Gość: wika IP: *.telpol.net.pl 28.01.09, 21:38 Ktoś zna fotografa który zrobiłby mi fajną sesję zdjeciową rocznej córeczce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: sesja zdjeciowa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.01.09, 10:08 Po co Ci fotograf? Możesz to sama zrobić. Świetne aparaty cyfrowe od 250 zł, trzeba tylko odpowiedni wybrać. Mniej niż ta sesja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: sesja zdjeciowa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.01.09, 10:10 Pomyłka - od 350 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
monia2506 Re: sesja zdjeciowa 29.01.09, 12:52 jak ja bym umiała robic ładne zdjecia i dodawac sobie tła to bym nie szukała dobrego fotografa:))A aparat coz z tego ze mam jak mała mi na nim wychodzi albo z zamkniętymi oczkami albo jakas nie wyraźna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojka Re: sesja zdjeciowa IP: 81.219.140.* 29.01.09, 21:33 Polecam Ci www.nuleana.pl Dziewczyna ma talent do fotek. Wiem, bo korzystałam z jej usług. Myślę, że się nie zawiedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon Re: sesja zdjeciowa IP: *.chello.pl 01.02.09, 00:25 zajrzalem wlasnie na strone, wybacz ale ona nie ma talentu ani do zdjec ani do ich cyfrowej obrobki, naprawiajac bledy fotograficzne rozmywa ludziom 3/4 twarzy w photoshopie... to nie jest profesjonalne podejscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojka Re: sesja zdjeciowa IP: 81.219.140.* 01.02.09, 15:47 Zgadzam się, że Portrety są rozmyte w połowie, ale zdjęcia ślubne i z komunii są bardzo ładne. Zdjęcia makro rownież. Mnie się osobiście podobają, tym bardziej, że są z pomysłem, a nie takie, jakie większość fotografów oferuje - sztuczne studio i te same motywy w tle. Ale ile ludzi, tyle opinii :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac_z_zag Re: sesja zdjeciowa IP: *.chello.pl 02.02.09, 10:05 na gospodarczej koło kościola jest fajny fotograf - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba Re: sesja zdjeciowa IP: *.tcompressor.com 02.02.09, 13:03 Na kościelnej kole kościoła tyż. Odpowiedz Link Zgłoś