Gość: Rhayader IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.01.05, 20:24 Co myślicie o akcjach tych dwóch spółek? Dwa dni temu zainwestowałem 5tys. w te właśnie spółki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: somebody Re: Netia??? KredytBank??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:17 mam konto gospodarcze w tym banku od lat. Opinie pracowników są porażające, bank schodzi na psy i wkrótce przestanie istnieć. Możliwe jednak, że na akcjach zarobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał Re: Netia??? KredytBank??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:27 Netia to bardzo himeryczne akcje, mam je od 3 miesięcy i czasami to az mnie telepało że je mam. Jedno jest pewne na nich zarobisz ale nie wiadomo ile i kiedy. Ja zakładam od 7 do 10 zł na koniec przyszłego roku. Na co trzeba czekac! 1. na porzadnego inwestore albo żeby sie wreszcie OFE pogodziły z Netia. Poczytaj w necie co mam na mysli. 2. Na wyniki 1.03.2005 3. Na wynik przetargu na 4 operatora komórek 4 Na wynik rozmów z Dialogiem. Co z tego wyjdzie nie wiem. Ale to chyba nie jest normalne ze spółka warta ponad miliard z takim samym przychodem i dochodem 30% ma wsółczynnik wertości akcji do wartości ksiegowej na poziomie 0,7. Co do Kredyt Banku nie wiem nie obserwuje tego banku no cóż trzeba czekać na jego wyniki. Opinie pracownikow są wazne ale nie najwazniejsze. Popytaj klientów banku jaki to bank i wtedy podejmuj decyze. Na razie korzystaj z analizy techniczej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drops Re: Netia??? KredytBank??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:35 Dlaczego myślisz że KR schodzi na psy?.Z tego co piszesz wynika tylko,że ma nielojalnych pracowników...powinien się ich pozbyć!!! Kredyt Bank miał rzeczywiście wielkie kłopoty,szczególnie w 2003r,z powodu nietrafionych kredytów,ale zysk netto za trzy kwartały 2004r wyniósł: 144807,0 tys.zł i wydaje się,że po zmianie prezesa(miał lekką rękę do rozdawania pieniędzy) i innych zmianach,zaczyna wychodzić "na prostą". Poza tym,jest dość przyjazny dla klientów:opłaty nie są wygórowane,a np.lokaty zupełnie nieźle oprocentowane.:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś