shivanwk 16.04.06, 00:47 Witam Skąd można pobierać online(real) notownia surowców? Pozdrawiam <a href="www.investray.pl" alt="Inwestycje, analizy">[ Sygnały strategii GPW ]</a> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zablokowany Jakie pytanie taka odpowiedź/Surowce - notowania 16.04.06, 02:49 Notowania surowców można pobierać z www.gogle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
shivanwk Re: Jakie pytanie taka odpowiedź/Surowce - notowa 16.04.06, 09:41 Chodziło mi o dane intra, bo dzienne to nie problem znaleźć [ Sygnały strategii GPW ] Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Spróbuj tutaj 16.04.06, 20:04 Niestety nie pomogę Tobie w sposób wystarczający ponieważ dla mnie wystraczą dane dzienne. Spróbuj może na www.lme.co.uk albo na www.stockcharts.com Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
shivanwk Re: Spróbuj tutaj 16.04.06, 23:44 dzieki, ta druga stronka wyglada ciekawie (www.stockcharts.com) Zaczekam do PN i zobacze jak odświeżają. Pozdr. [ Obraz koniunktury GPW ] Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Spróbuj tutaj 16.04.06, 23:45 nie wiem jak gdzie indziej. ale w polsce zaczynamy jazde we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
shivanwk Re: Spróbuj tutaj 17.04.06, 00:17 Ale serwis można bedzie testować już na innych walorach :) Inwestycje Odpowiedz Link Zgłoś