Gość: s-c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 07:21 kolejna udana inwestycja :\, drogi byscie naprawili!!!! a nie hałde mi będa rozkopywać, gdzie ja bede na spacery z psem wychodzic?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zainteresowany Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.devs.futuro.pl 17.06.08, 07:53 W którym miejscu jest ta hałda? Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki 17.06.08, 08:45 Należy pamiyntać, droge Sosnowioki i uo tych przedwojynnych zwierzontkach, ftore wos ftedy zeżrić chciały, mianowicie wszy, pluskwy i inne jeszcze wancki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 08:51 mówisz o tych, które przeprowadziły się do ciebie i urzędująw kuchni na ze szczurami i karaluchami? Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZD Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 09:04 nie zapominaj też o zwierzątkach mieszkających po drugiej stronie rzeki... te to dopiero by chciały nas zeżreć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 14:13 ty przestoń tom bryne chloć bo pod deklem ci sie już ciapryka zrobiła kożdo gupota potrzebuje gupiego kiery jom wypowiy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.streamnet.pl 17.06.08, 10:54 Codziennie jestem na ".. hałdzie nieczynnej kopalni Porąbka-Klimontów. Tam, gdzie dziś są nieużytki i dzikie wysypiska śmieci" ..i ciekawy jestem który z tych "myślicieli" był tam chociaż raz?. Ostatnio byłem tam na spacerze, a tam cały lasek na zboczu wycięty. Ilu z nich było tam jesienią czy wiosną zobaczyć jak tam jest pięknie. Tylko brak wrażliwości może kierować na tą "hałdę" sprzęt ciężki. Przecież tam też są zwierzęta.. Poza tym poprzedni radni posadzili tam te wszystkie drzewa zrobili prawdziwa oazę zieleni, a przyszli nowi i chcą zniszczyć ..miejsce gdzie można pobiegać pojeździć na rowerze po prostu oderwać się od codzienności. Wiem może wydawać się to górnolotne ale ja tam naprawdę odrywam się od wszystkiego i brakuje mi takich miejsc w moim kochanym Sosnowcu.. Jestem przeciwny takim absurdalnym nic nie wnoszącym w życie Sosnowiczan pomysłom.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Teraz Twój pies będzie "podlewał" prehistoryczne p IP: 80.54.10.* 17.06.08, 14:39 palmy... Ja mieszkam na wsi i moje nie mają na to szans...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydent Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.godula.net 17.06.08, 16:57 Swoją drogą (jak pisze zresztą jeden z poprzedników) nigdy nie widziałem w opisywanym miejscu żadnych śmietnisk! Polecam odwiedzenie tego miejsca przez autorów artykułu! To naprawdę było cudowne, przyjemne i wypełnione odrodzoną przyrodą miejsce! Szkoda tych wyciętych setek drzew! No ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brabara Re: Sosnowiec na Euro pokaże ważki i pająki IP: *.chello.pl 19.06.08, 21:32 znowu muszą coś skichać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo ha ha ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 14:21 już samo to zdanie mnie rozśmieszyło: "W 2012 roku do Sosnowca z okazji Euro zjadą się piłkarze i kibice z całej Europy. Między meczami będą mogli odpocząć ..." ha ha ha No bo jeśli nawet mistrzostwa sie odbędą w Polsce to niby dlaczego piłkarze i kibice po meczach mieli by odpoczywać na Juliuszu- Porąbce? ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś