Gość: as IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 21:17 witam, jestem byłym podopiecznym tego świetnego nauczyciela-fizyka. Kiedyś uczył w VLO, czy ktoś nie wie gdzie teraz pracuje? nie było mnie kilka lat w S-cu i trochę jestem nie na czasie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Prof. P.Mitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 18:55 nikt go nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnj Re: Prof. P.Mitka IP: *.chello.pl 21.03.08, 19:45 Ja znam! uczy (mnie) w Norwidzie na ul.Kilińskiego z tego co wiem,to w szkole jest w czwartki!Mam nadzieję,że Ci pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Prof. P.Mitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 12:32 dzięki, jak go teraz oceniacie? był trochę zakręcony, jak to fizyk, ale ogólnie spoko koleś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnj Re: Prof. P.Mitka IP: *.chello.pl 23.03.08, 14:42 Ja oceniam nawet dobrze.Miły,uśmiechnięty i przede wszystkim lekcja fizyki nie jest aż taką męką.Pan Profesor miał teraz zwolnienie,ale po świętach już powinien być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Prof. P.Mitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 15:09 jeśli masz możliwość to przekaż mu, ze byli uczniowie zapraszają go do naszej klasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Prof. P.Mitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 23:16 dzięki, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś