Dodaj do ulubionych

Ewakuacja.

24.05.06, 18:24
dzis odbiłem na arce, na szczescie dzisiejsza sesja mnie ominie, jak mnie nie
oszukaja z czasem wyceny. jutro ma juz byc planowo w ochronie.

wszystkie fundusze zamienilem na f. pieniezne. pozostaje cierpliwosc i 1
kontrakt na specjalne okazje jak dzisiejsza. jestem kolo 8% w plecy, pas
Obserwuj wątek
    • gosc1974 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 18:29
      nie dosc,ze nic na Arce jeszcze nie zarobilem(f.zrownowazony) to nadal nie wiem-
      czekać czy konwertować(te prowizje mnie "zeżrą") na f.ochrony,żeby ograniczyć
      straty ?
      • fular1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 18:34
        w bankach kolejki jak diabli. cos sie niedobrego dzieje. a kupa ludzi wystarczy
        kliknie i nie musi stac w kolejce. za duzo juz stracilem, zeby nie ucinac
        strat. poczekam, bedzie lepsza okazja. czekanie tylko pogranza widze. sesje po -
        5% dobrze nie wroza
        • yoric Re: Ewakuacja. 24.05.06, 18:43
          Taaa mądralo przypomnij sobie swoje wpisy sprzed tygodnia. Miałbyś chociaż tyle
          wstydu, żeby przynajmniej jakiś czas cicho siedzieć.
          • fular1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 18:47
            napisalem ze uciekam i tyle. czy ktos sie czuje pokrzywdzony ?
            • drapak.pl Re: Ewakuacja. 24.05.06, 19:05
              z pobieznej lektury tego forum zdazylam sie zorientowac, ze fular jest
              najwiekszym dupkiem na tym forum. jest jak ratlerek mojej sasiadki - szczeka
              glosno z balkonu a na trawniku trzesie sie i chowa pod spodnice pani.
              • fular1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 19:09
                pozdrawiam
                • ramzes666 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 19:14
                  Ja się natomiast zgadzam. Pojawia się już po wszystkim i szczeka naganiając.
                  • fular1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 19:15
                    nie naganiam. buhahaha. mowie co zrobilem. a rob co uwazasz za sluszne chlopie.

a co do pojawiania sie - nie kazdy moze siedziec po 10h przed monitorem.
                    • ramzes666 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 19:23
                      Przestań przecież to Ty Fular jesteś osobą najbardziej udzielającą się tutaj.
                      Nie ma tu większego tytana /pracy/ w naganianiu jak Fular buhahaha buhahaha
                  • braat1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 19:33
                    > Ja się natomiast zgadzam. Pojawia się już po wszystkim i szczeka naganiając

Tak sie zastanawiam co to znaczy naganiac??
                    Wedlug mnie Fular nikogo do niczego nie naganial, mowi tylko w co inwestuje i
                    dlaczego, kazdy tak moze. Chyba, ze wlasnie to nazywasz naganianiem.
              • stefan_ems Re: Ewakuacja. 24.05.06, 20:47
                drapak.pl napisała:

> z pobieznej lektury tego forum zdazylam sie zorientowac, ze fular jest
                > najwiekszym dupkiem na tym forum. jest jak ratlerek mojej sasiadki - szczeka
                > glosno z balkonu a na trawniku trzesie sie i chowa pod spodnice pani.

Hehe, co niektórym już nerwy puszczają. Nie baw się już na giełdzie chłopczyku.
                • drapak.pl Re: Ewakuacja. 25.05.06, 07:56
                  stefek, ze swoja spostrzegawczoscia to raczej ty powinienes dac sobie spokoj z
                  zabawa w gielde. nie chlopczyku a dziewczynko!
        • pazurrr1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 19:17
          Fular, to info, na które czekałem. Jak zaczną Ci, co chcą umarzać tworzyć
          komitety kolejkowe, to przestanę sam grać, tylko kasę przekażę funduszom do
          obracania.
          • fular1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 19:24
            niech kazdy robi co chce. zmiekłem. zagram sobie dla sportu 1 kontraktem.

nikogo do niczego nie naganiam. informuje ze zrobilem taki krok. chyba nawet za
            pozno. miec +12% a teraz -8% to je komedia :) ale realna
            • jasiek233 do fular 24.05.06, 19:28
              Ciekaw jestem w ktorym momencie w ciagu dnia puscily Ci nerwy.
              • fular1 Re: do fular 24.05.06, 19:35
                arka juz w poniedzialek. reszta dzis rano. nie moge na to patrzec. byc moze
                beda teraz wybicia. niepotrzebnie tak dlugo czekalem. zagram wiec Longa.

ja sie tylko boje paniki. te spadki nie sa juz takie oczywiste dla ludzi :/ sam
                nie pamietam takich dziejow.

i NIE NAGANIAM do niczego, wiec odczepic sie :) robta co chceta.
                • laykonik Re: do fular 24.05.06, 20:10
                  A jednak fular w tym co piszesz jest coś nie w porządku. Nie chcę wprowadzać dodatkowych kwasów, i tak każdy z nas swoje dzisiaj dostał, ale zauważ zjawia się tu sporo ludzi pyta o fundusze i najczęściej trafia do Ciebie
                  A Ty co robisz? Cieszysz się jak mała dziewczynka, że od taty nie dostała klapsa, mówisz panika, ale kto ją tutaj sieje? Jeśli ludzie czytają, że zwijasz interes, to co uważasz, że łatwiej im będzie teraz pozostać? A jeśli wszyscy zrobią tak jak Ty to gdzie się pobawisz? Zostaniesz z kasą i pójdziesz do banku. I taki będzie cały Twój ratunek.
                  A więc jeśli podjąłeś już taką decyzję, to nie uważam by dobrym pomysłem było chwalić się nim właśnie tu, właśnie na tym forum. I to właśnie Ty.
                  A jeśli o mnie chodzi to powiem wprost mam parę groszy w funduszu, za jakiś czas miałem zamiar wejść z tą kasą na giełdę powiększając swój niewielki portfel (dalej bowiem uważam, że pomysł Zablokowanego "zrób sobie sam" jest ok) ale w obecnej sytuacji jeszcze zosanę. Zostanę m.in dlatego by nie siać paniki
                  pzdr
                  • fular1 Re: do fular 24.05.06, 20:20
                    moze od jutra zacznie rosnac i dostane po lapach. nie wiem. jestem
                    antywskaznikiem, wiec pewnie tak bedzie ;)

co do paniki, nie wiem. pisze co robie. sam nie panikuje, ale codziennie po -5%
                    to tak nie moze byc. nikt tu piany nie bije.

powiedzialem co mam powiedziec. bessy nie glosze. hossy tez narazie nie. trzeba
                    spokojnie patrzec co sie bedzie dzialo.
                    • laykonik Re: do fular 24.05.06, 20:28
                      oby nie było po -8 na giełdzie jak wszyscy zaczniemy wyłazić z funduszy
                      A więc trzymajmy się na ile możemy
                      pozdr.
                  • ramzes666 Re: do fular 24.05.06, 20:26
                    Facet siedzi w domu przed netem obserwuje tylko fora, z tego co można było
                    kiedyś tam przeczytać nie tylko to /sprawa plagiatu/ i nie ma nic wspólnego z
                    inwestowaniem. Chce zaistniec jego sprawa, ale jak zaczyna w tym przesadzać to
                    trzeba go delikatnie o tym poinformować.
                    • fular1 Re: do fular 24.05.06, 20:40
                      rob co chcesz, po co piszesz kolejne posty nie na temat ?
                      • adamlysy Re: do fular 24.05.06, 20:47
                        wyszedles z DWS MS??
                        • fular1 Re: do fular 24.05.06, 20:50
                          ciąłem wszystko. nie moge narazac wiecej mojego kapitału jak 10%. takie mam
                          zasady
                          • yoric Re: do fular 24.05.06, 22:27
                            Przeczytaj, co pisałeś przez ostatni tydzień i przyznaj się do błedu. Po prostu
                            tyle. Pozdrawiam
                            • m4tek Re: do fular 24.05.06, 22:32
                              Czyli wszyscy piszący tutaj oprócz Fulara pozastali w funduszach czy akcjach??
                              • braat1 Re: do fular 25.05.06, 08:14
                                > Czyli wszyscy piszący tutaj oprócz Fulara pozastali w funduszach czy akcjach??

Czesc,
                                Ja wyszedlem, zgodnie z moja strategia, juz w srode tydzien temu. Dla mnie
                                sygnalem kupna i sprzedazy jest przeciecie sie srednich kroczacych. Wiem, ze
                                strategia ta nie zawsze jest dobra, ale biorac pod uwage prawie hiperboliczny
                                wzrost ostanio wolalem dmuchac na zimne.
                            • fular1 Re: do fular 24.05.06, 22:34
                              oczywiscie !!! przyznaje sie. ja sie nie maskuje. za pozno wyszedlem. nei wiem
                              czy nie za pozno. w marcu za wczesnie.

i o co chodzi ?? czy ja nie moge robic z moim kapitalem co chce ?? lepiej sie
                              czujesz ?
                              • yoric Re: do fular 24.05.06, 23:54
                                >lepiej sie czujesz ?
                                Lepiej.

> i o co chodzi ??
                                o uczciwość
                                • fular1 Re: do fular 24.05.06, 23:54
                                  ukradlem cos komus ?
                          • tongo1 Re: do fular 24.05.06, 23:03
                            Jak to mawiaja mędrcy. Tnij straty. pozwól zyskom rosnąć bądź trend is your
                            friend tylko jak on się ukształtuje?? In this moment trend is my foe!
    • tongo1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 22:34
      Fular ja tez ewakuowałem sie w pon. Mam nadzieje że nie zakombinuja i nie bedzie
      po jutrzejszej wycenie. Mieli by proces. Chociaż kim ja dla nich jestem .
      Płotką.....
      • fular1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 22:46
        dzisiejsza sesja raczej nas ominie, ale z nimi to roznie bywa.
        • bocian29 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 22:51
          Jeżeli zlecenie złożyliście w poniedziałek po 9 rano to wartość jednostki z
          wtorku.
          • fular1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 22:52
            zgadza sie.
          • tongo1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 22:52
            Z wtorku, czyli po dzisiejszej wycenie. Jeśli jestem w błędzie to mnie oświeć...
            • fular1 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 22:53
              tak. jutro juz bedzie ochrona kapitalu i wycena z srody. czyli dzis. ale bez
              paniki. zawsze moga cos namieszac
              • bocian29 Re: Ewakuacja. 24.05.06, 23:04
                Odnośnie Titanica mam ciekawe spostrzeżenie. Wczoraj wzrost wig20 wynosił 1,76%
                w funduszu zrównoważonym akcje to max 65%. Dlaczego Titanic odnotował wzrost
                tylko 2% wg. moich kalkulacji powinien ponad 2,5.
                A rozumując w drugą stronę wzrost Titanica na akcjach wczoraj wynosił tylko ok.
                1,3%
                Ale to tylko takie rozmyslania...
    • zilina Re: Ewakuacja. 26.05.06, 12:37
      Brawo fular1.Z niecierpliwoscią czekamy na dalsze informacje (aby postąpić
      odwrotnie).
      Pozdrawiam
      • fular1 Re: Ewakuacja. 26.05.06, 13:02
        :-)
        • flowerik Re: Ewakuacja. 26.05.06, 20:40
          Fular is cool.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka