Dodaj do ulubionych

APEL O POMOC DO WSZYSTKICH INWESTORÓW !!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:02
Jestem studentka III roku AE w Poznaniu. Jestem właśnie w trakcie pisania
pracy licencjackiej na temat: Metody podejmowania giełdowych decyzji
alokacyjnych polskich inwestorów w świetle badań ankietowych. Oczywiście
niezbędne jest przeprowadzenie ankiety. Biura Maklerskie odmówiły mi pomocy.
Na pewno sa wśród was dobrzy ludzie, którzy zechcą mi poświęcić 15 min. swoje
czasu. BŁAGAM POMÓŻCIE!!! Proszę o pilny kontakt, ankietę prześle mailem. Mój
adres: alicja.kartosz@liston.com.pl.
Pozdrawiam
Alicja
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarnoksiężnik Re: APEL O POMOC DO WSZYSTKICH INWESTORÓW !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:57
      te Ala, to piszesz taki temat , a sama nie inwestujesz na giełdzie?? ,
      buhahahahaa , kolejny teoretyk nikomu do niczego nie potrzebny , a do bibliotek
      do pewnie masz za daleko by sprawdzić literaturę , buhahahaha , idź się lepiej
      powieś. pozdro pani licencjatko . buhahahaha.
      • Gość: tygrysek Re: APEL O POMOC DO WSZYSTKICH INWESTORÓW !!!! IP: *.net.autocom.pl 02.06.05, 21:36
        Moze jeszcze raz przeczytaj temat pracy a pozniej pisz glupie komemtarze
        • Gość: Eisenhower11 Tiger Woods IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 03.06.05, 16:30
          Polecam Ci inwestorze ksiazke hangstroma "Portfel Warrena Buffeta" byc moze po
          jej lekturze zmieni sie zupelnie Twoje podejscie do gieldy i inwestycjii bo
          moje sie zmienilo.Warto szukac tej ksiazki chocby na szczycie gory lodowej.
    • franzmaurer Re: APEL O POMOC DO WSZYSTKICH INWESTORÓW !!!! 04.06.05, 06:09
      > Na pewno sa wśród was dobrzy ludzie, którzy zechcą mi poświęcić 15 min. swoje
      > czasu. BŁAGAM POMÓŻCIE!!! Proszę o pilny kontakt, ankietę prześle mailem

Do tych panow kuknij:
      usenet.gazeta.pl/usenet/0,48200.html?group=pl.biznes.wgpw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka