Gość: mario IP: 217.153.198.* 08.12.05, 14:59 Przypomnijcie sobie ,co pisałem na jej temat.Oj będzie się działo. Mario-mało skromny . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muharras Re: ENAP IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.05, 15:11 Co z tym Enapem Mario?? Myślisz że jutro "up to the sky"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: ENAP IP: 217.153.198.* 08.12.05, 15:34 I think,that tomorrow ;up to the sky" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: ENAP IP: *.chello.pl 08.12.05, 16:13 bankrut sie obsunie i pomyślec ze w schyłkowym PRL-u miałem u nich praktykę miesieczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: ENAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 23:27 Ty w ogóle komentujesz jak za schyłkowego PRL-u, wszystko źle i niedobrze, wszyscy durni i nie mają racji - zupełnie jak I sekretarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: ENAP IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 09.12.05, 14:16 We are still waiting for up... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: ENAP IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 10.12.05, 20:50 bardzo bym chciał żeby już się tego pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: ENAP IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 12.12.05, 16:41 Jesze raz przeanalizowałem ENAP i muszę przyznać, że wygląda to bardzo interesująco. Pewnych analogii z Sanwilem też można się doszukać w przebiegach notowań. Obserwuję dalej. Co myślicie o Enapie ? (pytanie do wszystkich poza "g", jego zdanie mogę spokojnie wybrać z dostępnej na forum listy np. "kurs zmierza do 1 gr. ", "łudźcie się dalej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek032 Re: ENAP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 17:07 Gość portalu: Greg napisał(a): > poza "g", jego zdanie mogę spokojnie wybrać z dostępnej na forum listy > np. "kurs zmierza do 1 gr. ", "łudźcie się dalej". hehehehehe, zgadza się to chyba najpopularniejsze jego wypowiedzi. Martwi mnie to że niektórzy biorą go zbyt poważnie i wdają się w dyskusję. A przecież wiadomo że dyskusja z nim nie ma sensu :) Też może poobserwuję ten ENAP. Jak by była wolna gotówka i coś się kroiło to może wejdę.Narazie obserwacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: ENAP IP: *.chello.pl 12.12.05, 17:13 ja w nich wszedłem, pracowałem dla nich miesiąc, nieźle prosperowali, tylko, że to było w 1985 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: ENAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 18:08 Jak zwykle tekst z dużą dozą "dekadencji", ale i tak jakże różny od standardowego, doceniam to. Tak się składa, że często nienajlepiej prosperujące spółki dają najwięcej zarobić np. Próchno. Enap może nie ma oszałamiających perspektyw, ale myślę, że powinien wzrastać. Póki co obserwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudor Re: ENAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:14 mario może sie coś będzie działo ale jeszcze nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: ENAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:39 Jeszcze za mało skupione! Zaporowe widły są ustawione i kurs nie wymknie się z widełek 0.78 - 0.80 Podobnie działo się na Sanwilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: ENAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 19:52 No i proszę, dzisiaj ładnie dał zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś