Dodaj do ulubionych

Kampus za 60 mln. a studenci marzną

IP: 81.210.91.* 21.01.09, 14:13
jedno słowo się tylko nasuwa PORAŻKA!!
Obserwuj wątek
    • andk12 Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną 21.01.09, 14:24
      "...my jesteśmy tylko filologami..." - madry filolog też może pójść do inżyniera po radę, prawda? Korona mu z głowy nie spadnie.

Dobrze, że w wakacje nie będzie tam studentów bo jak przygrzeje to w "budynku ze szkła i stali" będzie jak w palmiarni (jeśli klima do chłodzenia jest tak samo zaprojektowana jak ogrzewanie) - wtedy otwieranie wszystkich wejść do budynku może nie pomóc.
    • Gość: gość Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 14:38
      przecież filolog zlecił to inżynierom. Projekt został zapłacony i zatwierdzony przez miejskich architektów, nadzór budowlany itd.
    • Gość: architekt Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną IP: 79.97.244.* 21.01.09, 15:06
      Przecież jest projekt calej instalacji, a ktoś ten projekt podpisał/zatwierdzłl, a skoro nie potrafi projektować to należy mu uprawnienia odebrać!!! a na dodatek taka osoba powinna ponieść koszty przeprojektowania instalacji.
    • Gość: . Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.01.09, 21:15
      Pozostawienie wydziału filologicznego w Sosnowcu to była totalna pomyłka, niestety.
    • Gość: gość Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 05:48
      to przecież projektant powinnien za to beknąć jak nic !! prokuratura się kłania ... ale czy oni się kapną ??
    • Gość: upiorny Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną IP: *.chello.pl 22.01.09, 08:12
      pewnie projektant był po "usiu"!!??
    • Gość: jarawa Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną IP: *.gotadsl.co.uk 22.01.09, 10:53
      Bardzo dobrze ze wydzial filologii jest w Sosnowcu a nie w zaszczanych, brudnych i smierdzacych Katowicach, jak sie tam wysiada na dworcu to sie rzygac chce.
    • Gość: gość Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną IP: *.chello.pl 22.01.09, 11:29
      heh, a taki mial byc piekny ten budynek... trzeba bylo siedziec na zytniej. taka temperatura jaka atmosfera, pewnych rzeczy nie przeskoczysz...
    • Gość: farelkaa Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną IP: *.ds4-s.us.edu.pl 24.01.09, 10:36
      Może jestem dziwna, ale naprawdę nie odczułam, ze jest zimno. Ileż się przebywa w tym holu? 5 min? W salach jest ciepło.
      • Gość: gość Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną IP: 195.225.247.* 22.12.09, 23:09
        Jestem tam prawie codziennie i też nie odczuwam tam zimna, z resztą na wydziale
        jakoś nikt na to nie narzeka. Dziwne jest to, że na nowy budynek narzekają
        najbardziej ci, którzy w nim nigdy nie byli - pewnie sami pracują/studiują w
        obskurnych miejscach i ciężko jest się pogodzić z tym, ze inni mają lepiej...
    • Gość: konrado5 Re: Kampus za 60 mln. a studenci marzną IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.09, 00:12
      A ja zazdroszczę, bo ja też bym chciał mieć zimno n wydziale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka