Gość: Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:13 Dziś sprzedałem połowę akcji, czy sprzedawać resztę ??????? (Średnia cena zakupu 1.85zł). Cholera, przez ten upał chyba przespałem moment sprzedaży !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: co w trawie piszczy ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:31 Sprzedałem resztę, tak samo jak wczoraj po 3zł !!! Może trzeba było jeszcze poczekać? Leżę na plaży i nie wiem, co w trawie piszczy. Myślałem, że na forum ktoś mi coś podpowie, a tu nic. Mimo wszystko nasza giełda jest piękna, w tydzień kurs poszedł z 1.80 do 3.00 !!! Wystawiłem dziś do sprzedaży PolmosLublin, może wezmą po 34.50 ??? Miałem go tylko 3 dni (31.00), w razie czego napiszcie coś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: IGROUP - sprzedawać ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:45 Serdeczne dzięki, że nikt nic nie podpowiedział (zrewanżuję się). Całe szczęście, że na tej plaży jest internet i sprzedałem te akcje, bo widzę jak teraz IGROPUP dołuje po 2.60, a ja pytałem się czy sprzedawać po 3.00 !!! Nawet PolmosLublin mi wszedł i nie mam już żadnych akcji !!! Na szybko wpadło tyle kasy, a Wy męczcie się z tą hossą dalej !!! Stasiu, mówiłem Ci, że mam wyłączony telefon i żebyś działał na forum. Zamykam ten wątek i zaczynam prawdziwe wczasy. Odpowiedz Link Zgłoś