Dodaj do ulubionych

Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 07:21
kolejna udana inwestycja :\, drogi byscie naprawili!!!! a nie hałde
mi będa rozkopywać, gdzie ja bede na spacery z psem wychodzic?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zainteresowany Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.devs.futuro.pl 17.06.08, 07:53
      W którym miejscu jest ta hałda?
      • cirano Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki 17.06.08, 08:45
        Należy pamiyntać, droge Sosnowioki i uo tych przedwojynnych zwierzontkach, ftore
        wos ftedy zeżrić chciały, mianowicie wszy, pluskwy i inne jeszcze wancki
        • Gość: bolo Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 08:51
          mówisz o tych, które przeprowadziły się do ciebie i urzędująw kuchni na ze
          szczurami i karaluchami?

Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087
          Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator
        • Gość: ZD Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 09:04
          nie zapominaj też o zwierzątkach mieszkających po drugiej stronie
          rzeki... te to dopiero by chciały nas zeżreć ;)
        • Gość: Bo Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 14:13
          ty przestoń tom bryne chloć bo pod deklem ci sie już ciapryka zrobiła

kożdo gupota potrzebuje gupiego kiery jom wypowiy.

• Gość: blee Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.streamnet.pl 17.06.08, 10:54
      Codziennie jestem na ".. hałdzie nieczynnej kopalni Porąbka-Klimontów. Tam,
      gdzie dziś są nieużytki i dzikie wysypiska śmieci" ..i ciekawy jestem który z
      tych "myślicieli" był tam chociaż raz?. Ostatnio byłem tam na spacerze, a tam
      cały lasek na zboczu wycięty. Ilu z nich było tam jesienią czy wiosną zobaczyć
      jak tam jest pięknie. Tylko brak wrażliwości może kierować na tą "hałdę" sprzęt
      ciężki. Przecież tam też są zwierzęta.. Poza tym poprzedni radni posadzili tam
      te wszystkie drzewa zrobili prawdziwa oazę zieleni, a przyszli nowi i chcą
      zniszczyć ..miejsce gdzie można pobiegać pojeździć na rowerze po prostu oderwać
      się od codzienności. Wiem może wydawać się to górnolotne ale ja tam naprawdę
      odrywam się od wszystkiego i brakuje mi takich miejsc w moim kochanym Sosnowcu..
      Jestem przeciwny takim absurdalnym nic nie wnoszącym w życie Sosnowiczan pomysłom..
    • Gość: dsa Teraz Twój pies będzie "podlewał" prehistoryczne p IP: 80.54.10.* 17.06.08, 14:39
      palmy... Ja mieszkam na wsi i moje nie mają na to szans...;)
    • Gość: prezydent Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.godula.net 17.06.08, 16:57
      Swoją drogą (jak pisze zresztą jeden z poprzedników) nigdy nie
      widziałem w opisywanym miejscu żadnych śmietnisk! Polecam
      odwiedzenie tego miejsca przez autorów artykułu!
      To naprawdę było cudowne, przyjemne i wypełnione odrodzoną przyrodą
      miejsce! Szkoda tych wyciętych setek drzew! No ale...
      • Gość: Brabara Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.chello.pl 19.06.08, 21:32
        znowu muszą coś skichać!
    • bergman1 komary i chrabąszcze napewno 21.07.08, 09:23
      fajnie.
    • Gość: Bo ha ha ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 14:21
      już samo to zdanie mnie rozśmieszyło:
      "W 2012 roku do Sosnowca z okazji Euro zjadą się piłkarze i kibice z
      całej Europy. Między meczami będą mogli odpocząć ..."
      ha ha ha
      No bo jeśli nawet mistrzostwa sie odbędą w Polsce to niby dlaczego
      piłkarze i kibice po meczach mieli by odpoczywać na Juliuszu-
      Porąbce? ha ha ha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się