Dodaj do ulubionych

Na Wydziale Filologii studenci marzną

24.01.09, 11:16
Pani Iwono idzie ocieplenie troszkę spoźniony artykuł a tak poza tym
trzeba było wypytać studentów nie tylko o temperaturę bo z tego co
się orietuję to nie jedyny mankament tego budynku. Naprawdę
wystarczy ich zapytać a temat się rozwinie że ho,ho.
Obserwuj wątek
    • Gość: enigma Na Wydziale Filologii studenci marzną IP: *.ula5.1000lecie.pl 24.01.09, 12:10
      Moze wreszcie cos z tym zrobia, bo nawet w salach jak sie przytulam do
      kaloryfera (ktory jest nastawiony na najwyzsza moc) to jest zimno. Zamykanie
      drzwi nic nie daje, jak jest na dworze minus to wprost tragedia. Jeszcze jak
      dowalaja 4,5 godzinne okienka i zamykaja ostatnie pietro z kanapami to po
      prostu cud miod:/ Wladze tej uczelni powinny sie popukac w glowe. Dochodze do
      wniosku , ze ta uczelnia nie jest dla studentow tylko dla wykladowcow.....
      • Gość: sorry za dosadnosc Re: Na Wydziale Filologii studenci marzną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 14:53
        ale ameryki nie odkrylas powyzszym stwierdzeniem:)
        • Gość: O. Re: Na Wydziale Filologii studenci marzną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:11
          W ramach nieprzewidzianych błędów architektów należy uwzględnić przeciekający
          dach i drzwi, które się nieustannie same otwierają. Szyby od mrozy też już
          gdzieś popękały. schody do tych mniejszych drzwi, którymi trzeba teraz wchodzić
          są śliskie, tak samo jak podjazd dla niepełnosprawnych. Szukać dalej?
          • Gość: dd Re: Na Wydziale Filologii studenci marzną IP: *.gprs.plus.pl 25.01.09, 07:06
            a co ma kiepie architekt do przeciekającego dachu????

• Gość: O. Re: Na Wydziale Filologii studenci marzną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 13:40
              nie przewidział jego grubości, czy innego czegośtam do opadów w naszym klimacie?
              I dlaczego zostałam nazwana kiepem? To nie jest forum onetu, gdzie im bardziej
              po kimś pojedziesz ,tym jesteś fajniejszy.
              • Gość: jeszcze raz ja Re: Na Wydziale Filologii studenci marzną IP: *.ha1-s.us.edu.pl 27.01.09, 15:27
                slusznie zostalas nazwana kiepem, bo to tak jakbys oskarzala autora, ze strony w
                ksiazce ci wypadaja. ...
                zenada. PRZESTANCIE WRESZCIE NARZEKAC!!!!!!!!!!!
    • konrado5 Re: Na Wydziale Filologii studenci marzną 24.01.09, 21:11
      Pozazdrościć studentom tego wydziału. Ja ciągle narzekam, że na moim wydziale
      jest gorąco.
    • Gość: wkurzona ela Na Wydziale Filologii studenci marzną IP: *.ha1-s.us.edu.pl 27.01.09, 15:22
      nie lubie generalizowac, ale chyba nie mam wyjcia... Polak na wszystko musi
      narzekac! Lepiej wam bylo w starym ciemnym i zagrzybialym budynku? wybudowali
      wam fajny, nowoczesny budynek, to oczywiscie ciagle sie cos nie podoba. tam
      zle, tu jeszcze gorzej. moze sami sie zaangazujecie w jakis pomysl, moze
      zdobedziecie srodki i wybudujecie nowy budynek, wynajmiecie swoich
      projektantow i moze wtedy bedzie wreszcie idealnie. nie moge juz tego sluchac,
      jak ciagle na wydziale ktos narzeka na ten budynek. zamiast marudzic,
      zajmijcie sie lepiej swoimi sprawami. banda malkontentow, a pomyslec, ze to
      przyszlosc narodu...
      • Gość: A. Re: Na Wydziale Filologii studenci marzną IP: *.238.93.130.ip.airbites.pl 29.01.09, 18:24
        Ja na Żytniej żadnego grzyba nie widziałam. Jeśli robią taki nowoczesny budynek,
        to powinni się postarać, żeby wszystko było w porządku. Jasne, mamy nie
        narzekać, tylko chciałam zauważyć, że jak jest bez przerwy zimno, to trudno się
        nie przeziębić. U mnie już cała grupa była przeziębiona.
        • Gość: konrado5 Re: Na Wydziale Filologii studenci marzną IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 23:49
          Pozazdrościć. Mają fajnie zimno. Ja mam niestety gorąco.
    • Gość: ja Na Wydziale Filologii studenci marzną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 22:13
      jak minęła fala mrozów to studenci na pewno nie będą się cieszyć
      tylko płakać jak nikt inny!!!!!!!!! idą roztopy!!!!
      a w artykule nie ma nic o wiadrach, które stoją w holu, gdyż dach
      przecieka......
      byle do wiosny.....
    • Gość: ja studenci marzną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 22:16

przecieka......
      byle do wiosny.....
    • Gość: ja marzną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 22:26

przecieka......
      byle do wiosny.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka