Dodaj do ulubionych

rodzić w sosnowcu

IP: *.chello.pl 25.02.09, 12:27
Proszę o opinie szpitala nr. 2 w sosnowcu - słyszałam że dobra opieka a ja
zastanawiam sie czy rodzić w Sosnowcu czy w Dąbrowie- pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: rodzić w sosnowcu IP: *.cable.smsnet.pl 25.02.09, 14:20
      hej ja bedę rodzić w czerwcu i zdecydowałam się na sosnowiec w 2,
      po co jezdzic gdzie po katowicach czy piekarach........
      • Gość: 032gunia Re: rodzić w sosnowcu IP: *.chello.pl 26.02.09, 10:48
        hej- ja mam rodzić na początku lipca i słyszałam wiele dobrego i złego na temat
        szpitala nr 2 ,ja w Dąbrowie rodziłam pierwsze dziecko opieka średnia dlatego
        teraz zastanawiam sie nad Sosnowcem - pozdrawiam
        • Gość: mama Re: rodzić w sosnowcu IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 13:44
          ja polecam myslowice :))
          • Gość: Aga Re: rodzić w sosnowcu IP: *.chello.pl 26.02.09, 14:55
            najlepiej rodzic tam gdzie ma się znajomego lekarza albo położną wtedy warunki
            szpitalne są mniej istotne
    • Gość: ewa Re: rodzić w sosnowcu IP: *.chello.pl 01.03.09, 13:25
      Polecam Sosnowiec. Rodzilam tam drugi edziecko, nie maialam zadnego znajomego
      lekarza cyz poloznej a bylo super. Opieka i nad kobieta i nad noworodkiem - swietna.
      Moja znajoma rodzila we wrzesniu zeszlego roku w Dabrowie - o ile porodowka jest
      po remoncie tak na sali gdzie juz sie lezy z noworodkami - piekny grzyb na
      scianie. Pokazywala mi nawet zdjecia bo specjalnie zrobila. Bez komentarza
    • Gość: kiwi Re: rodzić w sosnowcu IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.09, 23:05
      Z tego co słyszałam, to dąbrowska porodówka jest teraz w remoncie. Pomimo dosyć rozbieżnych opinii o dąbrowskim szpitalu, ja zdecydowałam się tam rodzić i nie żałuję. Pobyt i opiekę przed i w trakcie porodu wspominam dobrze (cudowne położne!!), opiekę po, na oddziale noworodków już nieco gorzej, ale też nie było źle, a grzyba, to już wogóle nigdzie nie widziałam ;\ Generalnie było ok i polecam.
      • Gość: karolinka12345678 Re: rodzić w sosnowcu IP: *.chello.pl 10.03.09, 12:57
        mimo ze leczylam sie kiedys u lekarza z sosnowca ten wyslal mnie do spzitala do
        katowic twierdzac "z sosnowieckich spzitali sie nie wychodzi" ... lezalam w
        katowicach i tak ze tam bede rodzic....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka