Gość: gość IP: *.chello.pl 04.06.09, 22:29 Czy ktoś bawił sie na weselu na którym grali oni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Zespół abmix IP: *.telpol.net.pl 04.06.09, 22:44 Grali na moim weselu we wrzesniu 2007. Wzielismy opcję z wokalistką i saksofonem. Dziewczyna umie śpiewać a koleś wymiata niezłe solówki. Nie byli bardzo drodzy a efekt był super. Zdecydowanie polecam!!! Aha, przed imprezą można dogadać wszystkie szczegóły, zabawy, co mają grać itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: Zespół abmix IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.09, 12:47 Ja również bardzo polecam. Grali u nas niedawno na weselu. Wzięliśmy ten zespół w ciemno i absolutnie nie żałujemy. Zarówno my jaki i goście świetnie się bawiliśmy. Dziewczyna na vocalu świetnie śpiewa, z zespołem można spokojnie się dogadać co do piosenek jakie będą grane na weselu, jak i zabaw - były tylko takie jakie my chcieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Zespół abmix IP: *.pl 16.02.16, 13:39 Zespół Abmix z sosnowca - szczerze i obiektywnie najgorsza muzyczna oprawa jaką słyszałem, a byłem na dwóch przyjęciach na których przygrywał ten zespół. Oczywiście wszystko jest kwestią muzycznego gustu i słuchu. To czego brakowało mi na weselu to jakakolwiek interakcja z gośćmi Państwa młodych, zespół gra... i tyle. Jeżeli goście potrafią się sami bawić to ok, jeżeli nie to impreza niestety trochę kuleje. Jeżeli ktoś szuka grajków to są ok, jeżeli zespołu z prawdziwego zdarzenia który będzie gwarantem udanego przyjęcia - proponowałbym szukać dalej. pozdrawiam i życzę powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Zespół abmix IP: *.cable.smsnet.pl 18.09.16, 11:21 Panie Adamie a my byliśmy na kilku weselach gdy przygrywał Zespół Abmix i wszystko zależy od ustaleń Pary Młodej bo oni decydują jak ma grać Zespół na ich przyjęciu Gorąco Polecamy Zespól muzyczny Abmix wszystkim Parą które szukają zespołu muzycznego na przyjecie weselne. Pełen profesjonalizm, świetne wokale, super prowadzenie przyjęcia weselnego, można wymieniać w nieskończoność... Krótko mówiąc zespół godny polecenia. Rewelacja, dziękujemy wam i polecamy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Zespół abmix IP: *.cable.smsnet.pl 18.09.16, 11:28 Właśnie wszystko zależy od gustu dla jednych jeden Zespół będzie super a dla innych nie bo nie gra np. disco Polo lub nie robi zabaw, a nikt nie zdaje sobie sprawy jakie ustalenia są przed przyjęciem weselny z Para Młodą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyekkk Re: Zespół abmix IP: *.cable.smsnet.pl 18.09.16, 11:30 Super zabawa do białego rana. Pełen parkiet gości. Powtarzające się wciąż pytanie: skąd wzięliście ten zespół? i wciąż te same komentarze ten zespół to rewelacja!. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić zespół Abmix, który grał na weselu brata (10.09.2016). Szkoda tylko, że nie trwało ono dłużej, bo dzięki zespołowi gościom nie spieszyło się do domów:) Goście byli zachwyceni, nie mogąc się go nachwalić. Wesele cudowne, pełne zabawy i gustownego humoru, przede wszystkim śmiechu. Śpiew i granie członków zespołu na bardzo wysokim poziomie, a głos lidera zespołu niesamowity:) Pełny profesjonalizm. Chciałabym jeszcze nie raz mieć przyjemność bawić się na imprezie, którą prowadzi zespół Abmix. Gorąco polecam na każda okazję!!! Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
peraglos Re: Zespół abmix 09.12.16, 11:47 Potwierdzam poprzednie pozytywne opinie. Nie słyszałem druiego tak dobrego zespołu weselnego. Wspaniale integrowali się z gośćmi, grali to o się ich poprosiło. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ettele Re: Zespół abmix 10.12.16, 09:55 Widzę, że nie tylko ja miałam pozytywne doświadczenia z zespołem Abmix. Potwierdzam, że zespół jest rewelacyjny. Grają świetny repertuar i jeszcze do tego super go wykonują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prymulka Re: Zespół abmix IP: *.static.korbank.pl 29.12.16, 11:19 Ja byłam. Bardzo fajnie grali, podobało mi się. Trochę mi tylko zabrakło jakiegoś połączenia z gośćmi, jakiejś interakcji. Pod tym względem lepiej wypada triojazz.pl/ też grają świetnie, ale jakoś lepiej się odnajdują w kontakcie z ludźmi. Tylko nie wiem czy grają na weselach, ja ich widziałam na jubileuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zespół abmix IP: *.centertel.pl 03.01.17, 12:37 Polecam ten zespół byłam na zabawie sylwestrowej bardzo fajne prowadzenie, integracja z osobami na parkiecie, jak również barwnie dobrany repertuar dla starszych i mlodszych. Super wokale nic dodać. Polecam Gorąco Wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
alutek21 Re: Zespół abmix 07.02.17, 17:09 Wymiatają! Są po prostu rewelacyjni. Nie wyobrażam sobie żeby mógł ktoś inny grać na naszym weselu. Polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
magdus851 Re: Zespół abmix 07.02.17, 18:58 Abmix grał u przyjaciółki na weselu. Fajna impreza była, wszyscy zadowoleni. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
piterka3232323 Re: Zespół abmix 13.04.17, 19:30 Posiadają bardzo zgraną ekipę, która świetnie się uzupełnia i dają świetny popis muzyczny na weselu. Poza udanym wokalem i wykonaniami utworów biesiadnych posiadają też dobrej marki sprzęt.Ogólnie wart polecenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zespół abmix IP: *.centertel.pl 24.05.17, 18:12 Polecam Zespół Abmix grali na weselu mojej córki, wspaniałe prowadzenie przyjęcia weselnego, Bardzo piękne wokale, Jeszcze raz Polecam Wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Zespół abmix IP: *.centertel.pl 10.07.17, 12:42 Świetni ludzie, świetni muzycy. Wszystko na jak najwyższym poziomie, muzyka wspaniała...wokal, akompaniament...wszystko bez zarzutu. Cieszymy się, że najważniejszy dzień w naszym życiu spędziliśmy razem z Nimi. Jedno czego żałujemy, to że skończył się tak szybko :) Gorąco polecamy i pozdrawiamy cały zespół muzyczny Abmix :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia Re: Zespół abmix IP: *.play-internet.pl 29.08.17, 08:05 Najlepszy zespół!!!! Nie ma lepszego 😊pełen profesjonalizm, wyśmienite podejście do klienta. Śpiewają, grają, zabawiaja na najwyższym poziomie. Jesteśmy baaaardzo zadowoleni i będziemy wszystkim polecac!!!!!!! Buziaki 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlo Re: Zespół abmix IP: *.centertel.pl 26.09.17, 20:41 Super sympatyczny Zespół Fajnie grają i prowadzą przyjęcie. Super oświetlenie - Gorąco Polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Zespół abmix IP: *.cable.smsnet.pl 13.08.18, 12:37 Dziękujemy całemu zespołowi Abmix za najwspanialszą imprezę w naszym życiu. Jesteście najlepsi i nie do przebicia. Grzes the best Pozdrawiamy. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka884 Re: Zespół abmix 09.03.23, 20:17 Lepiej wziąć np Groove Avenue lub Your Crush. To bardzo dobre zespoły na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś