Gość: zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:22 jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K. Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:49 chyba z 95% w dół :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.10.05, 23:43 Raczej 99% w dół.Wszystko wróci do normy, czyli okolic 6-10 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~koko Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.222.37.* 17.10.05, 17:21 aj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak to juz jest Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siechutnik.pl / 80.48.144.* 14.10.05, 11:03 wszyscy zadowoleni i co teraz powiecie ? w takie dziwne wzrosty nie ma co wierzyć bo widzicie jak sie to kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebleble Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:05 zeby sie czegos nauczyc trzeba stracic troche pieniedzy, ja dzis troche stracilem nie duzo co prawda ale zawsze i mam nadzieje, ze czegos mnie to nauczy. wszystkim ktorzy dzis polegli na PC Graud zycze udanego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:55 Naprawdę wydaje ci sie że po twojej informacji wszyscy sie rzucimy żeby kupować pc??;))) lepiej przyznaj sie ile straciłeś........;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gosi Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:18 stracilem na razie 500 zł, ale jeszcze nie sprzedalem wiec moze strace wiecej, a moze i zarobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:39 życzę żebys zarobił duuuuużo pieniążków;)) naprawdę, oby ci sie udało Odpowiedz Link Zgłoś
misiek183 W poniedzialek silne odreagowanie w okolice 30 zł 14.10.05, 20:42 Potem ponownie zjazd w okolice 15 zł i tam stbilizacja. Ja dziś zarobiłem 48%. Przyjemne uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
macgregor-72 Re: W poniedzialek silne odreagowanie w okolice 3 15.10.05, 19:27 > Potem ponownie zjazd w okolice 15 zł i tam stbilizacja. Ja dziś zarobiłem 48%. > Przyjemne uczucie. Rozumiem, że akcje sprzedałeś. Bo jeśli nie to zysk może być tylko na papierze i tylko do poniedziałku. Też miałem zyski rzędu 70% na Uniwersalu w ciągu 2 dni i co z tego jak zainwestowałem tylko symboliczną kwotę w celu sprawdzenia się. W tego rodzaju akcje (na fali spekulacji) nie można inwestować większości swoich środków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do miska 183 Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kutno.mediaclub.pl 14.10.05, 23:46 na ch.. sie frajerze chwalisz ile zarobiles?????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu183 Gdyż mam się z czego cieszyć. IP: *.forweb.pl 15.10.05, 17:56 Rozumiem, że jesteś zdenerwowany swoja porażką ale nie usprawiedliwia to twojego stylu wyrażania myśli. Po prostu traktuj to jako naukę. PCG da jednak zarobić jeszcze na odbiciu więc wszystko przed tobą. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bulldogdsl.com 17.10.05, 00:58 troche kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk PWS Widełki chwilowo nie wchodzą w grę więc IP: *.forweb.pl 15.10.05, 20:10 więc będzie to wymarzone miejsca dla spekulantów a ci po takim spadku ponownie wywinduja kurs ale już na nieco niższe poziomy cenowe. 50 zł jest bardzo realne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biskup Papier teraz wygląda całkiem sympatycznie IP: *.forweb.pl 15.10.05, 20:35 Liczę przynajmniej na 50% wzrost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Re: Papier teraz wygląda całkiem sympatycznie IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 15.10.05, 22:46 Witam, zastanawiam sie od dluzszego czasu o czym wy mowicie. Jezeli ktos z Was to posiada, to zycze mu aby wyszedl bez straty. Reszta co jeszcze tego "cudu" nie ma, niech sie trzyma z daleka. Sadzicie, ze znajdziecie sie w gronie powiedzmy 2% osob, ktorym sie uda to wywalic z zyskiem? Moze lepiej w Multilotka. O ile pamietam obstawiajc 1 z 80 , przy trafieniu dostajecie 100% zysku(a nie trzeba tak duzo wywalic, aby sie przekonac). To Wasze pieniadze,a chyba kazdy wie, ze latwego zysku po prostu nie ma. Pozdrawiam ps jezeli kogokolwiek nadal kusi wejscie w "to cos", gratuluje pewnosci siebie i ubolewam nad stratami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Z takim podejściem to siedź w domu a nie na giełd IP: *.forweb.pl 15.10.05, 22:56 w portkach pewnie pełno kupki od samego patrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Re: Z takim podejściem to siedź w domu a nie na IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 15.10.05, 23:13 Jasne. Teraz rozwin jaks teorie nad tym jakie zyski i perspektywy ma ten "bohater". Odpowiednio dopraw AT i leszcz zlowiony. Wydaje mi sie, ze to forum stanowi jakas calkiem fajna spolecznosc i nie fair jest jest kogos obrazac a tym bardziej robic w balona. A z drugiej strony to chodzi o pieniadze, z tonu wypowiedzi sadze, ze o Twoje. A o swoje trzeba dbac. Nie mam racji? Pozdrawiam ps. gielda zamiast kasyna :-), w kasynie chyba ladniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lwsss Człowieku skąd ty się wziąłeś wracaj IP: *.forweb.pl 16.10.05, 16:41 do kościoła. Nikt nie karze ci kupować PCG. Facet ma sporo racji pisząć o odreagowaniu, które musi być. A ty przestań tu zaglądać bo to nie forum dla teoretyków, którzy nie inwestuja w papiery wartościowe. No chyba, że jesteś fanatykie obligacji buhahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Re: Człowieku skąd ty się wziąłeś wracaj IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 16.10.05, 17:33 Nie wiem jak Tobie mi jakikolwiek kosciol nie kojarzy sie z hazardem. Mialem tylko nadzieje, ze to forum, bedzie choc troche inne niz wszystkie. A tu bedzie po prostu parkiet.com Nagodnka, bluzgi, pobozne zyczenia i zagrywki rodem z bazaru. Pozdrawiam ps ja nikomu nic nie kaze i bede tu zagladal kiedy mi sie tylko podoba. Wyrazilem tylko swoja opinie, ze jezeli ktos to teraz kupi to moim zdaniem straci i to sporo. Uwazasz inaczej, kupuj chlopie kto Ci broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biznessman Pozwolicie, że wtrącę się do dyskusji IP: *.forweb.pl 16.10.05, 18:00 GUARD budzi emocje i to spore widzę. Tak pewnie pozostanie przez pewien czas. Spekulanci i gracze krótkoterminowi wyczuli tytaj okazję do zysków. Sądzę że wielu z nich doskonale wie co robi. Ilość akcji minimalna co będzie w kr ótkim terminie sprzyjało spekulacjom. Po dramatycznym spadku w piątek At wskazuje na możliwość odbicia, którego zakresu jednak nie znam ale może być porównywalny z tym piątkowym. Kiedy to po spadku do ok 18 zł wzrósł do 30 zł. Iwo zarzucasz innym forumowiczom, iż są naganiaczami. Patrząc obiektywnie ty równiez do nich sie zaliczasz i naganiasz pewnie na spadek. Czemu? Nie podajesz żadnych argumentów poza suchymi słowami. Więc wybacz ale zgadzam się z moim przedmówcami. Choć chwała ci, że wypowiadasz się nie używając brzydkich słów i to niestety koniec zalet twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Z takim podejściem to siedź w domu a nie na IP: *.bulldogdsl.com 17.10.05, 01:02 nawet taki dzieciak jak ja wie ze jesli chcesz zarabiac to nie wchodzisz w takie zjawiska jak pc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecterro to co kupujemy dla zabawy w poniedziałek IP: *.forweb.pl 15.10.05, 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lwsss IKO ty za to qr...a sensownie mówisz IP: *.forweb.pl 16.10.05, 18:08 a gdzie masz jakieś konkrety ba...nie. Tylko ble ble ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Do Klubu forweb.pl... IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 16.10.05, 19:46 michu183 IP: *.forweb.pl "PCG da jednak zarobić jeszcze na odbiciu więc wszystko przed tobą." Analityk PWS IP: *.forweb.pl "50 zł jest bardzo realne" Biskup IP: *.forweb.pl "Liczę przynajmniej na 50% wzrost" Inwestor IP: *.forweb.pl " Z takim podejściem to siedź w domu a nie na giełd w portkach pewnie pełno kupki od samego patrzenia" Lwsss IP: *.forweb.pl "Człowieku skąd ty się wziąłeś wracaj do kościoła." ".. odreagowanie, które musi być" "IKO ty za to qr...a sensownie mówisz a gdzie masz jakieś konkrety ba...nie. Tylko ble ble ble" Biznessman IP: *.forweb.pl "Po dramatycznym spadku w piątek At wskazuje na możliwość odbicia...." Widze, ze macie fajny klub wzajemnej adoracji na tym forweb'ie. Chyba nie macie rozdwojenia jazni? PC Guard to naprawde tygrys. W 2004 roku firma 2,6 mln przychodow i 156 tys zysku netto. Uwaga w pierwszym polroczu sprzedaz przekracza juz 1,6 mln a zysk netto 260 tys. Imponujace!!! W Waszym forweb klubie na AT widac odbicie. Natomiast w moim iko jednoosobowym klubie takiego wyraznego odbicia brak. Byc moze ono bedzie i zycze Wam :-) jak nalepiej. Kto ma czas siedziec caly dzien i obserwowac, dodatkowo lubi naprawde WYSOKIE ryzyko, niech dziala. Pozdrawiam i powodzenia ps. Spekula w modzie wiec sobie delikatnie pozwole. Nie zdziwilbym sie jakby zarzad juz sie opalal na jakiejs tropikalnej wyspie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 19.10.05, 11:20 czy ci co zostali z akcjami po 400zł są sprawcami tego co się wyczynia na tych akcjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.10.05, 11:22 muszą sobie odbic co nieco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymi Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 19.10.05, 15:42 od godz.ok 11.00 nie można porządnie pohandlować ponieważ tzw."strażnik" przez półtorej godz.bawi się w równoważenie rynku,tylko po to aby póścić handel na 3 sekundy i znowu równoważenie przez półtorej godz.W tej chwili PCG stoi po 55 PLN i co z tego.Komu wadzi że zarobie lub strace 50%.Pytam się komu? Tzw."strażnik" upirdzielił mi dzisiaj kawał dobrego dnia,zamiast handlować sprawdzam czy "straznikowi" już przeszło czy dalej równoważy rynek.Srawdziłem i dalej równoważy.Chyba im żal dupcie ściska.Pozdrawiam tych co kupili lub próbowali kupić PCG.W końcu to nasza mamona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bababa Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:33 czy ktos wie kiedy tem kurs dojdzie do max, 60, 100, 200, 400 zł moze 1000 :-) nie kumam dzialania tej giełdy, komu sie to opłaca i na jakich zasadach, jesli ktoś by mi to wytłumaczyl to bede wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.10.05, 17:55 tez nie qmam, chciałem się wyprzedac po 55 /kupilem po 35/ i mimo ze kurs poszedl do 57, mam dalej na koncie ile mialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bababa Re: jutro PC Guard PDA 300% do góry!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:00 ciekawe czy jest to ktos w stanie jakos logicznie wytłumaczyc???czekam na jakies racjonalne posty!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś