Gość: BYCZYSKO IP: *.chello.pl 27.12.05, 11:21 Czesc !FON -troche odpalił .Jaki przewidujesz scenariusz ?Kiedy go kasujesz ? Czekasz czy jedziemy dalej?Co Ty na to? Z parkietowym pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: Halo Halo Mario IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 27.12.05, 12:52 Mario! Wdepnąłeś w Sanwil ? Spory wzrost i obroty, może być spory zarobek w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Halo Halo Mario IP: 217.153.198.* 27.12.05, 14:14 Dopiero przyjechałem a tu miła niespodzianka zaraz po świętach.Była do przewidzenia.Chyba wyskocze z Fon pod koniec dnia ,spróbuje wyciągnąc jak najwięcej a jutro się zobaczy .Jestem lekko zarobiony ,chyba mi starczy jak na razie.Dzisiejszy dzień jest nie zbyt typowym dniem ,różne są powody pozbywania się akcji.Łapiesz o co chodzi.Nad Sanwilem się zastanawiam i jeszcze nad Piastem.Poczytam trochę o nim wieczorem.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Halo Halo Mario IP: 217.153.198.* 27.12.05, 15:51 Wyszedłem z Fonu.Jestem zadowolony,nie czekałem do jutra obawiam się sporej korekty spowodowanej realizacją zysków(fiskus).Mogę się jednak mylić.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byczysko Re: Halo Halo Mario IP: *.chello.pl 27.12.05, 16:19 Też sprzedałem FON 1.02.Okazuje się że postawiliśmy na lepszego konia niż Sanwil.Czekam na spadki na obu tych spółkach,chociaż co do Fonu widzę lepsze perspektywy wzrostu.Nie koniecznie jutro musi być korekta na Fonie,może pójść wyżej. Z parkietowym pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Halo Halo Mario IP: 217.153.198.* 27.12.05, 16:27 Jak nie będzie korekty,to wskakujemy i do przodu.Zakończenie wspaniałe,żal d...e ściska że wyskok 1.03.Do jutra ,jadę z żonką po kreację na sylwestra.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byczysko Re: Halo Halo Mario IP: *.chello.pl 27.12.05, 16:32 Chyba to był błąd z tą sprzedarzą.Rano będzie drożej,później może się zwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Halo Halo Mario IP: 217.153.198.* 27.12.05, 16:38 Trochę szkoda,ale i tak jest duża górka.Nie można być pazernym.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byczysko Re: Halo Halo Mario IP: *.chello.pl 27.12.05, 17:09 Masz racje nie mozna byc pazernym ale zal dupe sciska .Przygotowana u mnie juz jest gotowka na FONA i Sanwila oczywiscie na spadku dadza jeszcze zarobic a szczegolnie FON .Na lekkiej korekcie FONA Bo duzeJ nie przewiduje ,zamkne oczy i zaladuje sie na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
drugidotyk Re: Halo Halo Mario 27.12.05, 17:10 Witam po świętach,szczególnie dziś,piękny dzień na giełdzie,mam na myśli spólki "śmieci".Ale nie o tym.Czy ktoś z Was zauważył ciekawą zbieżność wzrostów Alprasu i Fonu.Co prawda rodzina Mzyków pozbywała się akcji Fonu przed świętami,mimo to interesuje mnie ten jednoczasowy wystrzał,bo tego nie można nazwać inaczej,No i te jak na Alpras duże zlecenia kupna.Myśle że w najbliższym czasie należy spodziewać się z Fonu i właśnie Alprasu pozytywnej informacji. Co do Fonu to jest bardziej czytelne,,co do Alprasu nie jestem pewien co myśleć,ale te obroty dają wiele do myślenia,dwa razy większe niż w piątek. Zakotwiczyłem się w w tych spólkach do 14.01.06,potem zobacze co dalej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś