IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.06, 09:51
Niezła zwała sie dzisiaj szykuje. Macie maski i dobre aparaty tlenowe??
Niektórzy moga tego nie wytrzymać...
Obserwuj wątek
    • racheela Re: Zwała 13.01.06, 09:56
      nie takie zwały juz przeżyłam. Bez maski
      • Gość: wiesio Re: Zwała IP: *.chello.pl 13.01.06, 10:01
        A od kiedy grasz na giełdzie?
        • Gość: Greg Re: Zwała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:07
          Odezwał się "stary gracz". Na pewno dłużej od ciebie. Ale to nie ma znaczenia.
          Giełda jest pełna "starych" graczy, którzy odreagowują swoje stray na różnych
          forach.
          • racheela Re: Zwała 13.01.06, 10:16
            witaj Greg:) Na giełdzie istnieję od 1998r, jednak z przerwą. Obecnie czas
            liczę od 2004r. pozdrawiam, racheela
            • Gość: wiesio Re: Zwała IP: *.chello.pl 13.01.06, 10:26
              To ja zadałem pytanie.
              • racheela Re: Zwała 13.01.06, 10:36
                a Greg nie zadał pytania a dostał odpowiedz :)
              • Gość: Greg Re: Zwała IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 13.01.06, 11:10
                Mówiąc wprost, żebyś zrozumiał Racheela olała twoje pytanie sikiem prostym. Pa.
                • Gość: wiesio Re: Zwała IP: *.chello.pl 13.01.06, 11:12
                  Pię

kny i wzniosły tekst. Gratuluję.
                  • Gość: mario Re: Zwała IP: 217.153.198.* 13.01.06, 11:14
                    Tekst bardzo piękny.ciebie inaczej traktować nie można.Mario
                    • hurtor Re: Zwała 13.01.06, 11:15
                      :) Napije się Pan może koniaczku? :) Może ciasteczko? :)

Honorcia
                      • racheela Re: Zwała 13.01.06, 11:17
                        Honorcia Ty znowu masz koniaczek? Na te spadki jestes przygotowana, czy jak?
                        • Gość: mario Re: Zwała IP: 217.153.198.* 13.01.06, 11:21
                          Czytając posty ludzi pokroju wiesia też się chyba napije.Świat,który nam
                          przedstawiają na trzeźwo jest nie do przyjęcia.Mario
                          • Gość: wiesio Re: Zwała IP: *.chello.pl 13.01.06, 11:22
                            Pijcie, po alkoholu jeszcze lepsze teksty będą wam wychodzić. Dorównacie g w
                            wunurzeniach.
                            • Gość: racheela Re: Zwała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:55
                              na razie to ty bijesz g o głowe
                              • Gość: wiesio Re: Zwała IP: *.chello.pl 13.01.06, 11:58
                                Jemu w chamstwie i głupocie nie sposób dorównać. Dobrze że się tak rzadko
                                pojawia na forum.
                                • Gość: racheela Re: Zwała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 12:02
                                  mam nieodparte wrażenie ze ty i g to jedna i ta sama osoba...
                                  • Gość: wiesio Re: Zwała IP: *.chello.pl 13.01.06, 12:03
                                    Teraz to juz mi przyłożyłaś. Tym porównaniem.
                                    • Gość: racheela Re: Zwała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 12:05
                                      za mocno? nie chcialam zeby az tak bolalo :)))
                        • hurtor Re: Zwała 13.01.06, 11:23
                          :) :) :) :) :) :) :)

Masz ochotę na jednego? :P

:P Spadki, e tam, kto tam się tym przejmuje. Spadki towarzyszą nam na GPW
                          każdego dnia, nic nowego i są w tym celu, żeby ludzie się wyprzedali z akcji, by
                          inni mogli kupić niżej :) Proste, GPW działa właśnie na spadkach i wzrostach -
                          jakie inteligentne wywody, nieprawdaż? :) Ktoś musi pracować, żeby spać mógł
                          ktoś! :P Nie może wiecznie padać deszcz :) Poza tym siedzę w spółkach, które i
                          tak są skazane na sukces :)

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Honorcia
                          • Gość: Remik Re: Zwała IP: 212.122.215.* 20.01.06, 14:56
                            Hej chcialbym zaczac grac na gieldzie nie wiem czy to jest dobry pomysł
                            przeciez wszystko jest tak wysoko co pani by mogla mi doradzic jakie pani ma
                            spółki które niby sa skazane na sukces prosze o odpowiedz na smok2500@wp.pl z
                            góry bardoz dziekuje
    • Gość: Kolargol Re: Zwała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:22
      Zwała jak zwała. Znamienne jest pojawienie się luki tworzącej opór na wigu20.
      Do końca dnia jeśli nie zostanie zamknięta to powinna wyznaczać opór do
      ustabilizowania się sytuacji. Źle to wróży tym co liczą na wysokie zyski na
      długich na kontraktach. Dzień się jeszcze nie skończył.
      wasz forumowy misiek incognito.
      • hurtor Re: Zwała 13.01.06, 11:25
        Spokojnie, po lunchu zazwyczaj się wszystko ładnie toczy na GPW :)

Honorcia
        • Gość: Papkin Re: Zwała IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.06, 11:26
          Racja. Głodny inwestor to zły inwestor:)
      • Gość: mario Re: Zwała IP: 217.153.198.* 13.01.06, 11:29
        Nareszcie coś bardziej optymistycznego.Greg i Gorbi może zaczniecie nowy wątek
        o PGNiG,myślę że robi się tam całkiem ciekawie. Obserwuję PGNiG od jakiegoś
        czasu i nie mam wyrobionego zdania.Chętnie bym poznał opinie
        innych.Dzięki .Mario
        • Gość: Gorbi Re: Zwała IP: *.stat.gov.pl 13.01.06, 11:34
          Próbuję dotrzeć do bieżących notowań Gazpromu bo one bardzo wiele by wyjaśniły
          ale i tak nie ulega wątpliwości że Gazprom dzisiaj ostro będzie dawał czadu
          więc echem skorzysta na tym PGNiG bo wycena robiona na podstawie porównania do
          spółek z regionu wykaże żze PGNiG jest mocno niedoszacowany.
        • Gość: Greg Re: Zwała IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 13.01.06, 11:41
          PGNiG nie leży w kręgu moich obecnych obserwacji i niewiele mógłbym napisać.
        • Gość: FiL Re: Zwała IP: *.cl.ad / 195.205.192.* 13.01.06, 11:59
          ja trzymam PGNiG długookresowo.. jestem pewien że na tym dobrze wyjdę.. znam ta
          spółkę od dłuzszego czasu.. perspektywy rozwoju są niesamowite.. teraz czekam
          na nowy Zarząd i strategie jego dzialania.. oczywiscie jest wielkie ryzyko
          polityczne.. ale mimo wszystko mnie to nie odstraszy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka