01.12.08, 09:55
Wykonuje remonty! Kontakt 518 200 304! Bardzo solidnie! Gipsowanie, elektryka,
panele,malowania i tynkowania! zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny.
Obserwuj wątek
    • mafi7980 Re: Remonty 02.12.08, 16:41
      Właśnie tan pan u mnie dziś popołudniu skończył i poprosił bym wystawił opinię. Wykonywał u mnie gipsowanie i malowanie pokoju oraz przedpokoju wszystko wykonane jest bardzo solidnie i tak jak sobie zażyczyłem cena była taka jak ustalona! Wszystko co kazałem dodatkowo wykonać zostało zrobione bez sprzeciwy i bez dodatkowych kosztów! Polecam jest naprawde wart!
      • raviador Re: Remonty 28.12.08, 13:59
        mafi7980 napisał:

> Właśnie tan pan u mnie dziś popołudniu skończył i poprosił bym wystawił opinię.
        > Wykonywał u mnie gipsowanie i malowanie pokoju oraz przedpokoju wszystko wykon
        > ane jest bardzo solidnie i tak jak sobie zażyczyłem cena była taka jak ustalona
        > ! Wszystko co kazałem dodatkowo wykonać zostało zrobione bez sprzeciwy i bez do
        > datkowych kosztów! Polecam jest naprawde wart!

Czyli byłby Pan skłonny udostępnić swoje mieszkanie i pokazać wykonane Prace polecanego majstra??
    • lafer Remonty 28.12.08, 12:20
      w związku z kilkoma telefonami chciałem poinformować ze niestety ale nie
      wykonuje kafelkowania. Wszystkie pozostałe rzeczy tak! Numer tel bez zmian 518
      200 304
      • aga1506 Re: Remonty 28.12.08, 13:08
        nie ma to jak robienie sobie reklamy ;) a tak poza tym to jakie ma Pan uprawnienia dot. elektryki??? I wszystkie oczywiście do wglądu??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka