gut_inwestor 19.06.06, 14:56 Witam Z jakich biur Maklerskich korzystacie odnośnie zawierania tranzakcji na instrumentach pochodnych? Co sądzicie o Domu Maklerskim ING? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomasz.krajewski Re: Kontrakty Terminowe 24.06.06, 19:54 ja korzystam z boosa.pl i polecam wszystko jasno i przejrzyscie ale tanio nie jest ale tanio to tylko w lumpeksie:) Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
gut_inwestor Re: Kontrakty Terminowe 24.06.06, 21:35 Witam Dzięki za Bossa już też o nich myślałem. Interesuje mnie właśnie daytrading i piszą ze prowizja to 8zł. I mam pytanie czy ta oplata jest pobierana kupno 11 zł. i gdy chce sprzedać to płace potem 8zł. Czyli w sumie płace 19zł. Czy jesli chodzi o daytrading to płace tylko w 16zł. Jak wyglada z tymi opłatami daytrading? Odpowiedz Link Zgłoś
gadzik1 jestes klientem(poprawka) 28.06.06, 11:32 mamy kapitalizm, zadzwon do biura i zapytaj o WSZYSTKO co Cie interesuje od zrodla a wczesniej zajrzyj np. tu bossa.pl/oferta/#prowizje albo tu: www.ingsecurities.pl/ing_oplaty.xml Odpowiedz Link Zgłoś