aloha11 Re: IBSystem 31.03.06, 12:13 Dzięki ,tak tylko trafiło się ślepej kurze jajo.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
kmani Re: IBSystem 31.03.06, 12:29 Nie w temacie jestem... Jest jakies pozytywne info o IBS? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: kmani 31.03.06, 22:36 kmani napisał: > Nie w temacie jestem... Jest jakies pozytywne info o IBS? Witaj!!! Co do IBS spoko to jeszcze nie koniec. Byku ptaszek nieźle pofrunął dzisiejszego dnia. Ja myślę że korekta jest możliwa , ale zatrzymanie jej nastąpi w granicy 1.10. W przeciągu kilku dni na IBS powinno się dobrze dziać i to nieźle. Zdecydowanie wytworzył się trend wzrostowy, więc według mnie trzeba się go trzymać z nim podążać. Widzę, że jedno jest pewne, szybki kapitał rozgrzał kurs do czerwoności i będzie skutecznie potrzymywał tempereturę na papierze.Przyszłość IBS maluje się świetnie, spółka jest teraz w kręgu zainteresowań coraz większej liczby graczy, co widać po dzisiejszych obrotach. Myślę, że prawdziwą falę wzrostu mamy jeszcze przed sobą i to w niedługim czasie. Nie chcę prorokować jaki bedzie kurs spólki ale uważam, że powinien on być dużo większy niż obecny.Dzisiejszy wzrost przy takich obrotach rewelka!!! Może znalazł się jakiś większy inwestor zainteresowany IBS???? Może to, że wyniki za IQ po dużej ilości zrealizowanych kontraktach bedą rewelacyjne?????? Może są przecieki o tak od dawna oczekiwanym przez wszystkich zainteresowanych porozumieniem z KB, co odblokowaloby cash-flow firmy a tym samym jej rozwoj i wzrost wartosci akcji Może emisja nowych akcji???? Może ,może,może??? Pytań jest wiele ale jedno według Mario jest pewne, gdy dogada sie sie z KB poszybuje WYSOOOOOOOOOOOOKO !!!!!!! Wszystko wskazuje na to, że może już wystartował. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
pola555 Re: kmani 31.03.06, 23:01 Mario nie mogłeś napisać tego postu przed południem? Ja się ucieszyłam, że IBS "podskoczył" i sprzedałam swoje akcje,(ktore kupiłam pod wpływem Twojej wcześniejszej "rekomendacji").No ale nie narzekam, jest OK. Dzięki, bo nie zainteresowłabym się tą spółką. Jeśli spadnie to jeszcze ją odkupię. Masz jeszcze Swarzędz? Pozdrawiam.Pola Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: pola555 31.03.06, 23:06 Nie mam Swarzędza, czekam na głebszą korektę i dopiero wyruszam na zakupy.Nie mogłem pisać wcześniej, też czasami pracuję.Pozdrawiam.Mario Odpowiedz Link Zgłoś