Gość: Byczysko IP: *.chello.pl 18.11.05, 11:02 Czesc Mario!Czy warto podkupic Elektromontaz Eksport dzisiaj ??? Z parkietowym pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: DO MARIO :) IP: 217.153.198.* 18.11.05, 11:33 Cześc Byczysko.Sam siedzę i obserwuje, na razie żadnych ruchów nie wiedzę.Nie wypowiem się więcej niż dotychczas o tej spółce.Dzisiaj czekam na zarobek na Fortunie.NIc nie polecam żeby nie spotkać się znów z krytyką mądrali ,którzy jeszcze nie tak dawno nazywali Próchnika bankrutem a mnie ostrzegali przed depresj ą, twierdząć żę spekulacja skutkuje ale po kilkunastu latach spekulowania trzeba sie leczycz powodu powaznej psychozy maniakalno depresyjnej.Odpowiadam wam mądrale że nabawicie się tego czegoś dużo szybciej ślęcząc nad wykresami z ołowkiem w ręku niż ja.Uwieżcie mi jak nie nabawiłem się jej przez kilkanaście lat pracy z patologiczną młodzieżą to myślę że nie nabawię się jej i tutaj.No może tylko wtedy mi ona by groziła gdybym na poważnie brał wasze wypowiedzi.Pozdrowienia. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: DO MARIO :) IP: 217.153.198.* 18.11.05, 11:58 MYślę ze masz racje z tym grudniem.Patrząc na Twoje wsześniejsze trafne wskazania możesz się nie mylić.Powodzenia w grze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: DO MARIO :) IP: 217.153.198.* 18.11.05, 12:10 Cześć Mario .Dlaczego Fortuna spadła tak drastycznie i dlaczego pomimo, że inne fundusze jakoś sobie radzą ten leci powoli ciągle w dół.Obserwuję ja od kilku tygodni i za nic nie moge nic wywnioskować.Fakt od nie dawna jestem na giełdzie i nie mam doświadczenia.Powiedz mi czy warto wchodzić, czy tez jescze będzie leciała w dół.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_mario Re: DO MARIO :) 21.11.05, 09:03 Cześć Mario, Dlaczego piszesz sam do siebie posty?? Wszystkie IP są tu takie same, oprocz tego Byczyska. Ale nie martw się i tak Cie popieram. Wszystkim mądralom super tu dowalasz!! Jesteś debeściak, aj jak się znasz na akcjach... Odpowiedz Link Zgłoś