kinga127 28.11.08, 09:09 Witam. Czy ktoś może z Was był już moze w nowym sklepie dziecięcym baby max vis a vis Plazy Center? Czy warto się tam wybrać, czy w asortymencie są też ubrania i obuwie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamciaestery Re: baby max 28.11.08, 22:47 Ubranek mało, butów wcale. Duży wybór łóżeczek, wóżków i fotelików. No i zabawki.Najwięcej jest akceori noworodkowo-niemowlakowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga127 Re: baby max 29.11.08, 16:00 Dzięki za odpowiedź, przynajmniej nie zmarnuję czasu na "wizytę", bo mnie chodzi głównie o ubranka:) Pozostaje "JUTA" w takim razie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: baby max IP: *.chello.pl 01.12.08, 16:52 Witam, ceny z allegro nie są dostępne na sklepie i brak polskich opisów na produktach. Nic specjalnego. Wolę mniejsze sklepy z lepszą obslugą. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: baby max 04.12.08, 10:04 Byłam ostatnio w tym sklepie, po reklamie spodziewałam się czegoś lepszego. Faktycznie czasem mniejsze sklepy są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekarock Re: baby max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 19:41 Witam. Nie polecam Oszustów !!! Kupiłem w tej sieci przez allegro trampolinę z siatką płacąc 297 zł a otrzymałem zupełnie inną trampolinę wartą 79 zł. Skandal !!! Oszustwo !!! Nie polecam nikomu tej sieci. Ostrzegam zastanówcie się zanim dokonacie zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: baby max IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 18:42 ja kupilam lezaczek na allegro za 105zl w tej sieci sklepow,a w sosnowcu na sklepie jest za 249zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clara Re: baby max IP: *.jota.za.digi.pl 13.12.08, 09:20 a tak trochę z innej beczki....czy sa w Sosnowcu jakies fajne miejsca dla dzieci i dla rodziców jednoczesnie...myślę o jakimś miejscu zabaw gdzie można przyjść z maluchem, wypic kawkę? Drogie mamy może macie takie ulubione miejsca? bo my nie za bardzo wiemy gdzie pojść a supermarkety to nie bardzo nam odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: baby max 13.12.08, 09:49 W Sosnowcu jest bardzo ciężko z takimi miejscami, jak na tak duże miasto powiedziałabym nawet, ze beznadziejnie. Jest bawilandia Kubuś, ale nie wiem czy tam można usiąść i napić się kawy, ale dziecko z pewnością bedzie zachwycone www.bawilandiakubus.republika.pl/ Z fajniejszych miejsc poza Sosnowcem jest Kalimba w Katowicach www.kalimba.pl/flash_pl/index.html (trzeba wejśc w zakładkę "sklepo-kawiarnie" i zobaczyć informację o Katowicach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clara Re: baby max IP: *.jota.za.digi.pl 13.12.08, 13:20 dzięki clio yaga, tez tak myślę, ze brakuje takiego miejsca w tak dużym mieście jak Sosnowiec. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: baby max IP: *.chello.pl 20.12.08, 18:08 ja też polecam katowicką Kalimbę, byliśmy tam z córką na urodzinach jej koleżanki - rewelacja! tylko trochę małe to :( istotne dla mam niemowlaków -na miejscu są dostępne krzesełka do karmienia, można też kupić słoiczkowe obiadki czy soki - niestety nie pytałam od którego miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: baby max IP: *.centertel.pl 14.03.09, 17:09 Byliśmy w "Bawilandii Kubuś" już kilka razy na imprezach urodzinowych, a nawet zostawialiśmy czasami naszą dwójkę pod opieką Pań z Kubusia....dzieci nie chcą opuszczać tego miejsca, atmosfera fantastyczna....no i te malunki na ścianach zapierają dzieciom dech w piersiach. Nasi znajomi również są zadowoleni, a co do "malkontenetów" piszących tutaj o braku miejsca to jakieś bzdury :) Zapytałem ostatnio o powierzchnię....150m2 !!! Szczerze POLECAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: baby max 15.12.08, 21:09 Nam bawilandia Kubuś niespecjalnie przypadła do gustu - malutka jest bardzo. Polecam za to bawilandię Filip Maja DG www.holitomasz.yoyo.pl/ Przestrzenna sala, dużo miejsca do zabawy oraz stoliki dla rodziców ;) Nasz mały bardzo lubi jeździć tam na "kulki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marjanna Re: baby max IP: 82.160.53.* 16.03.09, 13:03 Witam. Osobiście filip i maja w Dąbrowie Górniczej nie przypadli mi do gustu. Zbyt ciemno, ponuro, jak w piwnicy. Preferuję takie miejsca z bardziej wesołym wystrojem i kolorystyką. Wszystko rzecz gustu. Mnie się nie podobało. Wolę kolorową Bawilandię w Sosnowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczka1978 Re: baby max 23.01.09, 19:24 jest w Sosnowcu Centrum Zabawy i Rozwoju Elfik, gdzie mają salę zabaw dla dzieci i kawiarenke dla Rodziców. Ja tam byłam na urodzinach z dzieckiem. poza tym oferuja tez nie tylko sale zabaw ale tez rozne zajecia popoludniowe i weekendowe dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: baby max IP: *.computerland.pl 15.12.08, 11:16 Witam! Czy ktoś ma numer telefonu do tego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: baby max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 19:38 Polecam raczej mniejsze sklepy ale za to z fachowa obsluga. Swietny sklep jest w Bedzinie przy ul.Partyzantow (osiedle zamkowe) nazywa sie chyba dzieciece marzenie czy jakos tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dafre Re: baby max 06.01.09, 15:32 no tak fajny sklep na Partyzantów ale drogi:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: baby max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 13:32 w dzieciecych marzeniach drogie sa jedynie ubranka (ale jakosc napewno lepsza niz chinskich producentow) ale pozostale ceny sa naprawde duzo lepsze niz w innych tego typu sklepach, wiem bo czesto tam kupuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś