IP: 193.24.24.* 10.10.05, 13:29
Mam pytanie-może ktoś wie więcej. PCGUARD ponad 400%na +. Można wiedzieć
dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: PCGUARD IP: *.crowley.pl 10.10.05, 15:02
      To czysta spekulacja, akcje sa w rekach kilkunastu osób.
      Pompuja kase aż miło ale jak runie w dól to o drugie 400% ale na minus.
      Zarobią kokosy tylko czlonkowie zarzadu.
      • Gość: soros Re: Tomek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.05, 23:53
        Hmm...400% w dół to raczej niemożliwe...
        • Gość: Tomek Re: Tomek IP: *.crowley.pl 11.10.05, 10:57
          Cześć Soros
          piszac ze runie o 400% w dół mam na myśli powrót do ceny emisyjnej.
          Juz KPWiG bada sprawe wzrostów. Z 25 zł moga wrócić do 6 zł.
          Fortune zarobią 12 inwestorów/zarzad. Odejda na emeryture za miesiac zarabiajac
          kilka tys% w 5 lat. Obejmowali akcje po 1 zł w 2000r.
          Pozdrawiam
          Tomek
          • Gość: Y_Sam Re: Tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:48
            D**a tam nie zarobią. Jak na razie wygląda to wszystko na jeden wielki kant z tą
            ceną, po prostu członkowie zarządu dokonują transakcji między sobą po kilka -
            kilkanaście papierów, oczywiście za pośrednictwem GPW, żeby podniecone
            pospólstwo zachęcić do ich kupna po jakichś abstrakcyjnych cenach. Moja prywatna
            rekomendacja - omijać z daleka.
    • hernandez Re: PCGUARD 10.10.05, 16:45
      spekula - po 2,3 akcje byly sprzedawe i to winduje cene
    • majka.majka Re: PCGUARD 10.10.05, 21:25
      Nie powinni w ogóle takiego gówna dopuszczać do obrotu.
    • Gość: :( 12 osób posiada akcje pc guard- wnioski oczywiste IP: *.autocom.pl 11.10.05, 08:30
      Albo ktoś nie pomyslał i kiepsko doczytał ze juz mało jeleni jest na akcje
      malenkich firemek ktore tak rosną albo pomyslał i wyciągnął wnioski ze KPWiG
      zawsze puszcza płazem takie sprawy wiec można bez ograniczeń jechac w góre.

Mysle ze oni to będą przez rok potem upychać na coraz nizszych poziomach.
      • Gość: g Re: 12 osób posiada akcje pc guard- wnioski oczy IP: *.chello.pl 11.10.05, 12:45
        do kiedy PDA giuarda będą sprzedawae i dlaczego jest taka roznica miedzy akcjami
        a pda???
        • Gość: c0de Re: 12 osób posiada akcje pc guard- wnioski oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 00:36
          a ja mam pytanie dla bardziej zorientowanych ode mnie, czy dobrze mysle...
          przyjmijmy taki wariant PCG jest za 200zl/szt. PCGA za 30zl/szt., kupuje 100szt. PCGA i to przeksztalca sie w akcje, czyli jestem posiadaczem 100szt. PCG ktore jest warte 200zl/szt.? Czy tez nowe akcje ktore beda z PCGA sa jakos inaczej wyceniane?
          • Gość: Y_Sam Re: 12 osób posiada akcje pc guard- wnioski oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:51
            200 czy 400 to one są warte tylko w teorii, na podstawie ułożonej transakcji
            między (na przykład) wiceprezesem a księgową PCGuard, dokonanej na GPW. Od
            Ciebie nikt ich za tyle nie kupi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka