Dodaj do ulubionych

co sie dzieje... z wig 20 ile jeszcze w dół ?

16.02.06, 16:13
Ciekawe kiedy ta korekta sie skończy. Jak myslicie dzieki za odpo.
Obserwuj wątek
    • muharras Re: co sie dzieje... z wig 20 ile jeszcze w dół ? 16.02.06, 16:17
      Ano spada sobie wig20. Ile to jeszcze potrwa to tylko chyba "almighty" wie...
      Tak na moje oko to zdrowo teraz poleci. Przebiliśmy poziom wsparcia na 2770, a
      to nie wrózy nic dobrego. Obym był złym prorokiem :/
    • ciota20 Re: co sie dzieje... z wig 20 ile jeszcze w dół ? 16.02.06, 16:17
      dexterwawa napisał:

> Ciekawe kiedy ta korekta sie skończy. Jak myslicie dzieki za odpo.

to już koniec, bedziecie kwiczeć a bieda dobierze się wam do dupy, nieroby. wig
      20 skoczy na 1500 i zesracie sie przed tymi monitorami, patrząc jak spadają
      wasze akcje, dzieci wasze będą prosić o kawałek suchego chleba i będą żebrać na
      ulicy a wasze żony będą dawać w burdelach żebyście mogli spłacić kredyty. Marazm
      i porażka, szkoda mi was bo nie myślicie. Przynajmniej zabawie się niedługo z
      waszymi żonami .....buahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • muharras Re: co sie dzieje... z wig 20 ile jeszcze w dół ? 16.02.06, 16:19
        Z tego co mi wiadomo to cioty mają trochę inną orientację. Pozatym to żal mi
        takich frustratów. Wyrazy wspólczucia...
    • rrj Re: co sie dzieje... z wig 20 ile jeszcze w dół ? 16.02.06, 16:18
      Bądź cierpliwy, koło 2200 powinno przestać spadać :))) To już niedługo
      • mamograf Re: co sie dzieje... z wig 20 ile jeszcze w dół ? 16.02.06, 21:19
        osobiście tez jestem przekonany że spadnie. Ale...
        1. Dolar i euro spada a to kusi inwestorów spekulantów (tfu) ze zgniłek zachodu
        do wpadnięcia na krótkie resume do Warszawy. oni wydaja drobne od 250 do 500
        mln dolarów na pare dni i wyjazd. To moze spowodowac odjazd na północ na jakies
        2950 do 3000
        2. Fundusze sa napakowane pieniedzmi. To nie sa zarty. nie maja w co
        inwestować. wystarczy że dwóch trzech się wkurzy i ruch wiadomo.
        Osobiscie jednak uwazam ze zjedziemy na 2600 . No cóz zobaczymy.
        • yoursin1 Re: co sie dzieje... z wig 20 ile jeszcze w dół ? 16.02.06, 21:34
          Do 2600 i 3 miesiace bez wiekszej korekty? Ja sie uparlem i nie bede konwersji
          robil na stabilnego wzrostu. Jak tak dalej pojdzie to zrownowazone beda
          musialby przebudowac portfele bo atmosfera sie zageszcza...
          • maciejzet Re: co sie dzieje... z wig 20 ile jeszcze w dół ? 16.02.06, 21:58
            yoursin1
            Ja swoja arke akcyjna sprzedalem zaraz po pierwszym spadku WIG20 za 33.11 Teraz
            chcialem wejsc i kobieta mi odradzila mowiac ze nie jest to pora na wchdozenie
            w fundusze agresywne. Zreszta 80% osob tak mowi i chyba maja racje.
            Na korekcie tez mozna zarabiac albo i stracic..
            • yoursin1 Re: co sie dzieje... z wig 20 ile jeszcze w dół ? 16.02.06, 23:40
              maciejzet ja kupilem BPH Akcji i dodalem do swojego portfela SEB1. Pozbywanie
              sie teraz BPH oznaczaloby straty dla mnie. Chcialbym je zminimalizowac wiec
              poszukuje informacji i przypuszczen jak moze zachowac sie gielda w najblizszym
              czasie. Jakbym mogl cofnac czas to pewnie zrobilbym to samo jednakze inaczej
              rozlozylbym kapital w portfelu.
              Ilu ludzi tyle prognoz. Wielu sie teraz zastanawia czy nie kupowac jednostek
              FI agresywnych bo przeciez cena ich jest kuszaca.

Pozdrawiam
          • rrj cytacik 16.02.06, 23:34
            Niewiele się pomylą :)

www.bankier.pl/wiadomosci/print.html?article_id=1325887
            CA IB Securities prognozuje wzrost WIG 20 w ciągu najbliższego roku

Warszawa, 26.07.2005 (ISB) – W ciągu następnego roku indeks największych spółek
            WIG 20 może nieco zyskać, choć w krótkim terminie możliwa jest korekta, także
            przed wyborami indeks może notować zniżki, ale będzie to jednocześnie dobry
            moment na kupowanie akcji, uważają analitycy CA IB Securities.

„Nasza 12-miesięczna wartość docelowa dla WIG 20 wynosi 2.253 pkt” – powiedział
            Tomasz Bardziłowski, prezes CA IB Securities, na konferencji prasowej we wtorek.
            • rrj Re: cytacik 16.02.06, 23:37
              Dziś CL kosztuje mniej niż w lipcu, mimo wielkiej hossy

Na szczególną uwagę zasługuje ComputerLand - twierdzi Tomasz Bardziłowski,
              prezes CA IB Securities.

gielda.wp.pl/POD,3,a,1,b,1,c,11,index.html?P%5Bnumer%5D=7676029&P%5Bobr%5D=pr&P%5Bgodzina%5D=0850&P%5Bdzien%5D=27072005&ticaid=11188
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka