Gość: she IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 12:06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? IP: *.xdsl.centertel.pl 21.10.09, 14:37 Jeżeli szukasz nadal dobreji niedrogiej kosmetyczki w Sosnowcu to polecam moją - ma gabinet na osiedlu Kalety to chyba POGOŃ(?), w swoim domu, nie pamiętam telefonu, ale wpisz w wyszukiwarkę Gabinet NEROLI Sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.10, 20:13 Dzięki Iza, właśnie jestem po wizycie u pani Małgosi w gabinecie NEROLI, ta kobieta to skarbnica wiedzy, dowiedziałam sie dużo o sposobach pielęgnacji mojej cery, okazało sie że popełniałam tyyyle błedow:( Poza tym rzeczywiście niedrogo i bardzo przytulnie, mozna się zrelaksować na maxa, bo gabinet i kosmetyczka w umówionym czasie jest tylko dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 22:09 A fuj, jaka obrzydliwa, darmowa reklama samego siebie. Jest na sali moderator? Z drugiej strony ciekawe dlaczego skoro ten gabinet taki dobry to nie stać pani Małgosi na opłacenie reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 00:01 Na ul.Kilinskiego obok solarium jest salon kosmetyczny .Polecam .mila obsługa i różnego rodzaju usługi kosmetyczne .jestem z ich usług Zadowolona .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZZZ Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? IP: *.net.stream.pl 11.02.10, 15:19 super kosmetyczka w Centrum Sosnowca 503-612-575 Pani Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.14, 12:34 Fajna kosmetyczka na Naftowej na przeciwko płytek ceramicznych. Tutaj masz stronę www.salon-perla.pl. Robiłam tylko manicure hybrydowy i byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? IP: *.fucio.net 20.01.15, 22:17 Kosmetyczka na Piłsudskiego 8 w Sosnowcu. Studio Urody Lilian. Pani Liliana jest genialna doradziła mi jakich kosmetyków mam używać i czego unikać. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
agek82 Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? 18.12.18, 11:09 Zależy do czego tej kosmetyczki szukasz... Jeśli szukasz profesjonalnych zabiegów na ciało, to polecam Haro laser Spa przy Orląt Lwowskich. Chodzę do nich na depilację laserową tutaj mają cennik - www.harolaserspa.pl/depilacja-laserowa-light-sheer/ . Chyba sie skuszę też na lipocryo - wymrażanie tkanki tłuszczowej. Pracuje tam p. Ola, która jest przemiła i niesamowicie profesjonalna. Widziałam w ofercie również zabiegi z kwasami na twarz, ale też i inne zabiegi typu karboksyterapię. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelazborowska4 Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? 23.12.18, 14:26 Wg rankingów dobry salon to Laser DeLux, Esthetics Beauty. Ja prywatnie byłam w SC Beauty Clinic ale jakoś mi nie spasowało. pozdrawiam Izka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tipsy Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? IP: 205.201.55.* 28.12.18, 11:46 Super Srodula ul.Wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
mononokebakeneko Re: Gdzie dobra kosmetyczka w Sosnowcu? 19.12.19, 06:55 Biomax to chyba najlepsze miejsce, przemiła obsługa, gotowa odpowiedzieć na każde pytanie, widać że się znają na tym i nie są tam za kare. Wszystko wyjaśnione i oczywiste, cena adekwatna do warunków, czysto, schludnie i na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś