piotrploc 25.04.05, 11:10 Jakiej redukcji się spodziewacie? Ja podejrzewam, że ok. 95%. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 55marek Re: Polmos Białystok IP: 217.11.136.* 25.04.05, 12:01 Bez przesady. Ja w każdym razie podchodzę do tej inwestycji bardzo ostrożnie. Od kilku miesięcy a nawet tygodni wyceny za akcję kształtowały się 50-70 złotych. Gdy pokazały się oficjalne widełki plus minus 70-90 zł Biura Maklerskie zaczęły nagle „ zgadzać się „ z tą wyceną tłumacząc , ze jest to premia jaką gotów jest zapłacić inwestor za „ większościowy „ udział. Materiał do przemyśleń /Jak mawiał Stirlitz – starsi inwestorzy będą wiedzieć o czym mówię/ - czy inwestor większościowy mając już duży pakiet będzie dalej skupować akcje po kursie ponad 90 zł ? Czy inni będą windować kurs licząc , że większościowy „kiedyś„ je odkupi ? - Nagły entuzjazm Biur Maklerskich można łatwo wytłumaczyć faktem , ze chyba wszystkie sprzedają te akcje / i udzielają kredytów / - Polmos nawet Białystok to nie PKO i nie wejdzie do WIG 20 - Po sparzeniu się na WSiP i Pekaes – inwestorzy są ostrożni Wiec na razie się przyglądam – ostatecznie mam czas do jutra Pozdrawiam 55 marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: Polmos Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:38 Zgadzam sie z przedmówcą. Ja poczekam na rozwój sytuacji nawet do czwartku rezygnując z dyskonta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eisenhower11 Kto kupuje akcje na debiucie/ IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 16:43 LESZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt a PKO??? IP: *.net.autocom.pl 25.04.05, 16:57 żałujesz że sprzedałeś na debiucie po 23,2 ... leszczu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eisenhower11 Re: Kto kupuje akcje na debiucie/ IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 21:16 Nie kupuje na debiucie niczego frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Polmos Białystok IP: *.tvgawex.pl 25.04.05, 23:42 Zarobisz na początek! Potem plecy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwi Re: Polmos Białystok IP: *.tvgawex.pl 26.04.05, 02:18 Żóbrówka dla poznaniia! przesądzone Odpowiedz Link Zgłoś