Dodaj do ulubionych

Hoop jutro ostro w górę

IP: *.it-net.pl 16.01.06, 16:06
Mam nieoficjalne info że jutro spekuła wchodzi w HOOP. Tylko niewypisujcie mi proszę że kogoś naciągam.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesio Re: Hoop jutro ostro w górę IP: *.chello.pl 16.01.06, 16:21
      Gdyby to nie było naciągactwo, to po prostu byś kupił i cicho siedział. A tak
      nie jest.
      • Gość: Sindbad Re: Hoop jutro ostro w górę IP: *.it-net.pl 16.01.06, 16:27
        Gościu ja to już mam od początku roku.Wiedziałem że ktoś mi zwróci uwagę.Trzeba przyznać że zrobiłeś to mieciu umiejetnie bo nawet mnie to niedotknęło :)
        • Gość: wiesio Re: Hoop jutro ostro w górę IP: *.chello.pl 16.01.06, 16:36
          Znajdź jakiś stary post miecia i zobacz z jakiego IP pisał. A potem porównaj z
          moim. Nie naganij, bo to nudne.
        • Gość: zenek Re: Hoop jutro ostro w górę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:38
          Nie zapomnij o Redanie,tez kiedyś spekula wejdzie.Może już na dniach.
    • Gość: x-man Re: Hoop jutro ostro w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:57
      wcale mi się nie podoba ta spółka i jej analiza.
      Ale każdy lubi co innego; jeden woli córkę, drugi teściową :)
      • Gość: juancruz Re: Hoop jutro ostro w górę IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.pl 16.01.06, 17:09
        tez zerknalem na AT i na finanse...
        nie wyglada to az tak optymistycznie, ale oby sie posiadaczom udalo...
        ja w to nie wejde - moze wiosna
    • Gość: Lucky Re: Hoop jutro ostro w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:36
      Spekuła nie spekuła, Hoop wyrabia swoje, codzennie bez szaleństw kilka procent
      i po kilku dniach można być całkiem zadowolonym.
      Stawiam na jakieś 25- 30zł
      • Gość: Adrian Re: Hoop jutro ostro w górę IP: *.it-net.pl 17.01.06, 14:25
        Słusznie i naukowo Lucky. Ja też podobnie rozbieram temat. Niech powoli kapie.
    • Gość: gosc Re: Hoop jutro ostro w górę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.06, 14:37
      a jakie plany na pojutrze? sprzedajemy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka