Dodaj do ulubionych

jak myslicie wchodzic W WSiP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:27
Obserwuj wątek
    • Gość: racheela Re: jak myslicie wchodzic W WSiP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:05
      mialam wsip i bardzo tego zaluje, stracony czas i pieniadze. Odkad go
      sprzedalam jakies pol roku nic sie prawie nie zmienilo. Chyba nawet spadlo.
      Analitycy radzą go omijac, typuja go wsrod najgorszych spolek na ten rok.
      Wiadomo, ich analizy czesto mijają sie z rzeczywistoscią, jednak w tym wypadku
      chyba maja rację. Ja, poki co, na wsip nie chce nawet patrzec. Moze to sie
      kiedys zmieni.
      pozdrawiam :)
    • Gość: ALL Re: jak myslicie wchodzic W WSiP IP: *.asta-net.com.pl 06.01.06, 11:56
      Nie wiem dlaczego wszyscy piszą, że to spółka, którą należy omijać w 2006 roku...
      Jak się przypatrzeć, kto ją skupuje, to nie wiem skąd te obawy?
      Czy uważacie, że spółka, która ma spadać zasila portfele funduszy dla zabawy?
      W grudniu kolejny inwestor kupił ponad 5% akcji.... to chyba daje do myślenia.
      Ja kupiłem akcje z oferty i nie ukrywam, że nie jestem zadowolony z tak
      powolnego podnoszenia się kursu, ale jestem przekonany, że w tym roku można
      będzie na niej sporo zarobić.

Obserwując wykres techniczny - rysuje się na nim podwójne dno, co oznacza, że
      papier kiedy wybije do góry, powędruje o szerokość "W" czyli o ok. 4 zł.
      W tym roku zobaczymy go w okolicach 13 zł.
      • Gość: dorota751 ja też na tym straciłam i czas i pieniądze IP: *.pekao.com.pl 06.01.06, 12:44
        i już nigdy w to nie wejdę.
        • Gość: rafio Re: do Alla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 19:03
          jesli chodzi o to podwojne dno to ceny powinny były przebic poziom około 9,15
          wynikający ze szytu pomiedzy tymi dnami i ewentualnie lekko skonczyc korektą na
          tym poziomie i isc do góry. Tymczasem ceny doszły do tego poziomu a nawet lekko
          go przebiły ale też cofły sie od tego oporu wiec formacja podwojnego dna
          całkiem sie nie wytworzyła .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka