Dodaj do ulubionych

Forex podstawy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 11:17
Witam. Chciałbym zacząć garć na rynku Forex. Mam pytania, jaką platformę
wybrać, z jakimi opłatami muszę się liczyć (czytałem, że brak jakichkolwiek
opłat-prawda??). Jak to wygląda technicznie np. wpłacanie/wypłacanie
zarobionej kasy, kto rozlicza transakcje.

Z góry dzięki za każdą info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Brain008 Re: Forex podstawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:08
      Na początek proponuję pół roku pograć na koncie demo. Polecam www.oanda.com lub
      www.cms-forex.com. Brak opłat to najmniejsze zmartwienie każdego gracza rynku
      forex. Z reguły nowicjusze tracą każde pierwsze zainwestowane pieniądze na
      forex, toteż pytanie o sposób wypłacania ich brzmi w tym kontekście nieco
      groteskowo. OK, ale na poważnie
    • Gość: FOREX Re: Forex podstawy-ODPOWIEDZ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 08:50
      słyszeliście, że juz mozna legalnie inwestowac na FOREX w Polsce !!!
      Myślę, że warto aby Polacy poznali tajniki inwestycji agresywnych, które sa
      znane od dawna na zachodzie a do nas dopiero wchodzą
      Zainteresowanym przesle materialy =za friko
      piszcie na stanchev@gazeta.pl
      • Gość: forex Re: Forex podstawy-ODPOWIEDZ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 08:40
        Jestem brokerem wprowadzającym easy-forex. To co nas wyróżnia to 100%
        gwarantowany stop loss i zamrożenie ratu czyli gwarancja transakcji po cenie
        którą Pan widzi. (sa to punkty umowy)
        Nasza platforma działa ze strony internetowej ( nie trzeba nic ściągać)Srodki
        sa na rachunku w BPH a gwarantowane są przez UBS. Naszym audytorem jest KPMG.
        Jesteśmy monopolistą w Izraelu i działamy na prawie całym świecie.
        W przypadku zainteresowania prosze o kontakt na stanchev@gazeta.pl
    • michalszafranski podstawy forex 30.06.13, 22:17
      Uczulam swoich kursantów, że forex to nie tylko zyski, ale i również straty, dlatego trzeba umiejętnie optymalizować zajmowane pozycję. Może pomogą kurs online podstawy forex. To darmowa wiedza, którą można wykorzystać jako pierwsze kroki z tym wymagającym rynkiem. Zapraszam do komentowania mojej analizy dnia na rynku Forex.

Dziękuję za cenne uwagi i zapraszam do rozmowy na temat rynku walutowego Forex.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka