Gość: Liberał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 20:51 Co sądzicie o akcjach netii jaki moze byc poziom ich akcji na koniec tego roku? bede wdzięczny za kazdą opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sexista Re: Co sadzicie o Netii IP: 81.219.15.* 14.02.05, 00:49 jaka bedzie cena ?? rownie dobrze mozez szukac odpowiedzi na pytanie jaka bedzie temperatura o 14,02 za 2 tygodnie. Na pewno pojdzi edo gory w tym roku. Oprocz getinu moze byc czarnym koniem gieldy. warto ja kupic na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Co sadzicie o Netii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.05, 10:10 Mam duże wątpliwości do Waszego optymizmu. To ciężka spółka, która od dłuższego czasu znajduje się w trendzie bocznym. Spółka musiała by zaskoczyc czymś inwestorów aby sie w nią zaangażować. A do wyborów chyba nie zdąży. Odpowiedz Link Zgłoś
georgew Re: Co sadzicie o Netii 15.02.05, 23:37 ja już skupuję ją na dołkach - myślę, że pójdzie w tym roku (do września ) do 5,10, w końcu ktoś musi wziąść klientów od molocha TPSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Co sadzicie o Netii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 10:53 Życzę powodzenia. Ja uważam, że na WGPW jest kilkadziesiąt innych spółek w które warto zainwestować. NETIA być może pójdzie a być może i nie pójdzie w góre.Takie określanie, że do września będzie 5.1 to obiecywanie gruszek na wierzbie.(które notabene mogą rzeczywiście szybciej tam wyrosnąć). Kursy spółek giełdowych nie poruszają się wg rozkładów jazdy. Przed tym wrześniowym wzrostem będą jeszcze wybory a przed nimi napewno nastąpi zahamowanie wzrostów o ile nie spadki. Jeżeli zwycięży PIS +LPR to mamy bessę na kilka lat. Czasy telefonów stacjonarnych już się kończą. W W-wie dużą część klientów TP przejmuje telefonia związana z telewizją kablową np AsterCity Odpowiedz Link Zgłoś
georgew Re: Co sadzicie o Netii 16.02.05, 11:27 Ja nie wierzę ,że PIS i LPR przejmie władzę - raczej stawiam na PO + COŚ jeszcze. Jak przyjdzie prawdziwa bessa, to i tak nie będzie maiła takiego znaczenia sytuacja w kraju, jak za granicą, a wtedy tylko nieliczne spółki nie pójdą znacząco w dół. Wrzesień to wg mnie taki najdalszy termin na te 5.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozak Re: Co sadzicie o Netii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:17 > Czasy telefonów stacjonarnych już się kończą. W W-wie dużą część klientów TP > przejmuje telefonia związana z telewizją kablową np AsterCity Kolego (co piszesz z adresu Aster nota bene), jak na razie to dużo w tej sprawie Aster gada a mało robi. Poza tym sprawa nie jest taka prosta bo z kolei operatorzy stacjonarni idą w stronę dostarczania tv kablowej (nie mówiąc od internecie). Zresztą i tak śmietankę spija się z rynku biznesowego... Odpowiedz Link Zgłoś
georgew Re: Co sadzicie o Netii 16.02.05, 15:27 Pewnie, że tak. Istniejące już telekomy nie będą się przecież tylko przyglądały - tu nowa inwestycja ( a kasę mają ), tam jakieś przejęcie. Nawet taka TPSA też poszła po rozum do głowy, choć zajęło to sporo czasu. Przecież do niedawna była chyba jedyną firmą, która przez całą hossę nie poszła prawie do góry - z przedziału 14-16. Inne duże 100% i więcej. Tracą powoli rynek, więc muszą zacząć myśleć, jak inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Co sadzicie o Netii IP: *.acn.waw.pl 16.02.05, 20:21 Jakie tam Aster. Tlenofon i Skype odbierze klientów wszystkim. Jeszcze wspomnicie moje słowa. Ja już gadam przez tlenofon, nawet kupiłem sobie zwykłą słuchawkę pod usb. Duuuużo taniej niż w molochu zwanym TP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Co sadzicie o Netii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 23:07 Widocznie jesteś mało zorientowany co oferuje Aster. W W-wie wszystkie nowe budynkiw dzielnicy Bemowo są opanowane przez Aster. Mozesz sobie założyc równie i z TP ale Aster jest szybszy i bardziej konmkurencyjny. A o TV kablowej oferowanej przez Netię to ja nie słyszałem. Aster oferuje pakiet TV+internet+telefon po konkurencyjnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś