Gość: Mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:37 Mam nieco tych akcji, kupiłem za ok 63zł. Ciągle trzymam czekając na duże zyski. Powiedzcie czy dobrze robię, czy Orlen pójdzie do góry - czy jednak utrzyma sie trend spadkowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lossmaker Re: PKNOrlen IP: 212.244.172.* 17.01.06, 11:55 Mnie ten Orlen denerwuje, ropa drozeje, na gieldach zagranicznych spolki paliwowe w gore, a Olren w dol. Wyglada na to, ze jakis duzy fundusz wycofuje sie z Orlenu i od paru sesji sukcesywnie rzuca pakiety po kilkaset tysiecy akcji. Ta wzmozona podaz wygrywa niestety z popytem na ten papier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: PKNOrlen IP: *.stat.gov.pl 17.01.06, 11:58 Akcjami trzeba ciągle obracać a nie je bezmyślnie trzymać i czekać na cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lossmaker Re: PKNOrlen IP: 212.244.172.* 17.01.06, 12:43 easy, easy...obracac to zdecydowanie trzeba goracymi smieciowymi papierami spekuly, spolki z wig20 to raczej inwestycje co najmniej srednioterminowe Odpowiedz Link Zgłoś