tomka Pozdro w w/w komentarzu... A Leszek z ERGOMU tez kawal c... reszta gnoja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 22:11 w tej chwili nie ma przyjęć w ersi,a pracuja tam i koiety i męszczyżni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: ERSI POLAND-praca??? IP: 109.243.33.* 13.10.10, 19:14 No ...pracują kobiety i mężczyźni....)- ale wg ciebie jaka jeszcze płeć ma szanse?????- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.chello.pl 15.03.10, 10:19 kobiety, mężczyzn przyjuma teraz nie wiem czy sa aktualne oferty pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 21:28 a wie ktoś może coś na temat ersi w tychach? z góry dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 21:19 nie ma Er.Si Poland w Tychach. Tam jest zakład Fiata, on jest tylko POWIĄZANY z ER.SI, jeżeli chodzi o wymagania wobec pracowników, bo nawet wypłaty w Tychach mają lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z ersi tychy Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 17:18 place normalne wyzysk taki sam jak u was a urlop dadza ale tylko dlatego bo efektywnosc jest wieksza jak jest mniej ludzi a reszta ma sobie poradzic kierownictwo jest od wykreslania żółtych lini bo i tak do niczego sie nienadaja 2 lata przez pośrednictwo i jeśli jestes fajna laska to dostaniesz umowe tagże zapraszam kobiety pozdrawiam mańka i grubego brodatego kierowniczka gejka pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: ERSI POLAND-praca??? IP: *.158.217.247.pat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.11, 09:18 Witam w tej firmie dobre kursy dostaje się wtedy kiedy da się łapówkę brygadziście zmiany lub przeleci się dobrze i z dodatkowym prezentem panie z biura które są odpowiedzialne za kursy na fiata Odpowiedz Link Zgłoś